DPS 10.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Podobno wyjąc zwołują swoje stado i chcą iść na polowanie (albo pociągać sanki ). Może jakby Cię zobaczyła, to by troche przestała...? Tarcia - i ja Ciebie lubię, Kochana, mimo, żeś mało zimowa... Co do zimowych spacerów - nasz Karuś w te silne mrozy wcale nie chce z budy swojej wychodzić, ma tam cieplutko, buda ocieplona, materacykami wyłożona, z wejściem zasłoniętym i on nie chce wyleźć z niej! Jak jest prognoza, że w nocy ma być poniżej -10*C, to ja chcę, żeby on w domu spał, bo się boję, że będzie mocno marzł. Próbowaliśmy go wielokrotnie wołać, wabić, namawiać, żeby poszedł do domu. Ma nas w nosie. Nie wylezie za żadne skarby. A ja potem co rano się martwię, czy wszystko w porządku. Na szczęście - co rano JEST wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nasza psuka bez względu na pogodę będzie darła na spacer tylko się kurzy! A ile się przy tym naszczeka histerycznie to już moje - dobrze, że sąsiedzi daleko to przynajmniej rozstroju nerwowego nie dostają (ja już mam)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wiola, Ciebie naprawdę tylko ten dwupak ratuje (...) Córcia dostała swoje wymarzone słuchawki do MP4 i kocha mnie w tej chwili jak niewiemco Ale zdaje się, że okres ochronny dla dwupaka zbliża się ku końcowi ...i co później - odstrzał? Kupowałaś przez www czy organoleptycznie? Pokaż jakie to są te wymarzone. Zobaczyłbym czy stać mnie taką miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Później to będzie matka karmiąca - też pod ochroną. A kiedy ta ochrona się skończy, to albo zaciąży, albo zacznie się mitygować. Ja potrafię znaleźć coś fajnego w każdej pogodzie poza upałami. Upałów nienawidzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Później nie będzie zimy Z tym wyciem to wiem tylko niech ona juz nikogo nie zwołuje. Ostatnio jakiś narwaniec, jak tak wyła, pchał sie przez pręty ogrodzenia, tylko tyłek mu urósł za mocno i utknął. Myślał że jak suka to na coś się załapie a tu bidny zonk-sterylka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 skarpeteczki dla niemowlat sie sprawdzily maja gumowe podeszwy i okruch sie nie slizga, dosyc ciasne wiec mu z tych chudych lapek nie spadaja. no i co, jak lapulce zabezpieczone do srulewicz wcale do domu nie chce wracac, przemarzlam jak nie powiem co , bo by mnie wywalili za przeklenstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No coś Ty, upały nie są fajne, ale za to jak fajnie wtedy jest w cieniu albo w basenie czy jeziorze/rzece/morzu/wybrać właściwe! I zawsze można powiedzieć, że jest ABSOLUTNIE za gorąco, żeby cokolwiek robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 ja upaly dosc lubie ale tylko jak wilgoci w powietrzu nie ma, klimat srodziemnomorski to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Yetuś - zielono-żółte http://allegro.pl/4-kolory-sluchawki-nauszne-graffiti-canyon-i2089173344.html Upały mogą być, nie przeszkadzają mi, nawet je bardzo lubię, nie znoszę zimna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Nasza psuka bez względu na pogodę będzie darła na spacer tylko się kurzy! A ile się przy tym naszczeka histerycznie to już moje - dobrze, że sąsiedzi daleko to przynajmniej rozstroju nerwowego nie dostają (ja już mam)! ... z "nerwowym" se poradzisz ... byle byś "trawiennego" nie dostała ... ... Ja potrafię znaleźć coś fajnego w każdej pogodzie poza upałami. Upałów nienawidzę!!! ... ufff ... dobrze, że u mnie teraz tylko trochę ponad +20 - to chyba jeszce nie "upał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Witam sredecznie wszystkich;Pewnie nie na temat i nie w pore, ale siedze w hotelu w Saint Nazaire, czekam na jutrzejsze loty;Poki co francuskie lotniska strajkuja i podroz moze byc ciekawa;Nie mniej jednak mam jutro lot do Dublina/ troche nie po drodze/ a potem do Gdanska.Mam nadzieje zakonczyc podroz w niedziele rano w ramionach ukochanej rodzinki.Braza jak to przeczyta to pewnie nie uwierzy i bede mial za chwile jakis #straszny#smsMilego wieczoru i do zobaczenia juz z Uroczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 I to jest nowoczesność w domu i zagrodzie - rozproszona rodzina komunikuje się za pomocą forum mutarora W sumie może lepiej, niż przez facebook..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Co by nie mówić, to forum jednak wyjątkowe jest. Musze tak myśleć patrząc na swój staż Ukłony SzanownemuPanu Brazuś, żeby nie było, ukłony bardzo przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Łooo, Szanowny, witam! Mam nadzieję, że podróż jednak jakoś w miarę bezboleśnie przebiegnie (już wiemy, że przed Tobą czekanie na lotnisku w Gdańsku), życzę jak najszybszego powrotu w rodzinne pielesze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 brazka wstawilam u siebie troche wiosny, idz sie podladuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Gagatki pozdrawiają Marynarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Sprawnej podróży i żadnych strajków po drodze!!! Zwłaszcza strajku tikusia na ostatnim odcinku nie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 To forum to faktycznie coś w sobie ma. Ale Szanowny Pan cwany, jest, nie siedzi na lotnisku tylko sobie do hotelu poszedł - i to się nazywa męska potrzeba przygód;) Tikuś nie zastrajkuje, nie będzie miał okazji. Zrobiłam mu dowcip i jadę z sąsiadem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ..... i jadę z sąsiadem:) tym od sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Tylko Szanownemu nie mów od razu, że to ten tę sosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts