Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Miłego? Piździło tak, że mało na parasolu nie odleciałam! Ze wschodu, więc miałabym szanse na wizytę u Depsi. Telefon noszę w kieszeni, więc bym zadzwoniła w locie i zapowiedziała swoją wizytę.

O rrrany, jaka szkoda, że nie przyleciałaś...

Musiałaś mieć duuuuży parasol.

Uciekam!

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Popołudniowo i deszczowo witam! Zjadłam pomidorówki ale cos bym jeszcze wrąbała, jakaś taka pustka we mnie tkwi .... ciekawe, im brzydsza pogoda tym bardziej mi się chce jeść!!!

Gepardzico, mi też jest gorąco ...

Obejrzałam film. Trochę reżyserowany ale daje do myślenia. Mam ochote go wysłac znajomym "pewniakom".

Ja długo nie chciałam robić prawka bo bałam się że moge kogoś zabić samochodem. Do tej pory mam taki lęk gdzieś w podświadomości ale dzięki temu staram się jeździć ostroznie.

Brazuś, ten film ja wkleiłam w KK, a Ewka się poryczała.

Ja dostałam ten link od swego syna, z komentarzem: "duża już jesteś, ale człowiek uczy się całe życie."

Ma chłopak rację.

Wczoraj robiłam sałatkę śledziową. Prosta i pyszna.

Śledź w oleju pokrojony w dużą kostkę. Czerwona cebula w paski.

Marchewka gotowana w plasterkach i dużo siekanej zielonej pietruszki.

Sól, pieprz, kropla octu winnego.

U nas biało.

Tolunia, przepraszam, faktycznie pomieszałam ... Ale film wali na kolana, naprawdę!!

Pomidorówka wyszła jak zwykle fajna ... no musiałam Depsiu, musiałam:)

Próbowałam wykopać takie jedno badziewie spod płotu, zamarzył mi się w tym miejscu wrzos ... ale badziewie ostro walczyło, jutro pewnie nawet filiżanki z kawą nie podniosę do ust bez skrzywienia się z bólu ... I powinnam wywieźć śmieci z podwórka, ale ... poszłam się napić kawy - zgodnie z telefoniczną sugestią Agduś ;)

Ten film powinien obowiązkowo obejrzeć co najmniej raz w roku każdy kierowca.

Może kilku by się opamiętało.

Dzień dobry! :D

Ja cię, już się wzruszyłam, ostatni konkurs Adasia Małysza... :cry:

A dzisiaj walczyłam z innym badziewiem, które Agduś mocno sobie upodobała (ooookeeeeyyyy, o gustach się nie dyskutuje ...)! Niby delikatne roślinki, a korzeniami pół globu można by było opleść. Do tego wyglądają jak białe robale .... bleeee (te korzenie)!

Depsia, zobaczysz, za dni kilka znowu pomidorówkę zrobię i głośno o tym powiem ... Ty tomatowa Twoja .... że nie dokończę!!!!! Ja Ci dam "badziewną zemstę"!!!!:p

Ogłaszam niniejszym konkurs!!!

Co może oznaczać zwrot (na stronie internetowej jednej z firm przewozowych do wyboru dwa warianty): "Odbiór paczki przez kuriera: automatycznie ........ ręcznie"

Czekam na propozycje :wiggle:

Ogłaszam niniejszym konkurs!!!

Co może oznaczać zwrot (na stronie internetowej jednej z firm przewozowych do wyboru dwa warianty): "Odbiór paczki przez kuriera: automatycznie ........ ręcznie"

Czekam na propozycje :wiggle:

Bierz automatycznie ! Ręcznie to mi zawsze "zboczeńcem jedzie" ...

Czeeeeee ;)

Nooooo ... jak zawsze można na Was liczyć :yes:.

Ja to sobie myślę tak: automatycznie: on jedzie a ja rzucam tą paczką i modlę się, żeby trafić; ręcznie - on się na moment zatrzymuje a moje szanse na trafienie do bagażnika rzeczoną paczką wzrastają!

Sa inne propozycje?

Czeeee Kolcowa! A Ty Nadworny Pałeczkarzu gdzieżeś się podziewał????