EZS 11.11.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ewa, ja tam jeszcze parę rzeczy bym nabyła, ale u nas najczęściej kończy się na "ja ci to zrobię"... o taaak, skąd ja to znam ... zwykle jednak brakuje zakończenia zdania, na przykład "jutro" lub choć "za tydzień" Rzeczy do zrobienia to jeszcze trochę mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No to całkiem jak u nas, "ja to zrobię". Tylko nauczona doświadczeniem zawsze pytam: a kiedy konkretnie? I on wtedy czasem wymięka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No i gdzie te zdjecia? Bo ja tu czekam już 3 dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 tez nie widze, tyko jakies krzyzyki bez fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wiecie, że ja dzisiaj też zdjęć nie widzę No masakra jakaś!!!! Lecę do Agduś poczytać, co Jamles napisał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Poczytałam ze zrozumieniem, tego co Jamlesik napisał u Agduś i ... są zdjęcia! Jeśli znowu ktoś nie widzi, to się pójdę pochlastać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 .... Jeśli znowu ktoś nie widzi, to się pójdę pochlastać!!!! jabym wolał się ...... nachlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Eeee, net mi się ślimaczy od wczoraj skandalicznie, kwadrans już czekam, żeby się dziennik załadował i nic z tego! W nosie mam, widziałam gdzie indziej i stosowną porcję zachwytów wyraziłam! Tylko teraz to czekam na więcej zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 jabym wolał się ...... nachlać Tiiiaaaa.... Z tego też tytułu zrobiłam sobie kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 nuuuuuu Brazula masz szczęście bo planowałam bicie jak fotków znowu nie będzie:lol: ale schody nie wiem czy we całej wsi ale przepiękne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Lecę oglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Widziałam! Schody absolutnie piękne! Dobrze, że zdecydowałaś się na nowe - odnawiane nie byłyby takie pikne.A ten brak poręczy na górze z tyłu to droga na skróty? To może jaką linkę chociaż uwiąż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 O zesz... no kochana, szalejesz....schody miodzio, i barierka też miodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 schody ooooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Widzę! Zdjęcia widzę!!! I piękniste schody widzę!!! Ale łóżek nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Poczytałam ze zrozumieniem, tego co Jamlesik napisał u Agduś i ... są zdjęcia! Jeśli znowu ktoś nie widzi, to się pójdę pochlastać!!!! ja jakos chyba nie czytam ze zrozumieniem bo mi nie wychodzi albo jestem tepa albo zbyt umeczona lece foty oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 piekne drewno, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No schody piękne, ale RESZTĘ POPROSZĘ! W dzienniku, we wpisie z datą sprzed kilku dni, obiecałaś więcej jutro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No jutro, przeca, nie;) Schody to klon. Brak barierki przy kominie to faktycznie droga na skróty, natomiast brak barierki nad samymi schodami to ... ukłon w stronę samobójców;) A poważnie: nad schodami będzie zabudowany schowek na wszystko (albo nic). I wiecie .... bardzo mi się te schody podobają!! Wczoraj zamontowali drzwi do Młodej i ościeżnice w gościnnym; skrzydła do gościnnego jeszcze nie ma, anioł im zwiał Łóżek jeszcze nie ma. Sklep systematycznie raz w tygodniu informuje mnie, że realizacja zamówienia przebiega bez zakłóceń a planowany termin realizacji 27.11.2012 będzie prawdopodobnie dochowany - no wzruszające to jest... Aaaaaa - podłoga jest w salonie!!!! Panele (kupowane z Agdusiami) były uprzejme się położyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Pięęęękne te drzwi, super wyglądają, ciekawa jestem efektu całosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts