braza 06.09.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A jest co oglądać???? Wiecie co, może to i głupie, ale .... muszę:wczoraj skończyłby 65 lat, jasny gwint, ależ mi Go brakuje ...http://1.fwcdn.pl/an/867323/14058.$.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Bez wątpienia wielki wokalista, choć do mnie nie do końca Queen przemawia. Ale ja mam w sumie dość prymitywne gusta muzyczne przez większość czasu. Poza tym czasem, kiedy są mniej prymitywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pogodę mam jak nie przymierzając, kobieta w menopauzie: za cholerę nie może się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No ja też lubiłam Fredka. Fajne piosenki miał do dzisiaj lubię ich słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 piosemki fajne, ale głos jaki miał! szkoda go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ano, szkoda ... tak sobie posłuchałam z ciekawości facia śpiewającego teraz z Queen i doszłam do wniosku, że Freddie w grobie się przewraca ... C'est la vie ... Czy ja wspominałam, że wyciągnęłam dziennik z niebytu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.09.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 WIdzę że Twój kot też na spacery chodzi, myślałam, że tylko mój taki "psioski" sie zrobił ładny kozaczek, bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.09.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czy ja wspominałam, że wyciągnęłam dziennik z niebytu??? powtarzasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.09.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ...bo nikt nie chwalił:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Yetuś trafił w sam środek - no co jest Ludziska????!!!! Samoocena mi trochę spada, przyda mi się odrobinę pozytywnej energii!!!! Wiolasia, no psiejska ta nasza kicia jest chyba bardziej od psuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.09.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Byłam. Ładnie na tych spacerkach, u mnie niestety po drodze do pracy grzyby nie rosną. Za to mam tor przeszkód bo nowe szyny i całą ulicę robią. Kot............. Brak mi mojego kota.......................Ale grzyby superowskie, może bym się wybrała na jakieś grzybkobranie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Sipatko - Czy ja to w mieście mieszkam, hę??? Czy do mnie na grzyby nie można??? Braza - no co mam chwalić, u mnie tak samo, normalka przecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Lecę pooglądać. I przychylam się do zdania większości na temat Fredka - fajnie posłuchać i szkoda, że nie ma więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Widziałam.Nasze koty tak nie spsiały. Emi sobie, a one sobie - jak to koty...Z grzybami u nas krucho - o tej porze rok temu zajadaliśmy się kaniami, a w tym roku nic! Polało trochę, więc może ruszą. Tylko, żeby ciepło się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 brazuniu, ja kwalę i zazdraszczam spacerków... BTW Masz piękniasty numer stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.09.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Mój kot jest lepszym "psiakiem" niż pies, nie ucieka, trzyma się nogi i jeszcze na spacerze ze mną rozmawia po swojemu, prawie go rozumiem, a śmiem twierdzić , że on mnie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Sipatko - Czy ja to w mieście mieszkam, hę??? Czy do mnie na grzyby nie można??? Braza - no co mam chwalić, u mnie tak samo, normalka przecie... Ale dlaczego tak daleko:eek:?????? Ja w listopadzie łazienkę będę robiła a potem kuchnie a jeszcze wcześniej elektrykę zmienimy w łazience i w kuchni.... metraże małe ale kasy to pójdzie od cholery. to skąd ja się pytam mam brać ????? nawet bryką przestałam do pracy się rozjeżdżać, stoi pod blokiem i ptaki na niego robią. Na koncept skąd wziąć nawet picie lecytyny nie pomaga. Z pustego to i Salomon wiesz co.... Wszelkie podróże zawieszone do odwołania :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ha - brak środków, to właściwie prawie jedyny powód, który całkowicie usprawiedliwia nieprzyjeżdżanie do nas. Pozostaję jednak w nadziei na jakieś "kiedyś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Czuję się dowartościowana, samoocena mi podskoczyła i to wyraźnie Dzięki stokrotne!!!! Grzybów to i u mnie w tej chwili nie ma, pierwsze się skończyły drugie pewnie na powrót Szanownego czekają ... jeno kurki w tym roku dopisują a to dobrze, bo ja bardzo lubić A nasza Drapieżna Wysokość Cocilla Cleopatra to już temat chyba na niezłą książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.09.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Cleopatra jest przeuroczo dostojna i nadzwyczajna - jak każdy kot, bo każdy kot jest nadzwyczajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts