Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O mamuniu, jak ja lubię tutaj ostatnio zaglądać:D:yes: ... dobra, to żarcik taki, zawsze lubiłam i ciągle lubię, nawet jeśli mi wmawiają mały rozumek!!!

Jak dojdę do Wuśki i poczytam (mam nadzieję, ze zrozumieniem) dlaczego to niby mam taki mały, to się wypowiem!

Uwaga, będzie duuuuużooooo cytowania;)

Braza, soloon świetny :bye:

Też mi się podoba Osiczko, chociaż to dopiero początek:rolleyes: Dziękuję!

Brazka, ale szalejesz!!!

Jak wytrzymujecie to życie na placu budowy?

Są jakieś szanse na odrobinę opamiętania wkrótce?:eek: - ja wiem, że Ty jesteś w swoim żywiole, ale miejże litość nad córusią i Szanownym :rolleyes::D

Całuj psa w nos, Futrzaku Kochany, żadnych szans na opamiętanie ... no chyba że mi pomieszczeń zabraknie ...

Fiuuu, fiuuu, fiuuuuuuu... Brazula! Poszalałaś!!!:lol2: SSSSTRASZNIE mi się podoba Twoje wieeelkie okno!!! Świetnie dopasowałaś mebel z I na szerokość i wysokość, chociaż trochę mi szkoda tak zarąbistego parapetu na tak rewelacyjnej wysokości i o takiej szerokości... jeszcze z takim widokiem za oknem... ja bym tylko tam siedziała;cool:. Ale zapowiada się suuper!!! Nie przesadzaj z kolorami, poczekaj... zrób bazę... taką piękną i delikatną... B®azę;):cool:.

Starałam się ze wszystkich sił!! Z siadaniem nie ma problemu - szafki wytrzymają, ja już myślę o jakiejś miłej podusi ...:D

To, co widać dotychczas, bardzo mi się podoba!

Świeczniki kielichowe piękne, będą wspaniale wyglądać w nowym salonie!

Meble też pięknie pod oknem się wpasowują.

Wspaniale, Brazuniu, naprawdę wspaniale!

Jestem przeszczęśliwa, że Tobie też się podoba, wiem jak trudno Ciebie akurat zadowolić;):yes:

Brazka w ciezkim szoku jestem:jawdrop:to nie te same wnetrza, bardzo mi sie podobaja, jasne meble to jest to :D i okrutnie zazdroszcze takiego wielkiego okna na ogrod.

a kominek no coz, czekam na zmiane dizajnu:popcorn::D

Widok z okna jest bezcenny!!! Wnętrze jeszcze nie zupełnie wykończone, ale już je lubię!! Nowy kominek to jednak tajemnica ... nawet dla mnie;)

Veni, vidi i........szczena mi opadła;):D

No i cóż ja mam powiedzieć, pkp proszę Państwa i wszystko w temacie:D

Czekam na następną odsłonę.

Buziaki

Odsłony będą coraz częściej, obiecuję. Dzięki Maxi!

Już pisałam pochwały na temat salonu..

Ale na kominek to ja czekam....

Poczekam z Tobą ;)

Brazunia, masz ogrod w salonie!!! Wiecej nie trzebna!!!! Jestem zauroczona :rolleyes:

Tego właśnie przede wszystkim brakowało, no i udało się!!

cudnie Brazunia :)

Dzięki Markoto, mocne dzięki!

A z tym kominkiem to też bedzie stopniowanie napięcia?? bo nie wiem czy sie rozsiadać i czekać :popcorn:

Siadaj, ale weź dużo popcornu bo to trochę potrwa ... aaaa, colę też zabierz, żebyś się nie rozeschła;)

on jest w takiej fazie, że chyba na razie idzź spać :) :)

:yes::yes:

Ale fajosko!

Już by się chciało doświadczyć tam lata... Choć i biała zima za wielkim oknem, z gorącym kominkiem obok - nie do pogardzenia...:D

Wreszcie będziesz miała "jak u siebie" Kobitko !:hug:

Noooo, dotknęłaś sedna, "u siebie"!!!

Agduś, no tak, panele pod TV. Już wiesz jaki jest problem.

Kolejna odsłona w dzienniku!

Szafa świetna, bardzo ekonomiczne rozwiązanie i bardzo wygodne, a przy tym praktyczne i estetyczne - brawo dla prawie autorki!!!!

Reszta też fajna, i jak jasno!

Naprawdę tak trudno mi dogodzić? :jawdrop: