Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TAR a zamiast czosnku pomidor suszone, albo świeże i bazylie... ?

Może dobre by było...

bazylia tak, pomidor niekoniecznie, za mdle by bylo,szczegolnie jako zapiekane. czosnek jest ostry i wyrazisty wiec zamiennik tez musi byc ostry i wyrazisty w smaku stad pomysl z chrzanem / ogorkiem kiszonym lub musztardowym

Matkooooo .... Szanowny zdziwiony, dlaczego przy komputerze tak mokro jest .... powiedzieć Mu, że to ślina ....????:D

Kuchnię kończą składać, bo w środę zlewozmywak się spóźnił a wczoraj fachowcy byli w Poznaniu! Ale jest ślicznie!!!!!! ... nie!! Poprawka, będzie ślicznie, jak już w końcu jakimś cudem uda mi się ogarnąć ten straszliwy bajzel!

TV wisi ... na ścianie:D

Braza, dodam, że zrobiłam tę pastę serowo-czosnkową. Rewelacja!!! Wprawdzie ciężka nieco, bo to i ser i majonez, ale pyyyyszna. Zastanawiam się nad mieszanką majonezu i jogurtu. I nad innymi wariantami też się zastanawiam. Andrzej nic nie mówił - nie wiem, czy nie poczuł, czy był uprzejmy nie reagować...

Nie mogę się doczekać zdjęcia telewizora!!! Znaczy sam telewizor mnie nie interesuje, ale jego zaplecze jak najbardziej.

Zrobię tę pastę na pewno, niech no się jeno odnajdę w tej mojej nowej rzeczywistości:yes: Kuchnię już mam, zdjęcia niestety do albumu same dotrzeć nie chciały, a ja padałam na część twarzową ciała i mi się najnormalniej w świecie nie chciało siadać do komputera ... no wstydzę się ... Nadrabiam niedopatrzenie i właśnie wgrywam.

Szanowny listwy montuje, które dzisiaj nabyliśmy drogą kupna, a przy okazji ich nabywania wszedł do auta też dywan ... mnie się podoba i zwierzakom też:yes: