TAR 28.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nioo, ma sie ten leb radze sprobuj w wersji gruszka-serek. moja siostra, ktora dziwnie na mnie patrzyla (ona nie rozumie eksperymentow kulinarnych) jak to robilam to jak posmakowala gryza to pozarla od razu kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 aaa i jak ser plesniowy to i winogrona sie nadadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 jutro robie grzaneczki, zwlaszcza ze mam kilka jesiennych korzeni chrzanu zamrozonych i super ogorki od mamy, sprobuje tez z takimi musztardowymi ogorasami. maz sie napalil na nowe danko zwlaszcza, ze mozna je na szybko przygotowac, dzieks za pomysla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gruszeczki z plesniakami lacze od dawna, To samo dotyczy winogron. Uwielbiam te ze swiezymi figami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 TAR a zamiast czosnku pomidor suszone, albo świeże i bazylie... ?Może dobre by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 TAR a zamiast czosnku pomidor suszone, albo świeże i bazylie... ? Może dobre by było... bazylia tak, pomidor niekoniecznie, za mdle by bylo,szczegolnie jako zapiekane. czosnek jest ostry i wyrazisty wiec zamiennik tez musi byc ostry i wyrazisty w smaku stad pomysl z chrzanem / ogorkiem kiszonym lub musztardowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Matkooooo .... Szanowny zdziwiony, dlaczego przy komputerze tak mokro jest .... powiedzieć Mu, że to ślina ....???? Kuchnię kończą składać, bo w środę zlewozmywak się spóźnił a wczoraj fachowcy byli w Poznaniu! Ale jest ślicznie!!!!!! ... nie!! Poprawka, będzie ślicznie, jak już w końcu jakimś cudem uda mi się ogarnąć ten straszliwy bajzel! TV wisi ... na ścianie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No nie, to ja lecę do dziennika, a tam ani jednej foty!!! No jak mogłas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Braza, dodam, że zrobiłam tę pastę serowo-czosnkową. Rewelacja!!! Wprawdzie ciężka nieco, bo to i ser i majonez, ale pyyyyszna. Zastanawiam się nad mieszanką majonezu i jogurtu. I nad innymi wariantami też się zastanawiam. Andrzej nic nie mówił - nie wiem, czy nie poczuł, czy był uprzejmy nie reagować... Nie mogę się doczekać zdjęcia telewizora!!! Znaczy sam telewizor mnie nie interesuje, ale jego zaplecze jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Zastanawiam się nad mieszanką majonezu i jogurtu. jogurt grecki z majonezem dobrze sie laczy i swietnie smakuje. Dla lekkosci zdarza nam sie laczyc w proporcjach 6 : 1 6 lyzek greckiego i jedna mala lyzeczka majonezu. Jogurt musi byc koniecznie sztywny grecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Zrobię tę pastę na pewno, niech no się jeno odnajdę w tej mojej nowej rzeczywistości:yes: Kuchnię już mam, zdjęcia niestety do albumu same dotrzeć nie chciały, a ja padałam na część twarzową ciała i mi się najnormalniej w świecie nie chciało siadać do komputera ... no wstydzę się ... Nadrabiam niedopatrzenie i właśnie wgrywam. Szanowny listwy montuje, które dzisiaj nabyliśmy drogą kupna, a przy okazji ich nabywania wszedł do auta też dywan ... mnie się podoba i zwierzakom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Gdzie te foty ja sie pytam?? bo mi sie przekąska kończy a ja jestem w fazie odchudzania dietą MŻ, to rusz sie Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Braza, cholero...! Nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Chyba się poddam i zrezygnuję z czekania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Zdjęć NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Przepraszam najmocniej, ale zatrzymały mnie ważne sprawy ... sofa przyjechała, Picasa odmówił posłuszeństwa i nie chciał zdjęć przyjąć; aktualnie jestem w trakcie kolejnego podejścia, no szlag mnie trafi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Kopnij, albo opluj , czy nakrzycz na tą picasse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 nuuuuuuuuuuu Brazula wymiatasz Ci powiem:lol: bossssssssko masz jeszcze tylko jaka szmata w oknie fotelik machnąć na szaro;) i salon bajka a kanapa to sklep na I?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 o kurka rzeczywiscie przemiana :jawdrop:fajnie, kuchnia swietna a co sie stalo z biala sofka z saloonu, do goscinnego poszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Łałłłłłłłłłł :jawdrop::jawdrop: Jaka przemiana.... I nadzór techniczno wykończeniowy doskonały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts