braza 24.01.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dawno temu grałam w brydża ... bez większych osiągnięć i jeszcze mniejszego zrozumienia;) Wiem, wiem, tabcin czy inne takie to nie jest najlepsza rzecz na świecie, ale co zrobić, gdy rtęć w termometrze przekracza 39 stopni?? Wczoraj dostała 3 tabletki, dzisiaj dostanie trzy, jutro, jeśli nie będzie gorączki poprzestanę na dwóch i mam nadzieję, że na tym zakończę przygodę ztabcinem ... oby!!! Agduś, jeszcze nie wiadomo, czy pojedzie do Perły... chyba Dziadka przerasta opieka nad nastolatką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 jamles, jak można przegrać w takie karty??? tabcin przynajmniej poprawia samopoczucie.. no i taka temperatura osłabia strasznie. Ale ibufen (nurofen) lepszy, bo przeciwzapalny i leczy a tabcin tylko na objawy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dzięki Ewa. Dałam Jej w pewnym momencie Ibuprom Max (wczoraj wieczorem i dzisiaj w południe), na zbicie. Przynajmniej przespała (i ja też) dość spokojnie noc a dzisiaj ma trochę lepszy humor. Czy na przyszłość najlepiej kupować właśnie nurofen zamiast tych przeciw przeziębieniowych ?? A mnie qurczę plecy bolą i to dość ostro, między łopatkami, ból mi już zaczął promieniować na ramię i kark. Do doopy, chyba Nimesil zacznę znowu brać. Ale przynajmniej opier.... się mogę, nie muszę wstawać rano ... żyć, nie umierać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Braza.. Ty się oszczędzaj, bo sieknie Cie tak jak mnie,, już ponad 3 tygodnie trzyma. choć nie powiem dziś już jest o wiele lepiej.. o wiele.. ale do dobrości jeszcze daleko.. I powiem, że absolutnie mam dość prochów.. ....piwa bym się chociaż napiła... a tu figa.. gorzej niż na odwyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Arni tylko sparafrazuje: mozecie obie sobie reke podac tak czy siak usciski dla obu brazoczyskowych chorowitek, dla mlodej malinowego grzanca bez % proponuje a i starszej nie zaszkodzi. tylko dla starszej z % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Braza, przy takiej grypie to jakiś ibufen (ibuprofen itd) powinno się dawać kilka dni regularnie, rano i wieczorem a nie tylo doraźnie. A tabcin, gripex czy inne śwństwo tylko właśni doraźnie, jak temp nie chce spadac. A ty pewnie po prstu złapałaś od młodej i się zaczyna... zmierz sobie temperaturę i pamiętaj - przy grypie się leży i pije (płyny nieprocentowe, żeby jasność była ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nieeee, to moje już wcześniej było, tak od jakiegoś tygodnia albo półtora.Jeszcze cały czas pocieszam się, że to od złej poduszki .... TAR-cia, jak się robi malinowego grzańca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.01.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Że nieprocentowe, w to wierzę, bo Braza ten kawałek zdrowia, który człowiek oddaje używkom, przeznaczyła dla papierosków, procentom już nic nie zostawiając. Zdrowiejcie obie szybciutko, wygrzewajcie się i leńcie na potęgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Braza - Ty zadbaj o siebie, z kręgosłupem nie ma żartów! Nie ruszaj się, jak nie musisz, wygrzewaj, leniuchuj i w ogóle - to dla Was obu w tym momencie najlepsze wyjście! Zdrowiejcie szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Brazunia tak samo jak tego procentowego tylko zamiast wina korzennego jest sok malinowy, do tego rodzynki, gozdziki, ciut cynamonu/ imbiru, pokrojona w kostke slodka pomarancza, ciut miodu. napoj rozgrzewa tak samo jak grzaniec % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 W IKEI kupiłam dodatek do grzańca - glogg. Niby ma w składzie wino, ale nie jest opisany jako procentowy. Można zrobić z winem, można z wódeczką i można bezalkoholowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ten glogg to w formie syropu, ktory sie dodaje do napoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Brazuniu, zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ten glogg to w formie syropu, ktory sie dodaje do napoju ? Tak. Przypomniałaś mi, zaraz sobie zrobię, chociaż wcale dzisiaj nie zmarzłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zdrowia dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Chyba się okopały przed telewizorem i ani myślą nas odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Może zgodnie z moimi sugestiami przykryły się kołdrami i wygrzewają....???? ...przed telewizorem ofkors... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Trochę racji po stronie Agduś trochę po stronie Gagaty robiłyśmy i to i to;) A poważnie - miałam miłego gościa na weekend no i tak jakoś zeszło ....Śnieg spadł, temperatura spadła, chce mi się spać, nie chce mi się nic robić, jednym słowem normalka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Trochę racji po stronie Agduś trochę po stronie Gagaty robiłyśmy i to i to;) A poważnie - miałam miłego gościa na weekend no i tak jakoś zeszło .... Śnieg spadł, temperatura spadła, chce mi się spać, nie chce mi się nic robić, jednym słowem normalka!!!! Mam podobne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Przyszłam się przywitać i zameldować to kiedy te ON-ki mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts