Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Popołudniowe "dzień dobry".

Szczeniaczki przyszły na świat 05.stycznia i ... zmiana planów, będzie psiak, bo sunia jest tylko jedna. Od poprzedniego miotu czekają na nią inni. Co tam, grunt, że będą małe owczarkowe kulki:)

Markotko, no właśnie ONki!

U mnie powoli śnieg topnieje, oby tylko mróz nagły nie złapał, bo będzie balet na jezdniach:bash:

Gagacia, lecę do Ciebie. Chusteczki nie zarzucałam bo .... nie mam - chyba że może być taka higieniczna ....;) A poważnie: kocio od jakiegoś czasu nas olał!

Znaczy Braza będzie miałą szczeniaki i onki, czyli w sumie co najmniej 4 psy (skoro liczba mnoga, to co najmniej 2 szczeniaki i co najmniej dwa onki), a do tego dwie kocie już zadomowione i jeden kot nieznanej płci z przyklejoną glutami chusteczką na grzbiecie. Coraz bardziej mi się to podoba! Jeszcze kilka zwierzaków i poczuję się w Uroczysku jak w domu!

Weronice powiedziałam już, jak szukać Anglika na ulicy.

Edytowane przez Agduś

Popołudniowe "dzień dobry".

Szczeniaczki przyszły na świat 05.stycznia i ... zmiana planów, będzie psiak, bo sunia jest tylko jedna. Od poprzedniego miotu czekają na nią inni. Co tam, grunt, że będą małe owczarkowe kulki:)

Markotko, no właśnie ONki!

U mnie powoli śnieg topnieje, oby tylko mróz nagły nie złapał, bo będzie balet na jezdniach:bash:

Gagacia, lecę do Ciebie. Chusteczki nie zarzucałam bo .... nie mam - chyba że może być taka higieniczna ....;) A poważnie: kocio od jakiegoś czasu nas olał!

Pokazuj owczarkowe kulki :bye:

Braza juz wiem: masz kota tzn. nie masz kota ale w sumie to masz kota i nie masz kota ale masz kota i kota i ta kota jest zadrosna co go nie masz i masz. i cie olewa. dobrze jarze? :D:D:D

Cokolwiek piłaś albo jadłaś albo wąchałaś .... odrzuć to natychmiast!!!!!!!

Będziesz miała szczeniaczki i do tego ON-ki? Fajnie:p

Czy fajnie - to się okaże, ale na pewno ciekawie ;)

Znaczy Braza będzie miałą szczeniaki i onki, czyli w sumie co najmniej 4 psy (skoro liczba mnoga, to co najmniej 2 szczeniaki i co najmniej dwa onki), a do tego dwie kocie już zadomowione i jeden kot nieznanej płci z przyklejoną glutami chusteczką na grzbiecie..

Patrz jak u TAR-ci ;)

Coraz bardziej mi się to podoba! Jeszcze kilka zwierzaków i poczuję się w Uroczysku jak w domu!.

No to przepraszam, czyżbyś do tej pory nie czuła się jak w domu????? A nogi na stole to co???????

Brazula a futrzaste ON-ki będą czy łysawe;)

Futrzaste!!!

Rasiu, aż się boję ....

Dzień dobry z rana. Śnieg pada (w mordę bulteriera, żeby mocniej nie zaakcentować mojego nastroju!!!), spać mi się chce i ogólnie to ja chcę, żeby już był marzec!!!!! Wiosny!!!!!