TAR 19.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 rany TAR-cia mnie w takiej pozycji kręgosłup by pękł ja siedzenie niemal pionowo i dopiero wtedy jakoś mogę jeździć mi by pekl w pionowej pozycji na szczescie oboje z lubym tak jezdzimy, grunt to wygoda. no i ja mam przedluzenie konczyn obcasami :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Arni, tak 160 , po prostu jestem wzrostu siedzacego psa :D:D teraz to juz padlam :lol2: O matko ... leze i kwicze :lol2: Ja rowniez fotel na maksa do tylu cofam i prawie w lezeniu prowadze. Ale to z wygody Na dlugosc wlasna nie narzekam, a w szpilkach to juz calkiem wszedzie z przytupem dosiegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja do frakcji siedzących za kierownicą się zapisuję. Na miejscu obok kierowcy zresztą też wolę siedzieć niż leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja z frakcji wożonych, nie wożących. Wszystko mi jedno, jaka skrzynia biegów i gdzie fotel kierowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a ja dostałam burę od znajomego , który jest dyr PZM-tu że mam za blisko siedzenie przysunięte. Ma być odsunięte tak że jak poduszka wybuchnie ( optymista ) to ma nie zniszczyć mi twarzy i nie skręcić karku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ale ja tu jechac jak sie nogami do pedałów nie dostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nakleić klocki na pedały - tak Arnika mówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kupić inny samochód. kto każe jeździć limuzyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ale przecież limuzyny są właśnie dla KOBIET !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ale przecież limuzyny są właśnie dla KOBIET !!!!! widać dla takich od 167 cm wzwyż Dobrego tygodnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 20.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No to się pochwałę, że ja dostanę w marcu samochód służbowy. Najbardziej się cieszy córka, bo Yariskę po mnie przejmie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 O kurka Verunia... będziesz miała najlepszy samochód.. bo służbowy Ja tam nie mam 167 wzwyż i dużą furką jeździłam... i klocków na pedały nie naklejałam i siedzenia pod kierownicą nie miałam, ale dla mnie szczyt wszystkiego jak widzę kierowcę ( głównie kobiety) na maksa kierownica do przodu i cycki na kierownicy, a rękami trzyma ją oburącz tak kurczowo, że strach biegi przełączać.... Witam się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Przyszłam Braziuś piknego autka pogratulować I ja z tych co na maxa fotel do kierownicy przysuwają choć słusznego wzrostu jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 O kurka Verunia... będziesz miała najlepszy samochód.. bo służbowy Ja tam nie mam 167 wzwyż i dużą furką jeździłam... i klocków na pedały nie naklejałam i siedzenia pod kierownicą nie miałam, ale dla mnie szczyt wszystkiego jak widzę kierowcę ( głównie kobiety) na maksa kierownica do przodu i cycki na kierownicy, a rękami trzyma ją oburącz tak kurczowo, że strach biegi przełączać.... Witam się z Państwem i dodaj - lusterko za plecami :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 167 toś duża. Ja mam 157 i krótkie nogi Kupowałam samochód głównie pod kątem czy sięgam do pedałów bez leżenia na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 rany TAR-cia mnie w takiej pozycji kręgosłup by pękł ja siedzenie niemal pionowo i dopiero wtedy jakoś mogę jeździć O matko... raz próbowałam tak jechać to wyleźć z auta nie mogłam... mi by pekl w pionowej pozycji na szczescie oboje z lubym tak jezdzimy, grunt to wygoda. no i ja mam przedluzenie konczyn obcasami :D:D No właśnie... tylko w wygodnej pozycji półleżącej da się jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 tylko proszę nie kłaść się za bardzo, jak kręgosłup boli to pieszo zasuwać, zdrowiej będzie Tak mi się skojarzyło - kazdy taki chojrak a jak przeskrobie i trafi na badania lekarskie "pod przymusem" to płacz się zaczyna, bo duzo ludzi prawko traci. Po prostu są wtedy pierwszy raz uczciwie i zgodnie z przepisami badani pod kątem zdolności do bycia kierowcą, a zwykle wiek już nie ten i kręgosłup boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Dawno, dawno temu dostałam bezterminową zgodę lekarską na prawko, a mój brat nie. I to dziwne było, bo ja już wtedy miałam okulary (zakładałam tylko w teatrze, w kinie i podczas jazd na kursie), a brat nie. I w ogóle zdrowy był całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Braza - czy Ty jeszcze gadasz z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gadam z Wami cały czas niezmiennie! Znowu mi białe g... z nieba leci, jestem zniesmaczona ... Mam całe wielkie 160 cm wzrostu, siedząca Emi (Agdusiowa) jest ode mnie wyższa i ledwo do pedałów sięgam. Fotela nie da się podnieść, niestety, ale przesunąć i owszem, co też radośnie zrobiłam. Prowadząc na leżąco natychmiast spowodowałabym niezły karambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts