braza 15.04.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 O matko, ale śliczny!!!! Ja niestety nie mam w tej chwili 1.500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jarmark wielkanocny obskoczyłam, połowę dostarczonego drewna porąbałam i ułożyłam a tu nawet pies z kulawą nogą nie zajrzał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 nie chcieliśmy Ciebie odrywać od roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No wzruszyłam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2011 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej, chwilę mnie nie było a już nowy psiak sie szykuje?? Jeny, co kolejny to większy Wczoraj u weta widziałam nowofunlanda suczkę, zaznaczam ze suczkę bo psy są jeszcze większe. A ta była ogroooomna, jak niedźwiedź. Znaczy myślę jak niedźwiedź bo dawno w zoo byłam na niedźwiedziach. A z dziennika to płotek zniknął, tak? to co teraz będzie? Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Wizualnie bez płotka lepiej. Za to mniej przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 no własnie co Ci płotek zawinił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.04.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja w kwestii - znajdź różnicę. Znalazłam - leżak się pojawił Znaczy się, było trochę czasu na opalanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Chyba tak. Najwyraźniej koleżanka Braza do leżaczka przyrosła i znajomych z foruma olewa sikiem prostym. Roślinki z Uroczyska raczyły się pokazać nad powierzchnią gleby!!! Jak ja się cieszę!!! Mam nadzieję, że im się spodoba u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wizualnie bez płotka lepiej. Za to mniej przytulnie. Najważniejsze, że lepiej! Przytulność to ja sobie stworzę później:) no własnie co Ci płotek zawinił Przestrzeń mi zabierał Ja w kwestii - znajdź różnicę. Znalazłam - leżak się pojawił Znaczy się, było trochę czasu na opalanie Niezupełnie .... gdyby nie leżaczek padłabym na te brzydkie płytki tarasowe i poobijała co nieco - wszystko z morderczego wysiłku! Ale opalanko też zaliczyłam - przypadkiem Chyba tak. Najwyraźniej koleżanka Braza do leżaczka przyrosła i znajomych z foruma olewa sikiem prostym. Potwarz, kalumnie, pomówienia!!! Powtarzam się (patrz dziennik) ale jestem oburzona!!!! Roślinki z Uroczyska raczyły się pokazać nad powierzchnią gleby!!! Jak ja się cieszę!!! Mam nadzieję, że im się spodoba u mnie. Spodoba się, one lubią tych, co je lubią Wiolasia - nic nie będzie dopóki czegoś innego nie wymyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 uuuuuuuuuu Agduś byłam u Brazy właź pod stół jak nic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 toś się narobiła ale dlaczego zdemolowałaś płotek, ten przy stole? Coś myślisz zamiast, czy na razie nie myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Nooooo, się narobiło i ja się narobiłam! A zdemolowałam bo ... bo mi wyło! Już od jakiegoś czasu mi wyło i jedno i drugie, ale uszy zatykałam! W końcu zawyło tak, że nie dałam rady nie słyszeć I w sumie to nie mam pomysłu, co dalej, chyba donice postawię, ale nie mam ochoty (w tej chwili przynajmniej) na żadne barierki, płotki i inne uje muje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 to pozbądź się i reszty płotka a wokół tego podestu odpoczynkowego posadź róże, taką obramówkę, żeby było ładnie, pachniało i chciało się tam siedzieć. W końcu nie masz obok sąsiadów, od których musisz się zasłaniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 O tej reszcie myślałam, ale ... to jedyna bariera a do ziemi jest jakieś 70 cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ziemi wokół masz dużo, podsypiesz, będzie łagodny spadek, który można ładnie obsadzić.. jeżeli jeszcze będziesz mieć na coś siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No jestem pod wrażeniem Twoich demolatorskich (ładne słowo) zapędów! Zastanawiam się, czy planować przyjazd w wakacje. A nuż nie będzie już dachu nad głową? Ale odszczekać mogę. Czemu nie? Poczekasz do jutra? W naszej sypialni nie ma stołu, pod łóżko nie wlezę, a na dół nie chce mi się schodzić. Zdemoluj jeszcze schody na taras. Moim skromnym zdaniem są gorsze od płotków. Okropne! Płytkowe takie i nie pasują do niczego. Ohydne wręcz! Kilof w dłoń i walcz! Przy okazji murek oporowy też załatw. A potem zrób, jak radzi Ewa, łagodny spadek. Masz w końcu szpadel i taczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 i tak Aguś zaplanowała Brazuli tegoroczne wakacje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Zgadzam się z Agduś . A dlaczego płotki zniknęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Moje demolatorskie (faktycznie, bardzo ładne słowo) instynkty aktualnie są pod działanie środka nasennego, więc schody ocaleją, tym bardzo dach nad głową na Agdusiowe wakacje raczej też A że schody są okropne to wiem, nie trzeba tego tak głośno wyrażać ... Płotki zniknęły, bo mnie denerwowały - czy ta odpowiedź satysfakcjonuje wszystkich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts