braza 23.01.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kapuśniak kocham kwaaaaaśnyyyy, ale bigos wolę łagodniejszy i .... bez wielkiej ilości mięsiwa! Grzyby i czasami, w przypływie dobrego humoru (albo masochizmu, jak kto woli) suszone śliwki! I cytryny lubię, ale posypane odrobiną cukru - w takiej postaci wrobię cała!!! Depsia, masz rację z tym inteligentnym inaczej od foruma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Braza poza cytryną to mamy bardzo podobne gusta smakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Znaczy mamy forum skwaśniałych? A może skwaszonych? Albo ukiszonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Eeeee nieeeee tylko smakoszy. Bo po słodkim zawsze trzeba przegryźć cosik inszym co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Otóz to właśnie, po słodkim koniecznie cosik inszego! Gdy tak zrobiłam pierwszy raz pracując jeszcze w MW moi koledzy dziwnie na mnie patrzyli przez następne 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Nooo, ja to się wypisuję z tego klubu. Kwasne - owszem, ale co za dużo, to niezdrowo, a już cytryny na żywca nie ruszyłabym nawet widłami. Słodkie - to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja tu ślinotoku dostałam ...chciaż kwaśności lubię ...ale z tą cytryną to pojechałyście ! Dobrze, że nie mam do kogo gęby otworzyć bo soczyście bym zapluła Zjadłabym kwaśnicę ... taką góralską z padlinką w środku ... straśnie bym zjadła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 25.01.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cytryna mniam, mniam......kwaśnica mniaam, mniaam......Brazuniu Twoje drzwi bardzo , bardzo mnniiaaaammm, mnnniiaaaamm Już ślinię się na takie do swojej odległej w czasie garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A kozie to się wszystko tylko z jedzeniem kojarzy . Nie wolno drzwi jeść - to domena jamników nie kóz . Kozy jedzą miotły (podobno ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Mojemu sasiadowi dzisiaj z rana pies zjadl tylna wycieraczke w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 25.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Po czym malz stw ze zaczal chodzic wokol auta i przygladal sie lusterkom - ale zaalarmowalismy juz sasiada i jechal wsciekly z pracy wiec pewnie nie zdazyl sie dobrac do lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Cieszę się, że nasz Karo nie miewa takich pomysłów! Rynka - fakt, z tym ślinieniem się do drzwi to już przesadziłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Depsia, a niech się nasza Kozunia z lekka poślini, a co żałować No wiecie ... te drzwi naprawdę są ładne! A aktualnie ... marazm ... czyli nuuudyyyy.....czyli masakra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To wpadnij do mnie. U mnie jest taka rozpierducha że aż nie mam siły się za to wziąć. I sama to sobie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Braza, fundnij sobie jeszcze dwie córki - zapewniam, że zapomnisz, co to nuda! Kwaśno pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Braza, fundnij sobie jeszcze dwie córki - zapewniam, że zapomnisz, co to nuda! Kwaśno pozdrawiam! To ja już wolę się nudzić jednakowoż... Siemanko! Szału dostanę z moim internetem 3GB limitu przesyłu to żenada jak na XXI wiek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ciekawa jestem, ile my wykorzystujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie pytaj - wykorzystuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 hej, ja też się nudzę... w pracy...oby do 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Świntuchy jedna, chwalą się jeszcze, że się nudzą... DZISIAJ się nie nudziłam, bo znowu trochę szyłam - zaczęłam trzecią partię szycia. I następne pomysły mi do głowy przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts