Agduś 17.05.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 U Weroniki był fotograf na balu. Andrzej też był w roli ochroniarza - rodzice płci męskiej pełnili tę funkcję społecznie rozdzieliwszy pomiędzy siebie godziny balowania.W CCC są fajne baletki z czarną koronką na tle materiału w różyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 brazunia sukieneczka prze, przepiekna dla Twojej Mlodej Damy! Cudny wybor! Tak jak Dziewczyny pisaly wymaga idelanej figury, czyli dokladnie takiej jak ma Twoja Mloda Co do dodatkow, to jednak klasyka biela i czern. MIeszanie z czerwienia, to chyba nie najlepszy pomysl http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlastudentki/Trendy_2011/audreyblack.jpg http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlastudentki/Trendy_2011/audreywhite.jpg Piekne balerinki czarne z malym akcentem bialym, lakierowane z kokardka sa w New Look. To sieciowka, wiec powinna byc w jakims pobliskiem centrum handlowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Maxi - cześć, kochana! W sumie rzeczywiście, skojarzenie z Audrey Hepburn powinno samo się nasunąć, że też ja nie zobaczyłam tej oczywistości! Pięknie tam wyglądała, może chociaż rękawiczki Karla by włozyła i apaszkę w groszki...? Tylko nie wiem, czy zechce przebierać się za Audrey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) No wszystko pieknie - balowy look dla Karlity układa nam się w całość - ale ja wciąż NIE MOGĘ zobaczyć oczami wyobraźni Karli w takim stroju.... No nie mogę ... A ona sama może??? ;-) Jadnak jak o Niej myślę to ciągle widzę te piękną Dżokejkę.....chmmmmm.... Aaaa - namieszam jeszcze.. a całkiem długa suknia? (..Chyba będę musiała poszukać drzwi, czy coś....) Edytowane 18 Maja 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Hejka, ja tylko nieśmiało wtrącę ze widziałabym tu delikatny naszyjnik z pereł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.05.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Brazunia, w razie gdyby co to ja taka jasna sukienke posiadowywuje(gdyby Karla widziala sie w roli Ksiezniczki). Rozmiar na metce to 40 ale tak naprawde to jest 38. Na zdjeciu nie widac dobrze koloru ale to nie jest bialy raczej taka jasna wanilia. A do czarnej to Ambercia swietnie pokazala dodatki:). Jednakowoz sznur perel mile widziany. Buziaczki:hug: Dps-iu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jesteście bezkonkurencyjne!!!!! Dodatki się podobają, szczególnie długie rękawiczki jakoś tak przemawiają do Córci, bardzo jest ich ciekawa Pomyślałyśmy też o dodatkach w kolorze ... turkusu ... Co myślicie o tym pomyśle, będą pasowały, czy jednak może postawić na klasykę? Maxi, dziękuję bardzo, Córcia jednak obstaje przy "małej czarnej". Amberciu, a jak sądzisz, w CCC będą tego typu balerinki?? Po o innych dobrych sklepach w promieniu jakiś 80km to nie mam co marzyć!! Gagaciu, wychodzić nie musisz, absolutnie, u Młodej dżokejka na pewno by przeszła, nie wiem tylko co na to partner .... NO KOCHAM WAS NORMALNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Czujemy się kochane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Amberciu, a jak sądzisz, w CCC będą tego typu balerinki?? Po o innych dobrych sklepach w promieniu jakiś 80km to nie mam co marzyć!! Slonko, w CCC takich ladnych lakierowanych nie widzialam. W Deichman'ie znajdziesz takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001048728/baleriny.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-baleriny Tez nie sa lakierowane, ale mysle ze beda pasowac. Jest tez taka sama wersja tylko cala czarna. Moze corcia zaakceptuje. W ubieglym sezonie (nie wiem czy wciaz sa dostepne) Zara miala bardzo ladne czarne, lakierowane balerinki z biala otoczka i czarna malutka kokardka. Niestety cena ok. 200 PLN Mozesz tez zerknac na allegro http://allegro.pl/czarne-lakierowane-balerinki-czarno-biale-tommy-40-i2342220526.html Pewnie jest tam cale mnostwo roznych wzorow, do wyboru do koloru Mixi masz piekna sukienke!!! Pewnie wygladasz przeslicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 też, chociaż nie wiem po co, w szmatach nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 A kiedy bal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 no jak Lesiu nie pomożesz oceń jako chłop;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 chyba jako dziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 z tego co się orientuję dziadek tyż płci męskiej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Dziadek to najlepszy, bo doświadczenie ma i wyrobiony gust - tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A ja wiem, co Braza ma dzisiaj na obiad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No to pochwal się konkretną wiedzą, a nie tylko tak szczujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kotlety miała. Przecież niedziela jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts