Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nasze koty kulkami się nie interesują. No ale one na chwilkę tylko wychodzą i zaraz na parapetach siadają, błagając wzrokiem o wpuszczenie. Rudy wychodzi na taras i nie odchodzi od drzwi nawet - zaraz wracam - mówi - nie oddalaj się od drzwi, bo za minutkę będziesz musiała mnie wpuścić!

Marta odpisze na priv.

Ewa .. super.. no to będziesz miała fajne wakacje.. Ja pokochałam bezgranicznie Poddąbie, ale mój młody już NIE .. i niestety tam już nie za bardzo mogę wrócić... No i ja niestety nie pod namiot.. Jest gdzie spacerować, jeździć na rowerach , jest i pole i w kilku miejscach można rozbić namiot. Zadzwoń też do Słowińca jakie opłaty... blisko morze, spokój cisza.. ale to nie jest typowe pole, a ośr wyp , ale widziałam też kilka namiotów czy przyczepy. Oczywiście są dwie wypożyczalnie rowerowe.. tak było rok i dwa lata temu.. pewnie i w tym roku tak będzie. Do Ustki jest chyba z 10-12km więc nie daleko... ale jest tam/był po inne lata namiot z tania książką.. więc jest możliwość do czytania coś kupić..

Ja nad morze bedę jechała gdzieś tak po 10 lipca, bo wcześniej Zuza ma obóz koński. ale na razie Braza jeszcze się nie wypowiedziała :)

A czy ja się muszę wypowiadać głośno i wyraźnie???? Oczywiście, że się nie boję, dawaj Ewcia!!!!!!!

...bry wieczór Państwu:)

Oj tam, oj tam, jeszcze miesiąc i wiosna, a od 21 marca już będzie dzień dłuższy niż noc.

Czas pędzi i już!

I czasami to wcale nie jest dobrze, zwłaszcza jak patrzę w lustro! :bash: