DPS 13.11.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Teraz jak pojadę do Ciebie, to już w ogóle Twojego domu nie poznam! Będzie jak w ikei, nie jak w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 eeee myśle, że lepiej niż w Ikei, tu będzie dusza i zwierzaki Tak patrzę że masz te drzwi przesuwne i kurczę jestem coraz bliżej, zeby swoje drzwi przesuwne wyciągnąć z czeluści i chyba założyć tam, gdzie pierwotnie planowano...i chyba tak zrobie za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No tak całkiem jak w IKEI to nie będzie, bo inne sklepy też swoje dołożyły, ale dobrze, że nie jak w lesie. Mimo wszystko wolę spać pod dachem i w łóżku niż pod drzewami na ściółce. Ja w wakacje, a co dopiero Brazowa rodzinka przez cały rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.11.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Braza, pięęęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 malo tych fotow ale zmiany spore uwielbiam drzwi przesuwne, posiadam 2 pary, sa ladne i funkcjonalne. i potwierdzam, tez mozna nimi trzaskac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Brazunia, u Ciebie jak zwykle ruch we wnetrzach! I czemu mnie to nie dziwi Energii i pomyslunku masz za cala druzyne architektow Schody i barierka bardzo fajne. Dobrze tylko, ze nie masz malego psa Przy czworonoznych mikrusach, to barierke trzeba zabudowywac niemal do samej podlogi A drzwi to juz calkiem na wypasie! Cora musi byc przeszczesliwa z tak fajnego sprzetu do ... trzasakania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No miód mi na serce lejecie, normalnie!! Trochę się martwiłam, czy wyjdzie tak jak sobie planuję .... Braków jest jeszcze sporo, potrzeba czasu, żeby dom nabrał trochę większego ciepła, no wiecie, jakieś duperelki, durnostojki itp, ale już mi się podoba i zaczynam go coraz bardziej lubić Depsiu, o Ikeę się nie martw, w życiu nie będzie u mnie jak u nich, bo ja nie mam tak świetnych dekoratorów wnętrz;) Córca drzwiami zachwycona, chociaż staram się jak mogę nie dawać Je powodów do trzaskania:D Meble (z Ikei, oczywiście) już stoją w salonie, mam nawet trochę zdjęć ... chyba je później wrzucę ... (kiedyś to ja pewnie od Was nieźle oberwę ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 i to kiedyś to już bardzo niedługo jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Z tą ikeą to nie zmartwienie, czasem chciałabym mieć takie wnętrza jak tam, mają piękne rozwiązania, praktyczne i estetyczne. Mnie się ikea BARDZO dobrze kojarzy! Masz już może worek pokrywek...? Z cichą nadzieją pytam... Może już można jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No właśnie, a propos mebli z IKEI, to mnie się wydawało, że te szklane stoliki oba miały być w salonie, a ja jeden widziałam chyba u Młodej! To na czym będziemy grać w karty - ja się pytam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 oj tam czepiasz sie Agdusia, mloda pewnie wam pozyczy na to granie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Inna opcja to okupacja pokoju Młodej i granie tam, ale biorąc pod uwagę, jak szybko nasze dziecka pospołu przekształcały dotychczas zajmowane w wakacje pomieszczenia w swojskie "Bagienko", to nie wiem, czy chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Spokojnie, stolik jest już na stałym miejscu dyslokacji, czyli w salonie! Jest na czym grać! Depsiu, worka pokrywek jeszcze nie mam, zbieram, ale i tak możecie przyjeżdżać!!! Wusia, Ty normalnie "bojówkara" jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No z tą Wuską to Ty racje masz normalnie, wszystkim chce wpierdziel spuszczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 O, o .. dobrze DPSia mówisz.. wszystkich chce bić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No to mnie uspokoiłaś tym stolikiem! A sprawdziłaś, czy w "wykładańca" da się na nim grać? Zmieszczą się wszystkie wykładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ja bić co to za oszczerstwa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.11.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 jaki stolik? oprócz schodów nadal nic nie ma.... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 oooo matko, jaka zmiana... to juz wogle nie przypomina tego co było wcześniej...i co jeszcze będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Braza to się sadyzm normalnie nazywa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts