Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ja dzisiaj zmusiłam sie do działania i w sumie nawet dobrze mi to zrobiło, trochę się ożywiłam.

W ramach kontynuacji jeszcze pójdę chyba zmienić zasłony w kuchni, te świąteczne to już trochę przeterminowane.

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaaa tam - przeterminowane... Moje świąteczne firanki wraz z lampkami wiszą jak wisiały i póki jakichś wiosennych nie wymyślę, to sobie jeszcze powiszą. Przemianowałam je na zimowe, bo białe są i więcej światła wpuszczają niż "letnie". I w ten sposób prosta zmiana nazwy załatwiła problem!

U nas dzisiaj odwilż pełną gębą - ciepło i z dachów kapie. Drzewa szeleszczą, bo spada z nich lód. Rano będziemy obereczka wywijać, bo to wszystko w nocy zamarznie. Gorzej, że na jutro deszcz zapowiadali. Szlag trafi śnieg w górach - ja się nie zgadzam!!! Że już o przyjemności spacerów w taką pogodę nie wspomnę...

Jakby moje były białe, też bym pewnie zostawiła.

Ale zazdrostki są w ogromne Mikołajki, więc uznałam, że trochę sie przeterminowały.

Pogoda u nas dzisiaj była jak wiosną pod koniec marca!

Ciepło, leciutki deszczyk - kapuśniaczek tylko chwilami, śnieg spłynął prawie całkiem, żadnej ślizgawicy, tylko świecące między chmurami słońce.

Całkiem przyjemnie, naprawdę! :D

Jakby moje były białe, też bym pewnie zostawiła.

Ale zazdrostki są w ogromne Mikołajki, więc uznałam, że trochę sie przeterminowały.

Pogoda u nas dzisiaj była jak wiosną pod koniec marca!

Ciepło, leciutki deszczyk - kapuśniaczek tylko chwilami, śnieg spłynął prawie całkiem, żadnej ślizgawicy, tylko świecące między chmurami słońce.

Całkiem przyjemnie, naprawdę! :D

Mam kupy śniegu, bialo dookołae, właśnie malo nie zjechałam ze schodów, jutro ślizgawka murowana...:p

U mnie już coraz mniej biało a coraz bardziej zielono:rolleyes: pada deszcz i wieje wiatr a ja mam to gdzieś, bo spałam do 13-ej, w domu ciepło i absolutnie nic nie muszę robić:bye::wiggle:

Też bym tak chciała..................................

A pieski to absolutnie cudne będą po takich rodzicach.... achhhhh

Dzisiaj zanosi się na to, że będę zmuszona popracować .... Trzeba mi będzie drewno z drewutni pod dom przytargać celem zabezpieczenia logistycznego i rozliczyć haracz energetyczny .... Straszne i nie wiem, jak ja to przeżyję:o;)

Wiatrodzień mam piękny ale to dobrze, bo może zdąży wysuszyć drogi zanim znowu jakoweś mrozy nas zaatakują - ponoć czają się za najbliższym rogiem :rolleyes:

Mimo wszystko - miłego dnia:wiggle:

Po tym, co się naczytałam u Depesi, to aż się boję co tutaj wyczytam :rolleyes:

Bezpieczniej będzie pozdrowionka zostawić

i poprzytulać z racji Dnia Przytulania :hug:

Najlepszego :)