wiolasz 28.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ależ znasz sposoby Agduś jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ciekawe, czy się Brazie spodobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Siapatka, tylko to trzeba delikatnie, tak, jakbyś chciała materiał zmarszczyć na tej nitce. Oki. Na razie zbieram się w sobie aby zaatakować tę firankę. Jakby co małż już wie co go czeka Strony z Forum otwierały się wczoraj przez 10 minut - musiałam nową myszę kupić, bo tamtą pogryzłam Ponieważ jednak gadacie o szyciu idę gdzie indziej ... nie znoszę tej roboty - dla mnie to najnudniejsza rzecz na świecie!!! W kotka się brazuniu zamieniasz? a co do szycia to mamy te same odczucia (znowu - jakiś znak ) Znam nudniejsze! Ostatecznie kołek, taki do kominka, se weź w zęby. . Mój małżuś mawia - kołki w zęby - tempo 16. Zupełnie jak na galeonie by się było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Strony z Forum otwierały się wczoraj przez 10 minut - musiałam nową myszę kupić, bo tamtą pogryzłam Ponieważ jednak gadacie o szyciu idę gdzie indziej ... nie znoszę tej roboty - dla mnie to najnudniejsza rzecz na świecie!!! Eeee tam, nie znasz się. Gotowanie jest gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ta jest!! gotowanie to najgorsza rzecz na swiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Eeee, gotowanie przeboleję!!! Sipatka, no coś w tym jest Agduś - skupię się na kołku do kominka, jest szansa że i uspokajająco podziała !! Siemano wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Aaaa, Maylandziu - prosze uprzejmie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 gotowanie jest w porządku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) Ja też lubię gotować. Natomiast nie potrafię piec ciast. Zakalce murowane. Edytowane 29 Stycznia 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Eeee, gotowanie przeboleję!!! Sipatka, no coś w tym jest Agduś - skupię się na kołku do kominka, jest szansa że i uspokajająco podziała !! Siemano wszystkim!!!! Hmmm ...no nie wiem ...nie wiem ... Jak masz orange to ci do końca zimy opału braknie ... Ześrutujesz całą drewutnię ! Jakby co - łap to co wypluwasz. Zawsze to jeszcze wykałaczke można zrobić ... jakis piniondz będzie. A Szanownego znajdłaś ? Jak ty taka gryźliwa jesteś to on się biedny przed twoimi zębiskami schował ... Nie chce podzielić losu myszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 popieram Kolczastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ...a może ta nerwica, to po części z braku kojącej obecności Szanownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ... ale przecież ma nas ... nerwica nie wchodzi więc w grę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Nerwica to z powodu oranga i tego co sobą reprezentuje! Ale pomyślę nad tymi wykałaczkami, bo to myśl przednia!!! Słucham najnowszego Alphaville i jakoś mniej się denerwuję ... jakaś zależność czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ... ale przecież ma nas ... nerwica nie wchodzi więc w grę ... Bingo!!! Chociaż przy Was to nie nerwica a śmiechowy ból części brzusznej grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ciotka Braza, my wysłalim do Ciebie - daj znać, jak dojdzie, poszło zdaje się we środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ciotka Braza ... my nie wysłalim nic do Ciebie - daj znać jak nie dojdzie ...nie poszło zdaje się w środę, w czwartek ... i w piątek też nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Gwoździk ... nie wiem co to było ...ale nie pij tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Kolczasta ... wiem co to było .... pij tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Kolczasta ... wiem co to było .... pij tego więcej Mleeeeko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts