Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Owszem, kuchnia wygląda nawet bardzo ładnie :)

Masz coś, czego ci zazdroszczę - brak parapetu za blatem. U mnie zrobili okno za wysoko a ja nieduża jestem i blatu wysokiego nie mogłam. w sumie sama jestem winna sobie, mogłam okna dać niżej ale nie pomyslałam :(

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podoba mi się, choć to zupełnie nie mój styl, ja zaściankowa jestem, tak we wnętrzach domu, jak w sposobie postępowania.

Lubię tradycyjne zasady i tradycyjny wygląd domu, a już najbardziej na świecie cenię, jeśli dom ma JAKIŚ styl.

Nieważne jaki, ma się podobać gospodarzom, ale żeby był JAKIŚ.

Uroczysko beż wątpienia teraz ma swój styl, konsekwentny i klarowny, a o to w tym wszystkim chodzi.

TARcia a Ty masz okno w kuchni???????:o

Ty wiesz co.. byłam i za skarby nie pamiętam... za nic. a jak jeszcze to jest rozwiązane z parapetem to już wcale...

Wiola mam 2 okna w kuchni:lol2:

Noooo, ostro musiało być ....:lol2:

No bo nasz wkłąd jest zlicowany z obudową. A palimy drewnem...

No to nie wiem ... może jednak kominkarze zawalili ... Suma sumarum i tak mnie się podoba.

Nie wiem, jak to się skończy .... Nad monitorem lata jakaś zdesperowana mucha a młoda kicia próbuje ją złapać ...

U nas muchy poszły już spać, ku rozpaczy moich dzieci, które łapały żywe (koniecznie!) i dokarmiały nimi nasze najnowsze zwierzątka domowe - pająki Gustawa Adolfa (zwanego przeze mnie Gutkiem), Karola Gustawa i jakiegoś jeszcze innego szwedzkiego króla. Może gdyby młoda złapała tę muchę, to jej odbierz zanim zamęczy i wyślij nam żywą kurierem...

Brazka w tym sek, ze nic % nie bylo pite . moze jakby byly to by zapamietala:lol2:

Potwierdzam..., że nic a nic nie było pite.. nic nam nie dano z %:sick:

Kawa to i owszem 2X wypita, bo raz, że ja uzależniona jestem a dwa z północy na południe miał mi wystarczyć zapas kofeiny w żyłach...

I za nic nie pamiętam co u TARci jest... :no: Chyba, ze na tarasie (fajne mebelki) i w ogródku , ale tez nie zapamiętałam , bo TARcia ma tyyyyle tego zielonego, że masakra...