DPS 28.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja dzisiaj zmusiłam sie do działania i w sumie nawet dobrze mi to zrobiło, trochę się ożywiłam.W ramach kontynuacji jeszcze pójdę chyba zmienić zasłony w kuchni, te świąteczne to już trochę przeterminowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Trochę przeterminowane to łagodne określenie;) Witam wieczornie. pogoda nieciekawa ... w takich chwilach cieszę się, że mam TV Wiolasia, pierwszy piesio będzie w domku pod koniec lutego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aaaa tam - przeterminowane... Moje świąteczne firanki wraz z lampkami wiszą jak wisiały i póki jakichś wiosennych nie wymyślę, to sobie jeszcze powiszą. Przemianowałam je na zimowe, bo białe są i więcej światła wpuszczają niż "letnie". I w ten sposób prosta zmiana nazwy załatwiła problem! U nas dzisiaj odwilż pełną gębą - ciepło i z dachów kapie. Drzewa szeleszczą, bo spada z nich lód. Rano będziemy obereczka wywijać, bo to wszystko w nocy zamarznie. Gorzej, że na jutro deszcz zapowiadali. Szlag trafi śnieg w górach - ja się nie zgadzam!!! Że już o przyjemności spacerów w taką pogodę nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jakby moje były białe, też bym pewnie zostawiła. Ale zazdrostki są w ogromne Mikołajki, więc uznałam, że trochę sie przeterminowały. Pogoda u nas dzisiaj była jak wiosną pod koniec marca! Ciepło, leciutki deszczyk - kapuśniaczek tylko chwilami, śnieg spłynął prawie całkiem, żadnej ślizgawicy, tylko świecące między chmurami słońce. Całkiem przyjemnie, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Moje są białe w drobniutkie złote gwiazdeczki. No ale kto powiedział, że gwiazdki tylko w święta świecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jakby moje były białe, też bym pewnie zostawiła. Ale zazdrostki są w ogromne Mikołajki, więc uznałam, że trochę sie przeterminowały. Pogoda u nas dzisiaj była jak wiosną pod koniec marca! Ciepło, leciutki deszczyk - kapuśniaczek tylko chwilami, śnieg spłynął prawie całkiem, żadnej ślizgawicy, tylko świecące między chmurami słońce. Całkiem przyjemnie, naprawdę! Mam kupy śniegu, bialo dookołae, właśnie malo nie zjechałam ze schodów, jutro ślizgawka murowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 U mnie już coraz mniej biało a coraz bardziej zielono:rolleyes: pada deszcz i wieje wiatr a ja mam to gdzieś, bo spałam do 13-ej, w domu ciepło i absolutnie nic nie muszę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A na już absolutnie dobry humor mam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jakie słodkie kluseczki do zacałowania! Chyba już niecierpliwie czekasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Dokładnie!!! Złapałam się na tym, że odliczam dni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ale fajne... Ostatnio oglądałam zdjęcia mojej psuki jak była szczeniakiem. Takie to fajne było. teraz też jest ale nie aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Cudne! Ale najpiękniejsze są oczy ich mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 szczeniorki superasne:wiggle:male czekoladowe batoniki EZS ja tez czesto ogladam zdjecia i filmiki bialego jak byl szczenieciem i az szkoda, ze takie slodziaki tak szybko rosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Właśnie dlatego mam trójkę dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Braza, mam kumpla... Jankesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 U mnie już coraz mniej biało a coraz bardziej zielono:rolleyes: pada deszcz i wieje wiatr a ja mam to gdzieś, bo spałam do 13-ej, w domu ciepło i absolutnie nic nie muszę robić Też bym tak chciała.................................. A pieski to absolutnie cudne będą po takich rodzicach.... achhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dzisiaj zanosi się na to, że będę zmuszona popracować .... Trzeba mi będzie drewno z drewutni pod dom przytargać celem zabezpieczenia logistycznego i rozliczyć haracz energetyczny .... Straszne i nie wiem, jak ja to przeżyję;) Wiatrodzień mam piękny ale to dobrze, bo może zdąży wysuszyć drogi zanim znowu jakoweś mrozy nas zaatakują - ponoć czają się za najbliższym rogiem Mimo wszystko - miłego dnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Obejrzałam zdjecia szczeniaków, boskie zawiadiaki... Aaaa wiatrodzień, ja wiedziałam że to coś co piździ ma swoją nazwę... w taki wiatrodzień jak dziś i w ten dzień jak dziś- dzień przytulania, wysyłam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Po tym, co się naczytałam u Depesi, to aż się boję co tutaj wyczytam Bezpieczniej będzie pozdrowionka zostawić i poprzytulać z racji Dnia Przytulania Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 To ja ja przytulaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts