Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale to nie były schabowe, jeno mielone a i to nie do końca tak, jak zawsze, bo w sosie grzybowym!!!

Lesiu, nie musisz się wypowiadać na temat kreacji ... mam miękkie, litościwe serce, odpuszczę Ci te męki:)

Dziękuję za wszystkie rady i pomysły. Córcia jest prawie przekonana ... ale cały czas myśli o turkusowych dodatkach (biżuteria, ściślej rzecz ujmując) a być może i buty. Ciekawe ... może jednak pójść absolutnie w klasykę i dać jednak białe dodatki ...???

Znowu byłam w dzienniku ... za często to ostatnio robię ...

Edytowane przez braza

Nic nie robisz za często, tulipany czarne są przepiękne, tawuła szara takoż, cała reszta im nie ustępuje.

Jednym słowem, ogród Ci pięknieje, niedługo wsiąkniesz jak Tarcia! ;)

I nigdy już, przenigdy, nie zechcesz mieszkać w bloku. Roślinki jadalne też zadbane wzorcowo - niedługo zaczne sie rumienić ze wstydu, oglądając fotki Twojego ogrodu! :D

Nic nie robisz za często, tulipany czarne są przepiękne, tawuła szara takoż, cała reszta im nie ustępuje.

Jednym słowem, ogród Ci pięknieje, niedługo wsiąkniesz jak Tarcia! ;)

I nigdy już, przenigdy, nie zechcesz mieszkać w bloku. Roślinki jadalne też zadbane wzorcowo - niedługo zaczne sie rumienić ze wstydu, oglądając fotki Twojego ogrodu! :D

oj tam, zaraz wsiakniesz, chwile tylko mnie nie bylo. Braza piona do kwadratu :D

Edytowane przez TAR

Kochani - wielka prośba!!!

Nowa aukcja dla Tomka jest!!!

Zgłaszajcie fanty, licytujcie, potrzebujemy zebrać 3 tysiące na masaże dla Tomka, zapraszam TUTAJ!!!

Kto może, przeklejcie to do swoich wątków, dobrze? :lol:

Ale miałam Hiszpanię!!! Na tarasie tak kole 16:00 było 40 stopni!!!

Dzielnie jednak kosiłam te swoje "hektary" ... z każdym koszeniem jednak coraz bardziej skłonna jestem zabetonować to swoje podwórko!!!

Edytowane przez braza

Ja bym też wytrzymywała, pogoda cudowna: cieplutko, wiaterek... W domu chłodno, bo rolety spuszczamy "do ażurowych" a nocą jest na tyle zimno, ze się schładza. Mogło by tak zostać do września..... rozmarzyłam się. Acha, tylko deszczyk raz na dwa dni poproszę, żeby nie podlewać. Tak z godzinkę...

Braza, jak rany, o sobie piszesz?