Gagata 09.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Brazka -zajrzyj do mnie - dużo praktycznych rad na temat: "jak zarzucić chusteczkę na kota w celu złapania powyższego". :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Popołudniowe "dzień dobry". Szczeniaczki przyszły na świat 05.stycznia i ... zmiana planów, będzie psiak, bo sunia jest tylko jedna. Od poprzedniego miotu czekają na nią inni. Co tam, grunt, że będą małe owczarkowe kulki:) Markotko, no właśnie ONki! U mnie powoli śnieg topnieje, oby tylko mróz nagły nie złapał, bo będzie balet na jezdniach:bash: Gagacia, lecę do Ciebie. Chusteczki nie zarzucałam bo .... nie mam - chyba że może być taka higieniczna .... A poważnie: kocio od jakiegoś czasu nas olał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No to porządne psisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Kulki - słodziaki, ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a ja chce wiedziec o co chodzi z tym olaniem kocia, bo o kulkach juz wiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Braza juz wiem: masz kota tzn. nie masz kota ale w sumie to masz kota i nie masz kota ale masz kota i kota i ta kota jest zadrosna co go nie masz i masz. i cie olewa. dobrze jarze? :D:D Edytowane 9 Stycznia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ooo ON będzie...fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Braza juz wiem: masz kota tzn. nie masz kota ale w sumie to masz kota i nie masz kota ale masz kota i kota i ta kota jest zadrosna co go nie masz i masz. i cie olewa. dobrze jarze? :D:D Co piłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 dzis poza kawa i herbatka jeszcze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 09.01.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Będziesz miała szczeniaczki i do tego ON-ki? Fajnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.01.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Znaczy Braza będzie miałą szczeniaki i onki, czyli w sumie co najmniej 4 psy (skoro liczba mnoga, to co najmniej 2 szczeniaki i co najmniej dwa onki), a do tego dwie kocie już zadomowione i jeden kot nieznanej płci z przyklejoną glutami chusteczką na grzbiecie. Coraz bardziej mi się to podoba! Jeszcze kilka zwierzaków i poczuję się w Uroczysku jak w domu! Weronice powiedziałam już, jak szukać Anglika na ulicy. Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Popołudniowe "dzień dobry". Szczeniaczki przyszły na świat 05.stycznia i ... zmiana planów, będzie psiak, bo sunia jest tylko jedna. Od poprzedniego miotu czekają na nią inni. Co tam, grunt, że będą małe owczarkowe kulki:) Markotko, no właśnie ONki! U mnie powoli śnieg topnieje, oby tylko mróz nagły nie złapał, bo będzie balet na jezdniach:bash: Gagacia, lecę do Ciebie. Chusteczki nie zarzucałam bo .... nie mam - chyba że może być taka higieniczna .... A poważnie: kocio od jakiegoś czasu nas olał! Pokazuj owczarkowe kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 TARciu dobrze rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Brazula a futrzaste ON-ki będą czy łysawe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ale suuuper!!! Będzie parka jak u mnie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Braza juz wiem: masz kota tzn. nie masz kota ale w sumie to masz kota i nie masz kota ale masz kota i kota i ta kota jest zadrosna co go nie masz i masz. i cie olewa. dobrze jarze? :D:D Cokolwiek piłaś albo jadłaś albo wąchałaś .... odrzuć to natychmiast!!!!!!! Będziesz miała szczeniaczki i do tego ON-ki? Fajnie:p Czy fajnie - to się okaże, ale na pewno ciekawie Znaczy Braza będzie miałą szczeniaki i onki, czyli w sumie co najmniej 4 psy (skoro liczba mnoga, to co najmniej 2 szczeniaki i co najmniej dwa onki), a do tego dwie kocie już zadomowione i jeden kot nieznanej płci z przyklejoną glutami chusteczką na grzbiecie.. Patrz jak u TAR-ci Coraz bardziej mi się to podoba! Jeszcze kilka zwierzaków i poczuję się w Uroczysku jak w domu!. No to przepraszam, czyżbyś do tej pory nie czuła się jak w domu????? A nogi na stole to co??????? Brazula a futrzaste ON-ki będą czy łysawe;) Futrzaste!!! Rasiu, aż się boję .... Dzień dobry z rana. Śnieg pada (w mordę bulteriera, żeby mocniej nie zaakcentować mojego nastroju!!!), spać mi się chce i ogólnie to ja chcę, żeby już był marzec!!!!! Wiosny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ja chcę, żeby była zima!!! Śniegu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 U mnie pada - zmieszany z lekka z deszczem, ale biały .... szlag!!!! Na poprawę humoru - mój się poprawił - 3 dniowe szczyle z mamunią, miot "T" z 05.01. Wśród tych zwiniętych, czarnych "robali" jest nasz słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 cudne robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nio male robale sa zawsze takie urocze Braza o co ty mnie podejrzewasz:p ja jestem czysta i niewinna jak ta od chusteczki / nałęczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts