Moose 08.12.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Braza, współczuję Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.12.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 współczuję ... Braza posłuchaj - Nasi Czworonożni Przyjaciele Rodziny odchodzą zawsze wcześniej i trzeba się z tym pogodzić... ....ale może to i dobrze.... ....bo kto by o nich tak dobrze dbał ... gdyby nas zabrakło .... kto by im nalał do miski wody, wsypał żarcia, wymył, podrapał albo wyjął kleszcza .... no kto? Tylko Ty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Brazunia bardzo mi przykro, nie znajduje slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 O matko!! Brazuniu, strasznie mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.12.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Brazunia, strasznie mi przykro ... nawet nie probuje sobie wyobrazic co teraz czujecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Bardzo Wam współczuję. Wiem, jak to jest, kiedy się żegna z czworołapnym przyjacielem. Najważniejsze jest to, co wiedzą wszyscy - Katma żyła najlepiej jak mogła - dzięki Wam. I na pewno nie chciałaby, żebyście się martwili i cierpieli. Przecież Was kochała całym psim serduchem i z całego serca chciała, żebyście byli szczęśliwi. Na pewno jest jej przykro, że przez nią się smucicie. A ona chciałaby beztrosko hasać po innym, lepszym Uroczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 08.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Współczuję (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Brazunia ściskam bardzo mocno i żeby Katunia miała wspaniały dom za Tęczowym Mostem przynajmniej tak dobry jak u Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Brazunia: http://arkadia.hodowca.pl/sprzedaz/mioty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.12.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Baaardzo Ci współczuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.12.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Brazuniu przytulam mocno:hug: Katunia zawsze będzie w Waszych serduchach i z tych łąk niebieskich będzie Was nadal pilnowała:) I wiesz co, mam nadzieję że gdzieś tam spotka się z naszym Maksiem. Oj jaka piękna z nich będzie para:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 10.12.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Braza, bardzo mi przykro:(. Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 czesc Brazka wpadlam zapytac jak samopoczucie, moze juz lepiej troszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witajcie, witajcie. Przepraszam za milczenie. Komputer musiałam oddać o tzw. serwisu - wymagał już odświeżenia, co chwila wyskakiwał z jakimiś rewelacjami typu "System uległ awarii. Czy chcesz naprawić system" itp. Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa. Wiem, że po jakims czasie przestanę czuć wredną kluchę w gardle na wspomnienie o Katuni, ale to jeszcze trochę. Gagatko, dziękuję za linka. Podjedziemy tam, popatrzymy ... Dom bez psiaka nawet taki wyremontowany, to niepełny dom. Koty są cudowne, ale one nie dadzą mi tyle ciepła i miłości, co pies. Smutno bez Katuni, cicho, jakoś tak... Maxi, wiesz ... gdy trochę odtajałam pomyślałam o tym samym: przecież tam, po drugiej stronie, jest już wiele wspaniałych psów, jak choćby Maksiu. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za to, że jesteście! A życie toczy się dalej ... kominek się zrobił, jutro na pewno coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Braza, przecież wiesz, że tu i psycholog dyżurny zawsze czeka i samopomoc chłopska i babska... Wal jak w dym! A na kominek poczekam jeszcze chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za to, że jesteście! A życie toczy się dalej ... kominek się zrobił, jutro na pewno coś wrzucę. Braza, przecież wiesz, że tu i psycholog dyżurny zawsze czeka i samopomoc chłopska i babska... Wal jak w dym! A na kominek poczekam jeszcze chwilkę. Agduś dobrze godo A na kominek czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 No ciocia Braza, my się cieszymy, że jezdeś, tylko czamu dopiero jutro wrzucisz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 fajnie Brazulka że jesteś boleć jeszcze długo będzie ale masz rację dm bez psa to taki niepełny jakiś się wydaje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts