Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

ewentualnie zólte dodatki jak ktos lubi, widzialam w jakims dzienniku swietne zestawienia, wazoniki, misy, lampy, krzeslo i kawalek sciany (teraz nie moge wylukac) ale znalazlam takie cosik, w nowoczesnym wnetrzu brazoczyska tez ladnie by wygladaly :)

http://cdn.wnetrzarium.net/media/catalog/cache/60KkDYRSU%252FdIzGUgxyZL37JYl2sm1TuP5sZNI39b2DFkQNX0mSSoz%252BqKfvM4/szara-kuchnia-z-zoltym-akcentem.jpg

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli jednak jednokolorowe .... no po mojemu, upewniłam się ;) W grę wchodzi aktualnie Dekoria, bo jak dotąd tylko ją udało mi się namierzyć w internecie. Może Wy macie namiar na inną szwalnię internetową??? W promieniu jakiś 100km nie mam szans na uszycie rolet na wymiar!!

Miłego dzionka!!! Kominkarze nadjechali, ciekawe jakie straty będą w salonie ....:rolleyes:

Zapytaj u naszych forumowych. Szyją i wysyłają.

http://forum.muratordom.pl/member.php?44545-AsiaMariusz

naasz tu ich profil. Ja od nich brałam plisy.

Łóżko PIĘKNE!!!

Jestem w lekkim szoku, sypialnia będzie fantastyczna! :yes:

I w ogóle - to zdjęcia Tarci, z żółtymi dodatkami, coś w sobie ma, wydaje mi się, że to fajny pomysł z tymi ostrymi dodatkami kolorystycznymi.

Żółty byłby całkiem do rzeczy!

I ocieplenie...

Kochana, wygląda na to, że tej zimy powiesz: jak dobrze móc zaszyć się we własnym ciepłym domu!!!

I pomyślisz: mimo wszystko, warto było!!! :hug:

łóżko zaczepiste, skad one sie zapytuje. bardzo mi sie widzi do mojej sypialni:wiggle:

A stąd Na szczytach jest 13cm, bo trzeba było co nieco wyrównać. Mam nadzieję, że wystarczy, musi qurna, bo mam już bunkier.

Jamlesik, Ty mnie nie prowokuj ....;)

Braza, szkoda roboty! 10 mają moi rodzice i zapewniam cię - za mało!!!! Po co kłaść klej a potem drugą warstwę. Daj od razu 15 za jedną robotą. Koszt nie dużo większy a pewnośc, że dokładki już nie będą potrzebne... raczej.

Jaki bunkier, dlaczego bunkier? Okna masz w licu ściany czy cofnięte do domu?

Brazula raczej okna ma cofnięte i skuli tego bunkra się boi:( szkoda że nie 15 cm dane bo to naprawdę dużo daje my tak sobie z małżem testujemy jakiż to ciepły domek wyprodukowałam z moją pasją do wtykania grubo gdzie się da;) i póki co do ogrzania domu wystarcza kominek i to bez rozprowadzenia ciepła;) póki co nie był włączony piec na grzanie domu a w kominku wystarczyło zapalić tak koło 18 i do 23 dokładać i w domu 24-25 stopni:) teraz jak mrozik to tak kole 14 palimy;) i zobaczymy dokąd starczy kominka:rotfl:

Braza, a gdzie jest to Uroczysko, które wydaje mi się że znam?

Nie ma?...no...ta nowoczesność to taka powalająca jest, ale ja się muszę przyzwyczaić,

że to jednak Uroczysko, a nie pięciogwiazdkowy apartament.

Ale żeś kawał roboty odwaliła, podziwiam i wiesz, czapka z głowy.

Wiesz, co w tej metamorfozie najbardziej podoba się forumowej toli?...zgadnij :p