TAR 16.11.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Braza czy ty wiesz te te wstreciuchy nas obgaduja i szkaluja i bic chca?!?!?! u wuski - uprzejmie donosze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ja tylko obgaduję! Do szkalowania i bicia się nie przyznaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Do bicia ja też NIE Ale do małego rozumku, albo jego brak TAK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Brazunia, masz ogrod w salonie!!! Wiecej nie trzebna!!!! Jestem zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 oooo i jeszcze epitetami rzucaja:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ...epitety.. epitafium... nooo nie wiem o co kaman...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Do bicia ja też NIE Ale do małego rozumku, albo jego brak TAK... Znaczy przyznajesz się do małego rozumku? No dobra, i tak Cię lubimy. Miś też miał mały rozumek, a wszyscy go kochają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 cudnie Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agduś nooooooo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Eeee.. Nieee.... Ja nie mam małego rozumku.. bo nie palę wcale.. i jem częściej niż TARcia i Braza.. A miodek też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A z tym kominkiem to też bedzie stopniowanie napięcia?? bo nie wiem czy sie rozsiadać i czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.11.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 on jest w takiej fazie, że chyba na razie idzź spać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ale fajosko! Już by się chciało doświadczyć tam lata... Choć i biała zima za wielkim oknem, z gorącym kominkiem obok - nie do pogardzenia... Wreszcie będziesz miała "jak u siebie" Kobitko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 O mamuniu, jak ja lubię tutaj ostatnio zaglądać:yes: ... dobra, to żarcik taki, zawsze lubiłam i ciągle lubię, nawet jeśli mi wmawiają mały rozumek!!! Jak dojdę do Wuśki i poczytam (mam nadzieję, ze zrozumieniem) dlaczego to niby mam taki mały, to się wypowiem! Uwaga, będzie duuuuużooooo cytowania;) Braza, soloon świetny Też mi się podoba Osiczko, chociaż to dopiero początek:rolleyes: Dziękuję! Brazka, ale szalejesz!!! Jak wytrzymujecie to życie na placu budowy? Są jakieś szanse na odrobinę opamiętania wkrótce? - ja wiem, że Ty jesteś w swoim żywiole, ale miejże litość nad córusią i Szanownym Całuj psa w nos, Futrzaku Kochany, żadnych szans na opamiętanie ... no chyba że mi pomieszczeń zabraknie ... Fiuuu, fiuuu, fiuuuuuuu... Brazula! Poszalałaś!!! SSSSTRASZNIE mi się podoba Twoje wieeelkie okno!!! Świetnie dopasowałaś mebel z I na szerokość i wysokość, chociaż trochę mi szkoda tak zarąbistego parapetu na tak rewelacyjnej wysokości i o takiej szerokości... jeszcze z takim widokiem za oknem... ja bym tylko tam siedziała;cool:. Ale zapowiada się suuper!!! Nie przesadzaj z kolorami, poczekaj... zrób bazę... taką piękną i delikatną... B®azę. Starałam się ze wszystkich sił!! Z siadaniem nie ma problemu - szafki wytrzymają, ja już myślę o jakiejś miłej podusi ... To, co widać dotychczas, bardzo mi się podoba! Świeczniki kielichowe piękne, będą wspaniale wyglądać w nowym salonie! Meble też pięknie pod oknem się wpasowują. Wspaniale, Brazuniu, naprawdę wspaniale! Jestem przeszczęśliwa, że Tobie też się podoba, wiem jak trudno Ciebie akurat zadowolić Brazka w ciezkim szoku jestem:jawdrop:to nie te same wnetrza, bardzo mi sie podobaja, jasne meble to jest to i okrutnie zazdroszcze takiego wielkiego okna na ogrod. a kominek no coz, czekam na zmiane dizajnu:popcorn: Widok z okna jest bezcenny!!! Wnętrze jeszcze nie zupełnie wykończone, ale już je lubię!! Nowy kominek to jednak tajemnica ... nawet dla mnie;) Veni, vidi i........szczena mi opadła;) No i cóż ja mam powiedzieć, pkp proszę Państwa i wszystko w temacie:D Czekam na następną odsłonę. Buziaki Odsłony będą coraz częściej, obiecuję. Dzięki Maxi! Już pisałam pochwały na temat salonu.. Ale na kominek to ja czekam.... Poczekam z Tobą Brazunia, masz ogrod w salonie!!! Wiecej nie trzebna!!!! Jestem zauroczona Tego właśnie przede wszystkim brakowało, no i udało się!! cudnie Brazunia Dzięki Markoto, mocne dzięki! A z tym kominkiem to też bedzie stopniowanie napięcia?? bo nie wiem czy sie rozsiadać i czekać Siadaj, ale weź dużo popcornu bo to trochę potrwa ... aaaa, colę też zabierz, żebyś się nie rozeschła;) on jest w takiej fazie, że chyba na razie idzź spać :) :yes: Ale fajosko! Już by się chciało doświadczyć tam lata... Choć i biała zima za wielkim oknem, z gorącym kominkiem obok - nie do pogardzenia... Wreszcie będziesz miała "jak u siebie" Kobitko ! Noooo, dotknęłaś sedna, "u siebie"!!! Agduś, no tak, panele pod TV. Już wiesz jaki jest problem. Kolejna odsłona w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 poniewaz jestem juz bardzo zmeczona napisze tylko ach i och Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 W zupełności wystarczy ... też jestem zmęczona ale spać pójdę szczęśliwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.11.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 pokoj cory superowy , swietnie podzielone funkcje, szafa prawie autorska super, fajny pomysl z tymi polkami na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Szafa świetna, bardzo ekonomiczne rozwiązanie i bardzo wygodne, a przy tym praktyczne i estetyczne - brawo dla prawie autorki!!!! Reszta też fajna, i jak jasno! Naprawdę tak trudno mi dogodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.11.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 i ACH!!! i OCH!!! dam radę napisać... na resztę zachwytów zabrakło mi słów...:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.11.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 szafa śmieszna w pozytywnym znaczeniu wygląda nieco nietypowo lecz ładnie a co to za fotel?? Z ikei ale jaką ma nazwę? Zainteresował mnie, wygląda na bardzo wygodny i funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts