EZS 01.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 czy kota da się upiec bez garnka? Na indukcji?? Braza, elegancko (fajna część zlewowa), spokojnie... tylko dlaczego wszystko białe??? i czasrne?? i szare??? depresję masz??? Bardzo mi się podoba ale zaszalej choć trochę z kominkiem, bo "dusza" ci uciekła z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bez wątpienia nowocześnie, funkcjonalnie i na wypasie. Choć ja jak Ewa, jakies cieplejsze akcenty kolorystyczne zaraz bym tam wepchała. Kuchnia piękna także. Tylko wszystko takie... mało retro, zimne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 nuuuuuuuuuuu Brazula wymiatasz Ci powiem:lol: bossssssssko masz jeszcze tylko jaka szmata w oknie fotelik machnąć na szaro;) i salon bajka a kanapa to sklep na I?? Noooo, a sobie powymiatałam:D Druga sofa też ze sklepu na "I", uwielbiam ten sklep! Zamawiana przez Allegro u świetnego, jak się okazuje, Sprzedawcy. Teraz w razie czego wiem, przez kogo zamawiać kolejne rzeczy,żeby za bardzo Agdusiów nie obciążać. o kurka rzeczywiscie przemiana :jawdrop:fajnie, kuchnia swietna a co sie stalo z biala sofka z saloonu, do goscinnego poszla? TAR-cia, biała sofa została zrobiona "na szaro":yes: Pokrowce zmieniliśmy, białe to już tego koloru w ogóle nie przypominały! Łałłłłłłłłłł :jawdrop::jawdrop: Jaka przemiana.... I nadzór techniczno wykończeniowy doskonały... Nadzór najważniejszy. Dzięki nim wiem, że wszystko jest okey! czy kota da się upiec bez garnka? Na indukcji?? Braza, elegancko (fajna część zlewowa), spokojnie... tylko dlaczego wszystko białe??? i czasrne?? i szare??? depresję masz??? Bardzo mi się podoba ale zaszalej choć trochę z kominkiem, bo "dusza" ci uciekła z domu Jaka depresja, Ewcia???? Mam świetny nastrój, dom już jest mój!!!!! Jeszcze tylko parę drobiazgów ... Kot na indukcji to wariacja, do pieczenia się raczej nie nadaje, ma za bardzo rozdmuchane ego, nawet indukcja może nie dać rady:D A duszę to ja trzymam za piętę, nie zwieje!!! Bez wątpienia nowocześnie, funkcjonalnie i na wypasie. Choć ja jak Ewa, jakies cieplejsze akcenty kolorystyczne zaraz bym tam wepchała. Kuchnia piękna także. Tylko wszystko takie... mało retro, zimne... Eeeee.... tego no .... jakby to ... Teraz to pikuś, kominek to dopiero będzie nowoczesność, jak to zwykł mawiać Yetek: "Okienko w ścianie":D Ale roletyy w oknach będą czerwone, a co!!! Będzie dobrze, będziecie Panie zadowoooloooneeee:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Eeee, no jak czerwone rolety, to zaraz mi lepiej! Pasowałby taki jakiś nowoczesny kominek, nie...? A przy nim dla kontrasu, bujany fotel babciny, babcia Braza będzie miała gdzie szydełkować... Uciekam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A dodam swoje 3 grosze, a co? Podobnie jak dziewczyny uważam ze coś by dać z kolorem...tyle teraz tych szarości i bieli... salon ogólnie wymiata...i ile przestrzeni raptem jest, co? no i ja też daleko od sklepu na I. to może podrzuć tego sprzedawcę? Kuchnia git, wydawała się taka malutka a tu prosze, ile szafek się pomieści... Najważniejsze, zeby nadzór był zadowolony, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dlaczego mnie tu tak dawno nie było ale wedle życzenia zapodaję same ochy i achy http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif należą się za wszystko po kolei i za całość też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Najpierw przytkało mnie z zachwytu. Później pomyślałam sobie, czy na taaaakie salony, to my jeszcze zostaniemy zaproszeni. Jeszcze później pomyślałam, że skończyło się latanie w tych samych kapciach po ogrodzie i po domu. A na koniec zobaczyłam Katmę na dywanie i mi ulżyło - nic się nie zmieniło. Właściwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Brazula - pięknie. Miny poprzednich włascicieli byłyby BEZCENNE. Oto wreszcie mamy Leśny Dom Brazy (z akcentem na ostatnie słówko.. ) Naprawdę jestem pod wrażeniem! I jedno Ci jeszcze powiem - KONIECZNIE obrazy (FOTOGRAFIE) na ściany. Duże formaty,. Mam już nawet pomysł......................................................................................................................................... A co pasty czosnkowej to dodam jeszcze jeden element - orzechy włoskie. Jest to bosko smakująca bomba kaloryczna Czyli tak - orzechy włoskie zmielona lub posiekane (dużo) - ja generalnie to wrzucam je do woreczka foliowego i tłukę np. tłuczkiem do mięsa - najprościej, ser żółty starty na "łezki", majonez jako łącznik i czosnek - ja daję DUŻO. Pyyyszneee - przypomniałam sobie o niej właśnie i wykonam ją na 2 dzień świąt. Tylko muszą jeść WSZYSCY. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Właśnie zieję czosnkiem po kolejnej porcji tego specjału. Bez orzechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Tyle gadacie o tej paście, że chyba i ja się kiedyś skuszę, kurde. A nie powinnam, bomba kaloryczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Jestem wzruszona, mówię poważnie! Bo to, że ja właśnie polubiłam ten dom, to wiadomo, ale fakt, że i Wam się chociaż trochę podoba dodaje mi skrzydeł!! Patetycznie to zabrzmiało wiem, inaczej nie potrafię .... Agduś, no właśnie, cała reszta jest jak dawniej:lol2: Gagacia, dawaj te pomysły, swoich mam ze dwa, trzeba to jakoś skonsultować ... Wiolasia, namiary na Sprzedawcę mogę podać, nie jestem jednak pewna, czy On dowozi w Twoje rejony, z tego co zauważyłam to działa tutaj, na północy. Pomóżcie mi w wyborze rolet, no normalnie zastopowało mnie! Nie mam przekonania do całej czerwonej ściany, nie wiem, czy nie będzie za dużo tego wszystkiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 białe mndłe, szare banalne. Na elegancko to bordo, na wesoło to krwista czerwień (taka wesoła krew tętnicza ). Może w jakieś szaro-czarne maziaje? ewentualnie jeszzce srebro, jak jesteś sroka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Maziajów bym nie dawała - szybko się nudzą. Jednokolorowe i chyba raczej czerwone właśnie, bo bieli i szarości masz tam dosyć.No chyba, że zamierzasz kiedyś kolorami zaszaleć na ścianach, to wtedy szare rolety, coby sobie zostawić większą swobodę szaleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Bordo! Świetny pomysł! Jednokolorowe oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 sliwka lub fuksja (amarant) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 bordo albo amarancik by wyglądały bjuti tam i jak amarancik to jeszcze ciut soczyście zielonego i mmmmmmmmmm:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Czyli jednak jednokolorowe .... no po mojemu, upewniłam się W grę wchodzi aktualnie Dekoria, bo jak dotąd tylko ją udało mi się namierzyć w internecie. Może Wy macie namiar na inną szwalnię internetową??? W promieniu jakiś 100km nie mam szans na uszycie rolet na wymiar!! Miłego dzionka!!! Kominkarze nadjechali, ciekawe jakie straty będą w salonie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.12.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 WOW jakie zmiany u Ciebie:jawdrop: buziaki zostawiam:bye: bordo, jednokolorowe albo ciut soczyściej fuksja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 a nie możesz kupić gotowych rolet?? w LM, Casto czy Prakitekrze całkiem ładne można kupić mówię Ci Braza idziesz po bandzie na maksa:lol2: tynkować od razu będziecie czy na kleju skończycie na ten rok;) łózka super a pościel jaka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts