Gagata 07.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A Ty widziałaś Braza jakiego pięknego Dogiego ma Łosia?? ... Kogoś on mi przypomina.....z paszczy i z .. parametrów .. a przypuszczam, że i z zachowań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Na pewno przypomina. Nie wiem tylko, czy z zachowań, bo on niewiele starszy od Bazylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ale pewne zachowania są PONADCZASOWE Tzn - ponadwiekowe .. I przynależne rasie od pierwszych dni Tak, że się nie pomylisz kto zaś (znaczy się masz doga czy tez to jakaś ściema). ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Widziałam Gagatko, widziałam to cudo!!! Oj, przypomina ... Gdy go zobaczyłam pierwszy raz to aż mi się dziwnie zrobiło - tak tęskno! Taaaa ... poznać od razu, kto on zacz, nie ważne ile ma lat. Zresztą, to się chyba każdej rasy tyczy. W mieście o 9 km ode mnie jest moda na ONki - nawet 2 miesięczny już mówi sobą kim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.02.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To są psy - PSY. ..jak sama nazwa wskazuje.. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 czesc brazka tez masz juz dosyc zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jeszcze tylko jakieś 2-3 miesiące i będzie wiosna:lol: dobra kierunek do wyjścia znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wuśka, mądrze zrobiłaś, że wyszłaś sama bo bym Ci pomogła i to mogłoby boleć ... Ciebie ... Mam dość zimy! Mam powyżej dziurek od nosa zimy! Niedobrze mi się robi na słowo "zima"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Powinnaś do ERgipta jechać albo jakos tak, gdzie ciepło. Do Australii na ten przykład. Wróciłabyś tamtejszą zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 W Egipcie to nawet całkiem porządnie można się bedzie wygrzać, bo tam w tym roku najmodniejszym strojem na plażę będzie burka i to również dla turystek z Europy. W Australii dla odmiany jadowitego plugastwa takie ilości, że mam gęsią skórę na samą myśl. To ja chyba wolę jednak nasz klimat... Podobno mrozy wracają!No w mordę - nawet mnie to nie cieszy! Ferie się zaczynają! Poodmrażamy łapy górne i dolne na tych nartach! Oj, nie pojeździmy sobie za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Na pewno przypomina. Nie wiem tylko, czy z zachowań, bo on niewiele starszy od Bazylki. Starsiejszy... Szary ma 11 miechów już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Goowniarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Goowniarz... No fakt niezaprzeczalny...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Czy Wy też macie falę upałów? U mnie dzisiaj było -4 ... spociłam się z gorąca Australia - tak, południowa (Melbourne, Sidney, Perth), Egipt - nie, wolę jadowite plugastwo od jadowicie głupich fanatyków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 brazo - moja pokrewna duszo w nienawisci do zimy, nielubienia Egiptu i milosci do zrazikow:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Przylazłam dołączyć do szacownego grona malkontentów zimowych ... Ooooj zima cholerna ... jakby ona miała dooopę ... ale bym jej nakopała ! ( za te przeciągi w domu, zeżarty ekogroszek, pizgające okna i akumulator co to go szlag trafił jak -20 dowaliła) No ! Se pomarudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Czy Wy też macie falę upałów? U mnie dzisiaj było -4 ... spociłam się z gorąca U mnie -7 ale też pławię się we luxusie No ! Se pomarudziłam O jeszcze akumulatorek wywiało... nie lubiem zimy Ale idzie ku lepszemu ... Tera na zewnątrz ino -11... aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na dworze jest ślicznie i biało, wszędzie cisza i piękno, a w domu ciepły kominek, rozproszone światło lampy i szczęśliwe zwierzę przy nas. Taka jest zima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moja zima jest piękna, Mroźna, śnieg pod butami wydaje cudne dźwięki, gile w nosie zamarzają i człowiek rześko oddycha, pies na spacerku z radością tarza się w śniegu, łapie śnieżki pyskiem, skacze po polach, moje policzki też rumiane i bosko chłodne. Tylko szkoda mi ze w pełni z niej nie skorzystam w tym roku.... Witam się z rana, samochód kupiony? bo wątek straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.02.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Moja zima jest piękna, Mroźna, śnieg pod butami wydaje cudne dźwięki, gile w nosie zamarzają i człowiek rześko oddycha, pies na spacerku z radością tarza się w śniegu, łapie śnieżki pyskiem, skacze po polach, moje policzki też rumiane i bosko chłodne. Tylko szkoda mi ze w pełni z niej nie skorzystam w tym roku.... A dlaczegóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts