EZS 14.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Owszem, kuchnia wygląda nawet bardzo ładnie Masz coś, czego ci zazdroszczę - brak parapetu za blatem. U mnie zrobili okno za wysoko a ja nieduża jestem i blatu wysokiego nie mogłam. w sumie sama jestem winna sobie, mogłam okna dać niżej ale nie pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 tez nie mam parapetow a blat, swietna sprawa, u nas to z kolei jakos tak przypadkiem wyszlo ale nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Podoba mi się, choć to zupełnie nie mój styl, ja zaściankowa jestem, tak we wnętrzach domu, jak w sposobie postępowania. Lubię tradycyjne zasady i tradycyjny wygląd domu, a już najbardziej na świecie cenię, jeśli dom ma JAKIŚ styl.Nieważne jaki, ma się podobać gospodarzom, ale żeby był JAKIŚ. Uroczysko beż wątpienia teraz ma swój styl, konsekwentny i klarowny, a o to w tym wszystkim chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 TARcia a Ty masz okno w kuchni??????? Ty wiesz co.. byłam i za skarby nie pamiętam... za nic. a jak jeszcze to jest rozwiązane z parapetem to już wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Wiola mam 2 okna w kuchni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Przyszłam pochwalić ramkę wokółkominkową, superaśna jest, delikatna i taka pasująca do całości. Nie znam się na wymogach kominkowo-ramkowych ale wiem jedno, człowiek szybko się przyzwyczaja i po pewnym czasie już nie pamięta co chciał a co ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Czegoś nie złapałam - kominki opalane drewnem muszą być głębiej osadzone? To czym się paliw kominkach osadzanych płytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ozdobne są? ile tu takich na forumie, i wszystkie ozdobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 No bo nasz wkłąd jest zlicowany z obudową. A palimy drewnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 TARcia a Ty masz okno w kuchni??????? Ty wiesz co.. byłam i za skarby nie pamiętam... za nic. a jak jeszcze to jest rozwiązane z parapetem to już wcale... Wiola mam 2 okna w kuchni:lol2: Noooo, ostro musiało być .... No bo nasz wkłąd jest zlicowany z obudową. A palimy drewnem... No to nie wiem ... może jednak kominkarze zawalili ... Suma sumarum i tak mnie się podoba. Nie wiem, jak to się skończy .... Nad monitorem lata jakaś zdesperowana mucha a młoda kicia próbuje ją złapać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Brazka w tym sek, ze nic % nie bylo pite . moze jakby byly to by zapamietala:lol2: Edytowane 15 Grudnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 U nas muchy poszły już spać, ku rozpaczy moich dzieci, które łapały żywe (koniecznie!) i dokarmiały nimi nasze najnowsze zwierzątka domowe - pająki Gustawa Adolfa (zwanego przeze mnie Gutkiem), Karola Gustawa i jakiegoś jeszcze innego szwedzkiego króla. Może gdyby młoda złapała tę muchę, to jej odbierz zanim zamęczy i wyślij nam żywą kurierem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Mnie Twój kominek też się podoba, więc huk z tym, czy w licu czy nie w licu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Zima.gif Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! WESOŁYCH ŚWIĄT życzy BOGUSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 cześć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aleś się nagadał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 WSZYSTKIM TUTAJ ZAGLĄDAJĄCYM I GOSPODYNI RÓWNIEŻ składam: Miłych, spokojnych, obfitujących w upragnione prezenty Świąt, odrobinę magii i radości, dużo śniegu i bałwanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Brazka w tym sek, ze nic % nie bylo pite . moze jakby byly to by zapamietala:lol2: Potwierdzam..., że nic a nic nie było pite.. nic nam nie dano z % Kawa to i owszem 2X wypita, bo raz, że ja uzależniona jestem a dwa z północy na południe miał mi wystarczyć zapas kofeiny w żyłach... I za nic nie pamiętam co u TARci jest... Chyba, ze na tarasie (fajne mebelki) i w ogródku , ale tez nie zapamiętałam , bo TARcia ma tyyyyle tego zielonego, że masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 ale nie dano % nie dlatego, ze my chitrusy a dlatego ze wy do domku wracaliscie. a noclegowac nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts