Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ewa, ja tam jeszcze parę rzeczy bym nabyła, ale u nas najczęściej kończy się na "ja ci to zrobię"...

o taaak, skąd ja to znam ... zwykle jednak brakuje zakończenia zdania, na przykład "jutro" lub choć "za tydzień" :)

Rzeczy do zrobienia to jeszcze trochę mamy :)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee, net mi się ślimaczy od wczoraj skandalicznie, kwadrans już czekam, żeby się dziennik załadował i nic z tego!

W nosie mam, widziałam gdzie indziej i stosowną porcję zachwytów wyraziłam!

Tylko teraz to czekam na więcej zdjęć... :rolleyes:

Poczytałam ze zrozumieniem, tego co Jamlesik napisał u Agduś i ... są zdjęcia! Jeśli znowu ktoś nie widzi, to się pójdę pochlastać!!!!

ja jakos chyba nie czytam ze zrozumieniem bo mi nie wychodzi :( albo jestem tepa albo zbyt umeczona :rolleyes: lece foty oblukac

No jutro, przeca, nie;)

Schody to klon. Brak barierki przy kominie to faktycznie droga na skróty, natomiast brak barierki nad samymi schodami to ... ukłon w stronę samobójców;)

A poważnie: nad schodami będzie zabudowany schowek na wszystko (albo nic).

I wiecie .... bardzo mi się te schody podobają!!

Wczoraj zamontowali drzwi do Młodej i ościeżnice w gościnnym; skrzydła do gościnnego jeszcze nie ma, anioł im zwiał;)

Łóżek jeszcze nie ma. Sklep systematycznie raz w tygodniu informuje mnie, że realizacja zamówienia przebiega bez zakłóceń a planowany termin realizacji 27.11.2012 będzie prawdopodobnie dochowany - no wzruszające to jest...

Aaaaaa - podłoga jest w salonie!!!! Panele (kupowane z Agdusiami) były uprzejme się położyć!!