Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siapatka, tylko to trzeba delikatnie, tak, jakbyś chciała materiał zmarszczyć na tej nitce.

Oki. Na razie zbieram się w sobie aby zaatakować tę firankę. Jakby co małż już wie co go czeka :D

Strony z Forum otwierały się wczoraj przez 10 minut - musiałam nową myszę kupić, bo tamtą pogryzłam :bash:

Ponieważ jednak gadacie o szyciu idę gdzie indziej ... nie znoszę tej roboty - dla mnie to najnudniejsza rzecz na świecie!!!

W kotka się brazuniu zamieniasz?:o a co do szycia to mamy te same odczucia (znowu :cool: - jakiś znak :rolleyes:)

Znam nudniejsze!

Ostatecznie kołek, taki do kominka, se weź w zęby. .

Mój małżuś mawia - kołki w zęby - tempo 16. Zupełnie jak na galeonie by się było.:lol:

Strony z Forum otwierały się wczoraj przez 10 minut - musiałam nową myszę kupić, bo tamtą pogryzłam :bash:

Ponieważ jednak gadacie o szyciu idę gdzie indziej ... nie znoszę tej roboty - dla mnie to najnudniejsza rzecz na świecie!!!

Eeee tam, nie znasz się.

Gotowanie jest gorsze. :p

Eeee, gotowanie przeboleję!!!

Sipatka, no coś w tym jest :yes:

Agduś - skupię się na kołku do kominka, jest szansa że i uspokajająco podziała !!

Siemano wszystkim!!!!

Hmmm ...no nie wiem ...nie wiem ...

Jak masz orange to ci do końca zimy opału braknie ...

Ześrutujesz całą drewutnię !

Jakby co - łap to co wypluwasz. Zawsze to jeszcze wykałaczke można zrobić ... jakis piniondz będzie.

A Szanownego znajdłaś ?

Jak ty taka gryźliwa jesteś to on się biedny przed twoimi zębiskami schował ... Nie chce podzielić losu myszy ...