Agduś 25.11.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 No tak, szpinaku bez czosnku się nie da. Ja czosnek uwielbiam, nawet mleko z miodem i czosnkiem z przyjemnością wciągnę, kiedy trzeba. Ino małż śpi wtedy ma prawym boku bardzo konsekwentnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.11.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 kiedys moj maz zjadl tyle czosnku ze myslalam iz skonam tak smierdzial, musial sie przeniesc do innej sypialni i jakos to skutecznie mu czosnek znielubilo:lol2: teraz zje okazjonalnie jak juz w miesie lub sosie jest. ale ja w kuchni prawie w ogole tego nie uzywam i tez jest dobrze i jakos wszystkim smakuje, znaczy sie bez czosnku mozna zyc i gotowac:lol2: jest tyle ziol, ciekawych przypraw i smakow, ze nieuzywanie czosnku jakos umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.11.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 A czy ja twierdzę, że wszyscy muszą kochać czosnek? Faktem jest, że dodaję go w umiarkowanych ilościach do większości potraw, ale to akurat u nas nikomu nie przeszkadza.Właśnie się naczosnkowałam, bo mnie jakaś cholera trzyma, więc mam pretekst, żeby śmierdzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 kurna muszę zapamiętać że TAR-cia czosnku nie lubi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 no ja tez to juz 2 osoba ze znajomych co nie lubi czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Jejku.. czy u mnie było coś z czosnkiem... ? Papryka- NIE Mleko i sery _ NIE Czosnek - NIE Co jeszcze?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jesooo Wiola nie przesadzaj, pewnych rzeczy nie moge zdrowotnie, a czosnku nie lubie, papryke przeciez w leczo jadlam, mowilam o surowej, ze nie moge. coz zycie i wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Staram się zapamiętać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Czosneczek .... mniaaam ... Gdyby nie szacunek do wspolpracujacych, klientow, wspoltowarzyszy w metrze czy na silowni, to spozywalabym od sniadania, poprzez obiad az do samej kolacji :D:D I najproste danka z czosneczkiem sa najpyszniejsze Pelnoziarnista bruschetta solidnie wymiziana czosneczkiem z odrobina przedniej oliwy, pomidoram i, swiezymi ziolami Tak niewiele trzeba Arni, Markoto, a Wy nie gustujecie w anty-wampirzej diecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No i nabyłam visolvit!!!! Czosnek uwielbiam takoż, TAR-cia, jakbyś kiedyś wpadła do mnie to natychmiast przypomnij, że nie lubisz. Jak dla mnie to mogą go nawet do tortów dodawać!!!! Pozdrawiam Was mocno i lecę dalej! Drzwi do spiżarki przyjechały, w gościnnym już się nawet zadomowiły!! Zdjęcia porobię, obiecuję, musze tylko z tego bajzlu jakoś wyleźć ... co jest qurna mega trudne!!!!! Dom ubranko dostaje ciepłe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ambercia no Kochana wiedziałam za co Cię lubić i Brazulę takoż bez czosnku to u mnie chyba tylko ciasta:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja czosnek uwielbiam tez bym mogla jesc do wszytskiego . Pamietam za dziecka mama mi podpiekala chleb na patelni, na to scieralo sie czosnek i posypywalo cukrem, pychota placki ziemniaczane tez jem z sosem czosnkowym i cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 wiecie jak to jestjeden lubi wode a inny wóde:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.11.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Oooo Brazuniu, ciepełko w dooopkę będzie, nie? Czekam na foty, czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 I ja także z czosnkowego klubu, bardzo lubię, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ambercia no Kochana wiedziałam za co Cię lubić i Brazulę takoż bez czosnku to u mnie chyba tylko ciasta:rotfl: Jeszcze Depeszka sie wpisala, bo juz calkiem myslalam ze czosneczek stal sie passe i tylko ja palam do niego nieustajaca miloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ło matko, jak dawno na forum mnie nie było! Braza, pięknie u Ciebie się zrobiło, salon z tymi oknami wygląda super, szczególnie że za oknami takie widoki! A w kwestii wyższości synów nad córkami lub odwrotnie to ja nie wiem, ale ostatnio mój syn mnie wyratował z opresji, jak samochód mi się zepsuł - pożyczył od kolegi drugi Edytowane 26 Listopada 2012 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Chlebek nad ogniskiem podpiec, ząbek czosnku na nim zetrzeć, odrobiną masełka.... Pyyyyychota! Z braku ogniska robiłam to nad płomieniem kuchenki gazowej, a teraz to już tylko na patelni mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ambercia ja za radą DPS-ie Młodego kuruję czosnkiem jak Go coś rozbiera nawet aktualnie się tak kurujemy:) czosnek, mleko z miodkiem, soczek malinkowy i herbatka z mniodkiem i cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ja też kocham czosnek. Moja rodzina mniej, ale przemycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts