braza 06.01.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 U mnie raczej łaski nie doznają Miłego jutrzejszego dnia. Mój niestety miły nie będzie - już sam fakt,że Młoda ma WF o 07.45 całą przyjemność psuje:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Miłego śniegodnia. U mnie się właśnie biało robi a ja wcale za tym nie tęskniłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jak ja Ci zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U nas bielutko, Depesiu jak to mozliwe, ze u was sniegu nie ma, zabraklo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Depsia, ja wiem, że Ty masz inne zdanie na temat śniegu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hejka, Pisałam już kiedyś ze lubię Twój język (język -nie organ) ? no to lubię I takie porównania też lubię, fajne są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 nie mam śniegodnia. Mam mrozodzień Może i lepiej, bo mam kilka kursów samochodem a w śnieżycy to mało sympatyczne. Co innego spacer z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie też mroźna wiosna:mad:. Śniegu ZERO!!!. Brazula, kiedy szczenięcie do Cię zawita??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 snieg u nas pada:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.01.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Braza, jestem, żyję, prawie bez dostępu do sieci, więc wiesz. No! Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Siemanko! Mam dobry wieczór, bo udało mi się w końcu z Orange sprawy wyjaśnić!!! Wiola, dobry humor to podstawa a ja się cieszę, że pomagam Tobie go osiągnąć Rasiu, nie wiem kiedy dokłądnie. Jedna sunia ma być na dniach - a może już jest??? ... druga planuje się urodzić w kwietniu, czyli w okolicach czerwca zawitałaby w nasze progi. Zobaczymy!! TAR-cia, no musi u Ciebie padać, dość blisko mamy do siebie Tolunia, czekam niecierpliwie na Twojego nowego laptopka;) Miłego wieczoru, idę połazić po chałupkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 brazunia napadalo, ze hoho:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 U nas sypało w niedzielę. Młodej żal było wyjeżdżać. W Londynie podobno ciepło. Wszyscy łażą okutani jakby mrozy były, a Młodej gorąco. Pytają ją, czemu nie marznie, a ona im tłumaczy, że przecież ciepło jest. Nie wierzą. Jak tak dalej pójdzie, to uznają, że w Polsce trzeba białego miśka spod drzwi odgonić, zanim się wyjdzie z domu!A wracając do śniegu, to mnie się podoba. Szkoda, że nie sypie jeszcze, bo w dzień ciepławo się robi i zaczyna topnieć. Póki co, jeszcze biało jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ale od jutra ma przymrozic wiec szansa jest, ze nie poplynie, u nas juz na minusie a sniezek swiezy i sypki. zaraz znowu biore bialasa i idziemy na maly wieczorny spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 W nocy mrozi. Rano było bardzo zimno, ale po południu się zachmurało i ociepliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Braza, jak tam kot... nakryłaś czy się wahasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Agduś, ci okutani to nie angole Mieliśmy nawet takie powiedzenie z mężem. Rano wyglądaliśmy przez okno i na hasło "anglicy założyli szaliki" wyciągaliśmy ciepłe kurtki. Tam całą zimę łazili ludzie w marynarce, szalik był rozpustą. Hinduski łaziły w tych ich trepkach na gołe nogi, ja marzłam, jak na to patrzyłam. A kobiety przebierającej dziecko na ławce w parku do dziś nie zapomni mój mąż. On w ciepłej kurtce a dzidzia w body poszczona na kocyk, żeby się poruszała trochę. Więc powiedz młodej, żeby nie patrzyła na włochów czy innych południowców ale poszukała wzrokiem blondyna w kusej rozpietej marynarce i szaliku. To będzie anglik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Fakt, oni chyba w ogóle nie marzną, ci angole! Wiosną jak byłam, to w płaszczyku cieniutkim i ciepłym sweterku, na dworze +8-9*C, a oni w T-shirtach łazili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Brazula a co to za szczeniaki planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts