wiolasz 15.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No a miało byc małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Rany, naprawdę Wam się podoba???? Po niego jechaliśmy! Wpadł mi w oko jako pierwszy i chociaż później oglądałam jeszcze kilka w podobnej cenie to jednak co pierwsze to dobre:D Teraz będę się uczyć nim jeździć .... dobrze, że mieszkam w lesie:yes: Agduś - ażeby Cię z tą pochwałą zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 przyjemnie się taki prowadzi, inna bajka, niż Tikuś. Ale on nisko zawieszony jest. Mam nadzieję, że macie do siebie w miarę sensowne drogi... A w tikusiu masz wsteczny do przodu, czy do tyłu? Bo będziesz się musiała przestawić No i co on ma? Poduszki, ABS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kolorek śliczny, marka tez bardzo dobra! Gratuluję! Jak kolor dobry i jedzie, to znaczy, że dobry zakup zrobiliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wsteczny jest do przodu, będzie zachwostka na początku! Ale co tam, da się przeżyć. Ewa, aż takie niskie nie jest to zawieszenie, na zdjęciu stoi na sporej "kupce" śniegu. O poduszkach to nic nie słyszałam, ale jakieś pewnie ma, ma wspomaganie - matko, nareszcie nie będę się straszliwie męczyć przy skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A miał być mały.... I dobrze, że nie czerwony Gratulki nowego sprzętu ... i wiedziałam, że jak Szanowny przyjechał to po auto nowe pojadą w trimiga... Powiem tylko, że większe nie jest złe.... a to autko do dużych nie należy, więc będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 I abyś za mocno od razu nie skręcała, bo wjedziesz nie tu gdzie trzeba... ale za słabo też nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mierzyłam "na ręce" - jest tylko trochę dłuższe od Tikusia. Za to na pewno sporo szersze - na parkingu będzie się działo, oj będzie Arnika ... postaram się pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 tez kiedys takiego mialam jak peugeota rozbilam, tyle ze czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Większe zakupy będziesz mogła robić w Biedronce! Podobno jakość się poprawia, to i warto będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jaaasooo, mam nadzieję, że ja niczego nie rozbiję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie nie rozbijesz... a parkować w największym ścisku nie musisz pod drzwiami.... Zaparkujesz ciut dalej, wózkiem i tak zakupy dowozisz.. to i będzie OK... Za niedługo dojdziesz do wniosku... i po co Ja się bałam tego ciut większego i ciut szerszego autka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Po prostu szerszych miejsc będziesz szukała na parkingu. Jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Brazula od razu widać że się stopa życiowa wydłużyła:lol: bardzo fajnie autko wygląda i większe zawsze bezpieczniejsze:) my jak się do naszej kropeczki przesiedliśmy z seicenta to każdemu tirowi jadącemu z przeciwka drogi ustępowaliśmy w bok bo nam się wydawało że lusterka tir nam urwie bo kropka taaaaaaaka szeroka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wusia... szeroka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Braza graty z okazji nowego nabytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Wioluś nie ja szeroka jeno kropeczka a konkretnie lujstereczka masywne jakieś takie po seiczusiu to jakbyśmy się z malucha do tira przesiedli takie uczucie było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No kiedy ja o samochodzie pisałam.. a Ty poszerzyłaś się ostatnio... Czy tylko tak piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 jaaaaaaaaa no skąd po co się miałam poszerzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Schudłaś?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts