Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siemanko! Mam dobry wieczór, bo udało mi się w końcu z Orange sprawy wyjaśnić!!!

Wiola, dobry humor to podstawa a ja się cieszę, że pomagam Tobie go osiągnąć:yes:

Rasiu, nie wiem kiedy dokłądnie. Jedna sunia ma być na dniach - a może już jest??? ... druga planuje się urodzić w kwietniu, czyli w okolicach czerwca zawitałaby w nasze progi. Zobaczymy!!

TAR-cia, no musi u Ciebie padać, dość blisko mamy do siebie :yes:

Tolunia, czekam niecierpliwie na Twojego nowego laptopka;)

Miłego wieczoru, idę połazić po chałupkach;)

U nas sypało w niedzielę. Młodej żal było wyjeżdżać. W Londynie podobno ciepło. Wszyscy łażą okutani jakby mrozy były, a Młodej gorąco. Pytają ją, czemu nie marznie, a ona im tłumaczy, że przecież ciepło jest. Nie wierzą. Jak tak dalej pójdzie, to uznają, że w Polsce trzeba białego miśka spod drzwi odgonić, zanim się wyjdzie z domu!

A wracając do śniegu, to mnie się podoba. Szkoda, że nie sypie jeszcze, bo w dzień ciepławo się robi i zaczyna topnieć. Póki co, jeszcze biało jest.

Agduś, ci okutani to nie angole :) Mieliśmy nawet takie powiedzenie z mężem. Rano wyglądaliśmy przez okno i na hasło "anglicy założyli szaliki" wyciągaliśmy ciepłe kurtki. Tam całą zimę łazili ludzie w marynarce, szalik był rozpustą. Hinduski łaziły w tych ich trepkach na gołe nogi, ja marzłam, jak na to patrzyłam. A kobiety przebierającej dziecko na ławce w parku do dziś nie zapomni mój mąż. On w ciepłej kurtce a dzidzia w body poszczona na kocyk, żeby się poruszała trochę.

Więc powiedz młodej, żeby nie patrzyła na włochów czy innych południowców ale poszukała wzrokiem blondyna w kusej rozpietej marynarce i szaliku. To będzie anglik :rolleyes: