DPS 18.03.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Miłego? Piździło tak, że mało na parasolu nie odleciałam! Ze wschodu, więc miałabym szanse na wizytę u Depsi. Telefon noszę w kieszeni, więc bym zadzwoniła w locie i zapowiedziała swoją wizytę. O rrrany, jaka szkoda, że nie przyleciałaś... Musiałaś mieć duuuuży parasol. Uciekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 O rrrany, jaka szkoda, że nie przyleciałaś... Musiałaś mieć duuuuży parasol. Uciekam! przy następnej wichurze ......... po odchudzaniu będzie łatwiej;) też uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Obejrzałam filmik. Jest mi gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Popołudniowo i deszczowo witam! Zjadłam pomidorówki ale cos bym jeszcze wrąbała, jakaś taka pustka we mnie tkwi .... ciekawe, im brzydsza pogoda tym bardziej mi się chce jeść!!! Gepardzico, mi też jest gorąco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja też jestem głodna. dzisiaj na obiad zjadłam duszone warzywka z masełkiem czosnkowym i z rybą na grilowanej patelni żeby bez tłuszczu. Jestem głodnaaaaaaaa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Matko, u mnie film załadował sie w sekundę ale chyba jestem za wrażliwa, nie wytrzymałam nawet do połowy.....A mój się śmieje że jeżdżę jak baba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Obejrzałam film. Trochę reżyserowany ale daje do myślenia. Mam ochote go wysłac znajomym "pewniakom".Ja długo nie chciałam robić prawka bo bałam się że moge kogoś zabić samochodem. Do tej pory mam taki lęk gdzieś w podświadomości ale dzięki temu staram się jeździć ostroznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Braza - musiałas o tej twojej pomidorówce? Musiałaś??? Taka dobra zupa, a ja nie mogę!!! Zimno, ale słonko zaczyna się pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Brazuś, ten film ja wkleiłam w KK, a Ewka się poryczała.Ja dostałam ten link od swego syna, z komentarzem: "duża już jesteś, ale człowiek uczy się całe życie."Ma chłopak rację. Wczoraj robiłam sałatkę śledziową. Prosta i pyszna.Śledź w oleju pokrojony w dużą kostkę. Czerwona cebula w paski.Marchewka gotowana w plasterkach i dużo siekanej zielonej pietruszki.Sól, pieprz, kropla octu winnego. U nas biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Tolunia, przepraszam, faktycznie pomieszałam ... Ale film wali na kolana, naprawdę!! Pomidorówka wyszła jak zwykle fajna ... no musiałam Depsiu, musiałam:) Próbowałam wykopać takie jedno badziewie spod płotu, zamarzył mi się w tym miejscu wrzos ... ale badziewie ostro walczyło, jutro pewnie nawet filiżanki z kawą nie podniosę do ust bez skrzywienia się z bólu ... I powinnam wywieźć śmieci z podwórka, ale ... poszłam się napić kawy - zgodnie z telefoniczną sugestią Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Musiało być niedobrze, skoro aż dzwoniła. To badziewie to na pewno kara losu za dręczenie mnie pomidorówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.03.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Film jest porażający i ...dla mnie zbyt bolesny, nie dałam rady obejrzeć do końca. Moja siostrzenica zginęła w podobny sposób. Tyle, że za kierownicą zamiast " pewniaka" siedział pijak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ten film powinien obowiązkowo obejrzeć co najmniej raz w roku każdy kierowca. Może kilku by się opamiętało. Dzień dobry! Ja cię, już się wzruszyłam, ostatni konkurs Adasia Małysza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 A dzisiaj walczyłam z innym badziewiem, które Agduś mocno sobie upodobała (ooookeeeeyyyy, o gustach się nie dyskutuje ...)! Niby delikatne roślinki, a korzeniami pół globu można by było opleść. Do tego wyglądają jak białe robale .... bleeee (te korzenie)! Depsia, zobaczysz, za dni kilka znowu pomidorówkę zrobię i głośno o tym powiem ... Ty tomatowa Twoja .... że nie dokończę!!!!! Ja Ci dam "badziewną zemstę"!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ogłaszam niniejszym konkurs!!! Co może oznaczać zwrot (na stronie internetowej jednej z firm przewozowych do wyboru dwa warianty): "Odbiór paczki przez kuriera: automatycznie ........ ręcznie" Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.03.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ogłaszam niniejszym konkurs!!! Co może oznaczać zwrot (na stronie internetowej jednej z firm przewozowych do wyboru dwa warianty): "Odbiór paczki przez kuriera: automatycznie ........ ręcznie" Czekam na propozycje Bierz automatycznie ! Ręcznie to mi zawsze "zboczeńcem jedzie" ... Czeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.03.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Odbiór paczki przez kuriera automatycznie daje mu prawo do zabrania całej jej zawartości... chyba, że prawny odbiorca wyperswaduje mu to ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Nooooo ... jak zawsze można na Was liczyć . Ja to sobie myślę tak: automatycznie: on jedzie a ja rzucam tą paczką i modlę się, żeby trafić; ręcznie - on się na moment zatrzymuje a moje szanse na trafienie do bagażnika rzeczoną paczką wzrastają! Sa inne propozycje? Czeeee Kolcowa! A Ty Nadworny Pałeczkarzu gdzieżeś się podziewał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.03.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ..........A Ty Nadworny Pałeczkarzu gdzieżeś się podziewał???? ... a wiesz ... tak z pracy do pracy ... no ale co ja Ci będę tłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No tak ... nie tłumacz, ja jestem luksusowy dodatek do życia Szanownego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts