wu 20.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ja przy niedzieli miałam mięsko z grilla bo za piknie było coby w domu przy garach tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) Ale to nie były schabowe, jeno mielone a i to nie do końca tak, jak zawsze, bo w sosie grzybowym!!! Lesiu, nie musisz się wypowiadać na temat kreacji ... mam miękkie, litościwe serce, odpuszczę Ci te męki:) Dziękuję za wszystkie rady i pomysły. Córcia jest prawie przekonana ... ale cały czas myśli o turkusowych dodatkach (biżuteria, ściślej rzecz ujmując) a być może i buty. Ciekawe ... może jednak pójść absolutnie w klasykę i dać jednak białe dodatki ...??? Znowu byłam w dzienniku ... za często to ostatnio robię ... Edytowane 20 Maja 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nic nie robisz za często, tulipany czarne są przepiękne, tawuła szara takoż, cała reszta im nie ustępuje. Jednym słowem, ogród Ci pięknieje, niedługo wsiąkniesz jak Tarcia! I nigdy już, przenigdy, nie zechcesz mieszkać w bloku. Roślinki jadalne też zadbane wzorcowo - niedługo zaczne sie rumienić ze wstydu, oglądając fotki Twojego ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.05.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Brazuniu podziwiam i zazdrazczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.05.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 (edytowane) Nic nie robisz za często, tulipany czarne są przepiękne, tawuła szara takoż, cała reszta im nie ustępuje. Jednym słowem, ogród Ci pięknieje, niedługo wsiąkniesz jak Tarcia! I nigdy już, przenigdy, nie zechcesz mieszkać w bloku. Roślinki jadalne też zadbane wzorcowo - niedługo zaczne sie rumienić ze wstydu, oglądając fotki Twojego ogrodu! oj tam, zaraz wsiakniesz, chwile tylko mnie nie bylo. Braza piona do kwadratu Edytowane 21 Maja 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 a tawuły to chyba golden princess? sliczne sa, tez mam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Kochani - wielka prośba!!! Nowa aukcja dla Tomka jest!!! Zgłaszajcie fanty, licytujcie, potrzebujemy zebrać 3 tysiące na masaże dla Tomka, zapraszam TUTAJ!!! Kto może, przeklejcie to do swoich wątków, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Ale miałam Hiszpanię!!! Na tarasie tak kole 16:00 było 40 stopni!!!Dzielnie jednak kosiłam te swoje "hektary" ... z każdym koszeniem jednak coraz bardziej skłonna jestem zabetonować to swoje podwórko!!! Edytowane 22 Maja 2012 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 pociesz sie, ze jutro chlodniej dzis po raz pierwszy cieszylam sie z wlaczonej klimy w pracy, nawet w aucie odpalilam, bo nie dalo sie wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No! Koszmarnie było, ale Braza z całą pewnością była zachwycona temperaturką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jak ona wytrzymuje w takiej temperaturze przy kosiarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Z palcem w t... u wytrzymuję, ja kocham takie ciepełko!!!!! Jak myślicie, jak bardzo trzeba cuchnąć, żeby muchy utworzyły nad nami aureolkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.05.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja bym też wytrzymywała, pogoda cudowna: cieplutko, wiaterek... W domu chłodno, bo rolety spuszczamy "do ażurowych" a nocą jest na tyle zimno, ze się schładza. Mogło by tak zostać do września..... rozmarzyłam się. Acha, tylko deszczyk raz na dwa dni poproszę, żeby nie podlewać. Tak z godzinkę... Braza, jak rany, o sobie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Braza z Ewa o mnie chyba pisały, bo mnie to i w Tunezji nie było za gorąco... Kocham upały... mąż to chciał następnego roku na Grenlandię jechać a nie do Tunezji.. Jutro i może ja wyciągnę kosiarkę i pokoszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Z palcem w t... u wytrzymuję, ja kocham takie ciepełko!!!!! Jak myślicie, jak bardzo trzeba cuchnąć, żeby muchy utworzyły nad nami aureolkę???? bardzo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nooo, Ewa o sobie! Po koszeniu w tę akurat pogodę waniałam tak, że i skunks by się nie powstydził Pora udać się w jedyną słuszną stronę - sypialnia!!! Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Pora udać się w jedyną słuszną stronę - sypialnia!!! Dobranoc. może byś przeczytała do poduszki o cięciu kloników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja to się obawiam, że takie "zapachy" to wabią, a nie odstraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Kolejny dzień koszmaru, ale zaczyna się chmurzyć - jest nadzieja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts