braza 04.08.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja groźna Toż ja niespotykanie łagodna i spolegliwa osóbka jestem!!!!!!! Jaaaasooooo, jakie piekne słońce!!!!!! Aż żyć się chce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 U kogo słońce, u tego słońce... Przez ten głupi brak słońca pomidory mi szlag trafił, a grzyby rosna jak głupie jakieś, zamiast poczekać z wysypem do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No to mieszkam w raju - mam i słońce i grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 04.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To sa juz grzyby? Oj zjadło by się sosiku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No co Ty powiesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A za to, że jednak wysiedliście z auta specjalnie dla Was sproszę komary z całej okolicy Brazula o to chodzi;) DPS-ia weź coś zrób z tymi grzybami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 nie ma co się cieszyć, jutro podobno lato się już kończy Ja dziś do pracy nie poszłam, stwierdziłam, ze za ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 moja kumpela dzisiaj stwierdziła że w weekend będzie 30 stopni - 15 w sobotę, 15 w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Przestańcie krakać wrony jedne, nie życzę sobie zimna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Szczęściara z Ciebie... A oszczedzanie energii wielce mnie się podobuje... Muszę potrenować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja dziś do pracy nie poszłam, stwierdziłam, ze za ładna pogoda ja teraz przyszedłem i tak słońce nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No po co wracałeś??? Trzeba było do rana poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Kto mi ukradł słońce????? P.S. Pragnę donieść, że nabazgrałam w dzienniku ... Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.08.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Byłam w dzienniku i poczytałam. I zgadzam się co do Yetusia:yes:. Ani chwili nie usiedzi:no:. Stale by coś robił. U nas miał zapędy, żeby rozparcelować naszą górkę ziemi. Mnie to graj taka muzyka ale małżowi nie koniecznie . I żeby Yeti tego nie zrobił, małżonek mój kochany zamknął wszystkie szpadle w garażu a klucze schował przed nami:lol2:. "Nie będą mi tu goście dniówki wyrabiali":mad: - powiedział niby spokojnie:rolleyes:. Ale prawda jest zupełnie inna:cool:. Otóż mój małż ma takie powiedzonko "nie ten mistrz co zaczyna ale ten co kończy" a że górki już niewiele zostało, to pewnie obawiał się, że Yeti będzie tym co skończy:lol2:. A przecież dwa lata biegania z pełnymi ziemi taczkami to nie w kij dmuchał co nie:rolleyes:. I co miałby tytuł stracić :jawdrop:o :no:. Efekt. Yeti pojechał a małż wrócił do pracy a górka stoi nadal Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ... a górka stoi nadal Tiiiaaaa ... bardzo znajomo mi to brzmi .... U mnie takich "górek" na kopy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Przyszłam pochwialić chodniczek do nikąd, bjuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No własnie, Yetuś jakiś taki... nie umiejący siedzieć, za nic. Pięknie Ci sie zakamienia obejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.08.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Strrrraśnie ciekawa jestem jak ta całość do tego "chodniczka póki co donikąd", ma wyglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2011 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 czy przypadkiem "donikąd" to nie jest do Perły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Nie do Perły, chodniczek ma być ponoć wokół starych fundamentów, na których mam zamiar (kiedyś) zrobić sobie ogród i taras biesiadny, prowadził też będzie do koni ... tylko kiedy to będzie, tego nie wie nikt, nawet Szanowny!! Witanko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts