braza 11.09.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Nie wyślę, bo nie mogę znaleźć tego w sieci, no szok!!!! Jutro pójdzie płytka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Będę czekała na listonosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Noooo, dla Ciebie też coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Tym bardziej będę czekała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 No to teraz rozbudziłam ciekawość ... mam nadzieję, że się nie zawiedziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Realistką bywam, więc się nie zawiodę chyba. A fajnie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 W Kurozwękach było wręcz za gorąco dzisiaj. Biegaliśmy po polu kukurydzy. Agduś i jak wrażenia??? Byłam tam na wiosnę więc o kukurydzy można było jeno pomarzyć... Ale okolica mnie się podobała wielce, zwłaszcza ten dom w którym mieszka obecny właściciel i oficyna ( jak dla mnie przepięknościowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Zakładam że w tych Kurozwękach jest cos więcej niż pole kukurydzy, bo chyba tym nie zachwycałybyście się tak bardzo, prawda? Bo jeśli tak to wychodzi zem ignorantka zupełna, tyyyyle kukurydzy mam za miedzą i to z 3 stron a nie biegam po polu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wiolasia, fajne podsumowanie Pada, psia krew!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Nie nie, sorki, już doczytałam u Agi na wewątku odnośnie tej kukurydzy...Też mamy labirynt po przejściach dzików. Ale innych atrakcji niestety brak. U mnie ponad + 27... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Fajnie masz, ale i u mnie słoneczko wychodzi, jeszcze nieśmiało ale to już coś!!! P.S. Ja w ogóle nie mam kukurydzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Masz labirynty między drzewami w lesie, więc chyba nawet więcej do latania u Ciebie. Idę czytać, co z tymi Kurozwękami. A na deszcz nie narzekaj, grzyby będą rosły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Wiecie, ale w tym roku z grzybami to masakra. O tej porze juz powinien być wysyp a tu lipa...ani deszczu ani grzybów..albo +25 i wiecej albo zimno ale bez deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No tak, można się u mnie zgubić, no ... ja na pewno mogę Agduś, dzisiaj nie wysyłaj fluidów, przeniesione na jutro. Od 11.00 wysyłaj potężną dawkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Labirynt kukurydziany można zobaczyć na stronie pałacu w Kurozwękach. Najlepiej wygląda na zdjęciu z lotu ptaka, ale łażenie po nim to niezła zabawa. Sam pałac, jak pisałam, nie oferuje wiele do zwiedzania. Najciekawszy jest początek, czyli przejście przez piwnice (też niezły labirynt), które są najstarsze - pozostałość średniowiecznego zamku obronnego. W mini zoo są strusie, osły, konie, kucyk, owce, lamy, króliki i drób, a po prerii łażą bizony (prawdziwe). Dla dzieci fajny plac zabaw, długa zjeżdżalnia po linie (2 zł za zjazd), przejazd wozem za traktorem po prerii, quady, pamiątki i fastfoody. Pizzeria, restauracja, pokoje hotelowe i tyle. No i stadnina, ale nie wiem, czy można zwiedzać. W niedzielę nie można było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Za późno przeczytałam o tej zmianie terminu. Nie byłaś trochę przydżumiona? No ale jutro też się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No masz, a ja tak usilnie słałam energię! Kurde, nie wiem, czy jutro wykrzesam z siebie taką sama potężną dawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ty się lepiej skup na gościu. Braza sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Empatia mi nie pozwala ograniczać się, jakos chyba dam radę na dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts