braza 22.02.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Depsia, wysłalaś, wysłałaś, ale ja kufffa teraz lekko zakręcona byłam! Zadzwonię do Cię jutro!!! A tego Samsunga to niech szlag jasny trafi, no mówię Ci!!!!Chyba jednak pozostanę przy tym Elektroluksie, co ja się będę po necie szlajać! A co do Clatronika to nie wiem czy działa, bo nie nie piekłam jeszcze - Depsia rzuć mi jeszcze raz linka do tych przepisów bo ich znaleźć nie mogę! Głupia jestem w sensie pieczenia, nie mam pojęcia jaką mąkę kupić i w ogóle, ale pierwszy to chyba na drożdżach zrobię zgodnie z tym, co tam w mądrej instrukcji piszą! Aaaaa, właśnie, ta instrukcja to faktycznie majstersztyk!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Siapatka, to samo mam z lodówką - też niby młodsza o parę miesięcy od pierworodnej, o dziecku mówię "Młoda", a lodówka to stary rupieć. Że o kompie nie wspomnę, bo niespełna dziesięć lat ma, a na ludzkie to jakieś 110 będzie. To tak jak z psami - też się szybciej starzeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to czytaj o chlebku: http://allrecipes.pl/przepis/432/najlepszy-chleb-z-automatu.aspx http://forum.gazeta.pl/forum/w,630,77827954,77827954,Najprostszy_przepis_na_chleb_z_automatu_.html http://www.smaczny.pl/forum/topic/3701-chleb-z-automatu/ A ktoś mi gadał, że czytać to jeszcze trzeba ze zrozumieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Beksa 2, tylko 4 dni nić nie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No przydałoby się czytać ze z rozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jamles, ja Ci dam Beksę!!!! Oberwie Ci się jak nic, zbierasz se już od dawna - jak to Dochtór delikatnie zwykł określać "srasz se w papiury"!!! 4 dni??? To o 4 dni za rzadko!!!! Depsia, no ja czytam, rozumiem niby każde słowo, a jak zu zamen to próbuję zebrać to jak z piosenkami Urszuli - ni hu..hu..!!! Miałam dzwonić, wiem, ale drewno znosiłam do skrzyni, rąbałam to co zostało i zakupy robiłam, dopiero jakoś usiadłam ... jutro przedzwonię! W domu miałam zimno i zachodziłam w łepetyne z jakiegoż to powodu... Zapomniałam jeno spojrzeć na zewnętrzny termometr ... grzejniki miałam na "pół gwizdka" a gdy spojrzałam na ów termometr to zamarłam - minus 10 w słońcu!!!!! :jawdrop:I jak ja mam mieć ciepło, kufffa, no jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to teraz już wiesz, dlaczego Ci tłumaczyłam tyle razy, że pieczenie w piekarniku jest lepsze od tej durnej maszyny... W sumie to jest dość proste, wrzucasz składniki, włączasz i wychodzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to teraz już wiesz, dlaczego Ci tłumaczyłam tyle razy, że pieczenie w piekarniku jest lepsze od tej durnej maszyny... W sumie to jest dość proste, wrzucasz składniki, włączasz i wychodzisz! Potem usłyszysz wybuch ...i możesz wracać. Posprzątasz kuchnię i odechce ci sie jeść i myśleć o pierdołach. Zaoszczędzisz na opale bo człowiek w ruchu (czyt. zapier ...na szmacie pół dnia ) generuje dość energi co by ogrzać ciało ( szczególnie twoje wątłe). Następny dzień spędzisz w łóżku celem wchłonięcia przez wątły organizm nagromadzonego w mięśniach kwasu mlekowego...a że pod kordełką ...znowu zaoszczędzisz na opale ... I siedź pod ta kołdrą ile się da.O ile nie wycieńczysz się z głodu - do wiosny odłożysz na nowe autko i wyruszysz w świat ! Po drodze do Yetusia masz mnie !!! I tak to z powodu wyższości piekarnika nad durną maszyną Braza wyruszyła w świat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jeżynka, myślisz, że przy nowym autku przekroczy ten magiczny limit 10km na dzień Bo jeśli nie, to do ciebie ma tylko miesiąc drogi, a do mnie niecałe 2 tyg dalej:p Ale nic to - upiecze się kruche ciasto do kawy i będziemy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Jamles, "srasz se w papiury"!!! ...... no cóż, odezwę się w ............. poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 4 dni??? To o 4 dni za rzadko!!!! ...Niech ja sprawdzę, co ile dni pojawiasz się u mnie... W domu miałam zimno i zachodziłam w łepetyne z jakiegoż to powodu... Zapomniałam jeno spojrzeć na zewnętrzny termometr ... grzejniki miałam na "pół gwizdka" a gdy spojrzałam na ów termometr to zamarłam - minus 10 w słońcu!!!!! :jawdrop:I jak ja mam mieć ciepło, kufffa, no jak????? To od ilu dni nie wychodziłaś z domu, że nie wiesz, jaka tam temperatura??? Ale nic to - upiecze się kruche ciasto do kawy i będziemy czekać Kawy nie musicie kupować - jeździ ze swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Z tym pojawianiem się, to Agduś rację ma. Niemniej pojawiłam sie, żeby nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 I siedź pod ta kołdrą ile się da.O ile nie wycieńczysz się z głodu - do wiosny odłożysz na nowe autko i wyruszysz w świat ! Po drodze do Yetusia masz mnie !!! I tak to z powodu wyższości piekarnika nad durną maszyną Braza wyruszyła w świat ... Nie tak szybko , po drodze od Jeży do Yetich jest jeszcze Sipatkowo lekki skręt w lewo lub w prawo (w zależności jaką trasę wybierze) i już jest u nas. Jeżynka, myślisz, że przy nowym autku przekroczy ten magiczny limit 10km na dzień Bo jeśli nie, to do ciebie ma tylko miesiąc drogi, a do mnie niecałe 2 tyg dalej:p Ale nic to - upiecze się kruche ciasto do kawy i będziemy czekać To do nas ma akuracik tydzień drogi. Posili się w przelocie - grilka postawimy, popije - herbatki zrobimy i może jechać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dalej, czyli do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a o podkarpacie zahaczycie po drodze? bo rozumiem, ze sama jechac nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 24.02.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A potem to już tylko sruuu........i zawitasz na Warmię Ja upiekę chyba piernik, bo zanosi się na dłuuuugie czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.02.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No to Braza teraz już czekamy tylko wszyscy na sygnał startu od ciebie. Ale wita co - ja to już dzikiej Kocicy mówiłem, że latem to trzeba będzie jakiś karawaning urządzić - całkiem atrakcyjna alternatywa wakacyjna dla zrujnowanego budowaniem inwestora . Oflagujemy się i ruszymy w Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No dobra, to Wy się tutaj o nią pokłóćta, a ja sobie zadzwonię i pierwej do mnie przyjedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Yetek a Ty jeszcze raz na Katowice polecisz i o mnie nie zahaczysz to masz wpie.......l:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Uważaj, bo Wuśka ma niezłą piąchę! Wyćwiczoną na budowie i na spacerach z owieczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts