Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko :wiggle: Porównania będa, obiecuję, aktualnie jednak walczę z Orange ... no szlag mnie jasny trafi na nich i tyle!!!!!

Kasia, buziaki serdeczne dla Ciebie!!!! Fajnie, że zajrzałaś:rolleyes:

P.S. Wiszę na telefonie od 15 minut i czekam na połączenie z doradcą ... tfu ... Orange!!! Szkoda mi tego człowieka, który odbierze ....

Nie, nie zamknęli a i Orangutan żyje ... psia krew, trudno jest utłuc poprzez eter, a poza tym cóż to niewinne chłopię mogło ...???? Przecież Oni tylko wiszą na drugim końcu i udają, że coś próbują robić ....

Kochani !!!!

Życzę Wam wszystkim dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Przez cały następny rok i dłużej pamiętajmy o jednym: żyjemy tylko raz więc po ki gwizdek marnować to życie na bzdurne i absurdalne przepychanki o wszystko i o nic????!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą chwilą!!!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W

Mnóstwo radości w nowym - starym domku, ciepełka - nie tylko z kominka, pieców akumulacyjnych i warstwy styropianu, pociechy z dzieci (tego starszego, które Kleopatrę męczy i tych młodszych, które dopiero się pojawią), odkrywania piękna okolicznych lasów i jezior z końskiego grzbietu i wspaniałego roku, najlepszego z dotychczasowych, ale gorszego od kolejnego

życzą całej Waszej trójce

Agdusie

A Kleopatrze życzymy, żeby to głupie małe dało Jej Wysokości spokój,

Julce życzymy, żeby Kleopatra wreszcie zaczęła się z nią bawić,

Obu kociom życzymy, żeby psice po kolei dawały się szybciutko wychować,

Obu psiom życzymy, żeby kicie wychowywały je delikatnie,

Brazylce życzymy wygodnej stajni w Uroczysku, soczystej trawy i końskiego towarzysza życia w sąsiednim boksie.

e-kartki-nowy-rok-1270.jpg

Braza, a możesz mi dać namiary na twój zlewozmywak? Z czego on jest, jaki jest duzy i ile kosztował.... I czy ta komora główna jest duża, bo ja potrzebuję czasem dużą paletnię umyć i nie mam gdzie!