wiolasz 10.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jeny jakie słodkie toto...ale mamuska boska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Przesłodkie kluseczki... ! Mamusia piękna :yes: Szczerze mówiąc... czuję się troszkę .. chmmm.. matką chrzestną (znalazłam ich:wiggle:),więc może podsunę imię - Mocart II ... Ja żartuję oczywiście, bo tak poważnie, to sami oczywiście nadacie imię kluskowi i klusce (rodowodowe? zależy jakie, nie?) a może już je macie?? i wcale nie jestem pewna, że moja propozycja byłaby dobra.. Może Macarcik powinien być Jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 O ja cie!!! Ale kreciki!!! Cudne!!! A dokładniej to którego zaklepałaś??? Ma być chłopczyk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ech.... jakie cudne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 prześliczne. No i mają jedną zaletę - leją jeszcze u kogoś jak zaczną lać u ciebie to zbrzydną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 prześliczne. No i mają jedną zaletę - leją jeszcze u kogoś jak zaczną lać u ciebie to zbrzydną :rotfl: Albo jak zaczną nadgryzać rogi tej ślicznej kanapy, albo nowego stolika....dobrze że psy nie lubią chodzić po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 no i troche przerabane bedzie miala Braza. najpierw bedzie lal jeden a jak sie juz nauczy / oduczy to dojdzie drugi lejek i powtorka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Myślisz, że lepiej by było, gdyby lały dwa naraz?Ciepło będzie, to się Braza z nimi na podwórko wyniesie i tam będą lały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.01.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Oj będzie się działo Mamusia śliczna, robale też będą pewnie śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cudne robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ale cudne ślepe psiurki Nooo będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Powtórzę za Gagatą - jakie słodkie kluseczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ustosunkowuję się ogólnie: robal jeszcze nie wybrany, Pani Hodowczyni wręcz zabrania przed 6-tym tygodniem, czyli przed szczepieniami czynnymi, zbliżać się do nich! Jestem grzeczna i posłuszna. Pojedziemy po niego pod koniec lutego czyli gdy będą miały 7 tygodni. Lać sobie taki robal może do bólu, przechodziłam już przez to więc mam wprawę. ONki mądre są i inteligentne, szybko złapie, gdzie bardziej się opłaca lać ... trzeba było widzieć miny sąsiadów w bloku, gdy pialiśmy z zachwytu z Szanownym nad każdym siusiu zrobionym przez Katunię na podwórku Teraz przynajmniej nikt nie będzie się zastanawiał, co nam dolega;) Mocarcik był tylko jeden, a gdyby nawet, to itak się nie da, miot nie na darmo nazywa się "T" - chyba trzeba będzie poszukać fajnego imienia na T ... może Tchenko ...??? .... nożesz .... młoda kicia rozwala mi biurko!!!!! Ma szczęście, że na zewnątrz -5 bo już by frunęła za drzwi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 może być i Trauma zależy jak się futrzak sprawował będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Trezor to z francuskiego "skarb". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 teodor? zdrobniale teo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Emi ma na imię Atena w papierach, takoż literką się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 moja ma Happy Time:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Podoba mi się ten skarb .... Trezor ... fajne!!! Ja się nie przejmuję, jak nie znajdę niczego sensownego na T a rodzina będzie kwękać na Trezora, to sobie innego poszukamy;) Latorośł mi podpowiedziała imiona japońskich bóstw - w końcu jakieś praktyczne zastosowanie tego zainteresowania Japonią - taki Tsukuyomi albo Tenjin też łądne, no nie?? Edytowane 10 Stycznia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ładne.. ale język sobie można połamać... Moja Invecto Princesa a nazywamy ją Inka, Inuś , Nusia, Iśka, Pipa.. itd.. na wszystko już reaguje... Skąd ona wie, że to ją się woła,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts