AmberWind 19.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Brazunia gratuluje autka! Niech zawsze bedzie niezawodne i bezpiecznie sie prowadzi Fajowskie jest! I pewnie duzo zakupow bedziesz mogla do niego upchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kto to klajniak? zniemczony kurdupelek(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ta jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ooo sorki, ja z Niemcami nie mam nic wspólnego, moje korzenie to Rosja i Czelabińsk bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Się odstresikowałam! Fajnie się jedzie, ale ja za krótka do niego jestem, fotel muszę chyba na maksa do kierownicy przysunąć bo do sprzęgła nie sięgam ... No nic, jakoś się chyba w końcu zgramy. ... ... siem przyzwyczaisz ... następne może być "bez sprzęgła" (dużo wygodniejsze) ... qrwa ... benzyna u mnie drożeje jak gupia (3,61/galon) ... a mam 6 litrów silnik ... trza pomyśleć nad czymś letko mniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Chef no prosze Cie Macie paliwo dwa razy tansze niz w Polsce ... Z drugiej strony najwyzszy czas, aby Amerykanie zaczeli oszczedzac nieodnawialne zasoby i srodowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Chef no prosze Cie Macie paliwo dwa razy tansze niz w Polsce ... Z drugiej strony najwyzszy czas, aby Amerykanie zaczeli oszczedzac nieodnawialne zasoby i srodowisko dobrze mówisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pawełku, na miłość boską, po co Ci taki smok?! Ty lepiej rowera kup, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pawełku, na miłość boską, po co Ci taki smok?! Ty lepiej rowera kup, co? ... pedała ni mom ... czasem przyczepę ćągom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Phi, my mamy 1,5 l i też przyczepę ciągamy! Kcesz kupić nasze auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Braza, nie przejmuj się! Mam koleżankę wzrostu naprawdę podłego, która szalała polonezem swojego ojca. Budziła przerażenie, bo właściwie nie było jej widać - auto widmo, a piraciła potwornie. Kiedyś jechałam z nią, zasuwała przez miasteczko znacznie za szybko, wpadła na skrzyżowanie, mnie głos odebrało, została solidnie otrąbiona, krzyknęła ze zdziwieniem acz parlamentarnie wyrażając zdumienie, że na nią trąbią, chociaż jechali z lewej strony. No to jej wyjaśniłam, że na jezdni było wymalowane, że jest na podporządkowanej. A ona na to, że nie zauważyła. No jak miała zauważyć, skoro jej oczy znajdowały się poniżej dolnej krawędzi szyby? Masssakra! No, to nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Małe jest piękne!!!!! Agduś - uśmiałam się po pachy:) Moje oczy na szczęście sięgają trochę wyżej!! Chefie, niezłe to Twoje jeździdło, ale faktycznie smoczysko!!! Twierdzisz, że automaty są lepsze ...? Hmmmyyy ... kiedyś muszę spróbować. Na parkingu przed Muszkieterami zobaczyłam Kia Soul ... i chyba chcę taką mieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ooo, apetyt ci rośnie Ale ona weszła na rynek w 2009 czyli najstarsze są trzylatki. A ceny! Ale przyznaję, na coś takiego może nawet zamieniłabym moją kijankę. Braza, masz regulowany fotel w górę? Bo ja w Nexii muszę ustawiać na maxa wysoko (też mała jestem) no i niestety też bardzo przesuniety do przodu. Tak po cichu mówiąc to moja kijanka wygodniejsza dla małych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Oj tam! Zawsze można poduszkę podłożyć albo lepiej taki poddupnik dla dzieci.Ja automatu nie zaznam, bo Andrzej pogardza nimi. Kiedy zaczynałam od nowa jeździć, strasznie mi zmienianie biegów przeszkadzało i marudziłam, ze chcę automat, ale już mi przeszło. Naumiałam się i mi nie przeszkadza. Z małych to nawet lubiłam cieniasa, palił tyle co nic, za terenowca dzielnie robił i dla dwóch osób był idealny. Jednak prowadziło mi się go bardzo niewygodnie, bo pedał gazu był dosyć wysoko i trzeba było bardzo zadzierać palce do góry, a mnie od tego zaraz noga bolała. Edytowane 19 Lutego 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) a ja tam mam 160 cm w kapeluszu i fotel odsuniety tyle ile wlezie, pozycja jezdzaca na lezaco, tez mnie nie widac i wiecie jak wygodnie sie jezdzi? lepiej autko sie wyczuwa i odleglosci. a wy widzicie cos w lusterku jak tak na maxa przysuniete jestescie ? Edytowane 19 Lutego 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 coś widzę.....nie jest źlepo prostu Nexia i Lanos pewnie też (bo to ta sama rodzina) ma jakoś tak duuużo miejsca na długie nogi. A jak ktoś nie ma dłuuugich, to d..a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Zawsze można kupić buty na potężnych koturnach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a ja tam mam 160 cm w kapeluszu i fotel odsuniety tyle ile wlezie, pozycja jezdzaca na lezaco, tez mnie nie widac i wiecie jak wygodnie sie jezdzi? lepiej autko sie wyczuwa i odleglosci. a wy widzicie cos w lusterku jak tak na maxa przysuniete jestescie ? rany TAR-cia mnie w takiej pozycji kręgosłup by pękł ja siedzenie niemal pionowo i dopiero wtedy jakoś mogę jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Automat jest boski... też nie rozumiałam dopóki nie kupiliśmy mojego poprzedniego autka... super się jeździ. nie myślisz o mieszaniu w biegach nie myślisz o sprzęgle czy dobrze czy źle, jedna noga obsługuję... Naprawdę polecam. TARcia nie opowiadaj, że 160w kapeluszu.... A jak ktoś na małe nogi ma to nie buty na platformach tylko klocki przykleić proszę do pedałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Arni, tak 160 , po prostu jestem wzrostu siedzacego psa :D:D myslisz dlaczego ja takie obcasy kupuje:D kurdupl ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts