Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

U Weroniki był fotograf na balu. Andrzej też był w roli ochroniarza - rodzice płci męskiej pełnili tę funkcję społecznie rozdzieliwszy pomiędzy siebie godziny balowania.

W CCC są fajne baletki z czarną koronką na tle materiału w różyczki.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

brazunia sukieneczka prze, przepiekna dla Twojej Mlodej Damy! :-) Cudny wybor! Tak jak Dziewczyny pisaly wymaga idelanej figury, czyli dokladnie takiej jak ma Twoja Mloda :yes: Co do dodatkow, to jednak klasyka biela i czern. MIeszanie z czerwienia, to chyba nie najlepszy pomysl :cool:

http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlastudentki/Trendy_2011/audreyblack.jpg

http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlastudentki/Trendy_2011/audreywhite.jpg

Piekne balerinki czarne z malym akcentem bialym, lakierowane z kokardka sa w New Look. To sieciowka, wiec powinna byc w jakims pobliskiem centrum handlowym :yes:

Maxi - cześć, kochana! :D

W sumie rzeczywiście, skojarzenie z Audrey Hepburn powinno samo się nasunąć, że też ja nie zobaczyłam tej oczywistości! ;)

Pięknie tam wyglądała, może chociaż rękawiczki Karla by włozyła i apaszkę w groszki...?

Tylko nie wiem, czy zechce przebierać się za Audrey. :rolleyes:

No wszystko pieknie - balowy look dla Karlity układa nam się w całość - ale ja wciąż NIE MOGĘ zobaczyć oczami wyobraźni Karli w takim stroju....

No nie mogę ...:bash:

A ona sama może???

;-) ;-) ;-)

Jadnak jak o Niej myślę to ciągle widzę te piękną Dżokejkę.....chmmmmm....

Aaaa - namieszam jeszcze.. a całkiem długa suknia?

(..Chyba będę musiała poszukać drzwi, czy coś....:eek:)

Edytowane przez Gagata

Brazunia, w razie gdyby co to ja taka jasna sukienke posiadowywuje(gdyby Karla widziala sie w roli Ksiezniczki). Rozmiar na metce to 40 ale tak naprawde to jest 38. Na zdjeciu nie widac dobrze koloru ale to nie jest bialy raczej taka jasna wanilia.

A do czarnej to Ambercia swietnie pokazala dodatki:). Jednakowoz sznur perel mile widziany.

Buziaczki:hug:

Dps-iu :hug:

Jesteście bezkonkurencyjne!!!!!

Dodatki się podobają, szczególnie długie rękawiczki jakoś tak przemawiają do Córci, bardzo jest ich ciekawa :) Pomyślałyśmy też o dodatkach w kolorze ... turkusu ... Co myślicie o tym pomyśle, będą pasowały, czy jednak może postawić na klasykę?

Maxi, dziękuję bardzo, Córcia jednak obstaje przy "małej czarnej". Amberciu, a jak sądzisz, w CCC będą tego typu balerinki?? Po o innych dobrych sklepach w promieniu jakiś 80km to nie mam co marzyć!!

Gagaciu, wychodzić nie musisz, absolutnie, u Młodej dżokejka na pewno by przeszła, nie wiem tylko co na to partner .... :D

NO KOCHAM WAS NORMALNIE!!!!!

Amberciu, a jak sądzisz, w CCC będą tego typu balerinki?? Po o innych dobrych sklepach w promieniu jakiś 80km to nie mam co marzyć!!

Slonko, w CCC takich ladnych lakierowanych nie widzialam. W Deichman'ie znajdziesz takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001048728/baleriny.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-baleriny

Tez nie sa lakierowane, ale mysle ze beda pasowac. Jest tez taka sama wersja tylko cala czarna. Moze corcia zaakceptuje. W ubieglym sezonie (nie wiem czy wciaz sa dostepne) Zara miala bardzo ladne czarne, lakierowane balerinki z biala otoczka i czarna malutka kokardka. Niestety cena ok. 200 PLN :(

Mozesz tez zerknac na allegro

http://allegro.pl/czarne-lakierowane-balerinki-czarno-biale-tommy-40-i2342220526.html Pewnie jest tam cale mnostwo roznych wzorow, do wyboru do koloru :-)

Mixi masz piekna sukienke!!! Pewnie wygladasz przeslicznie :yes: