EZS 16.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A gdzie do Pustkowa jedziesz?? jak to gdzie? na pole namiotowe. I podobno do poddabia, bo tam takowe widziałam dość niedrogo. Moze w Pustkowiu też jest jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ..... Kulki na drzewach - nieruszone. u mnie jakiś kot wp........l, ślady pod drzewem zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nasze koty kulkami się nie interesują. No ale one na chwilkę tylko wychodzą i zaraz na parapetach siadają, błagając wzrokiem o wpuszczenie. Rudy wychodzi na taras i nie odchodzi od drzwi nawet - zaraz wracam - mówi - nie oddalaj się od drzwi, bo za minutkę będziesz musiała mnie wpuścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Marta odpisze na priv. Ewa .. super.. no to będziesz miała fajne wakacje.. Ja pokochałam bezgranicznie Poddąbie, ale mój młody już NIE .. i niestety tam już nie za bardzo mogę wrócić... No i ja niestety nie pod namiot.. Jest gdzie spacerować, jeździć na rowerach , jest i pole i w kilku miejscach można rozbić namiot. Zadzwoń też do Słowińca jakie opłaty... blisko morze, spokój cisza.. ale to nie jest typowe pole, a ośr wyp , ale widziałam też kilka namiotów czy przyczepy. Oczywiście są dwie wypożyczalnie rowerowe.. tak było rok i dwa lata temu.. pewnie i w tym roku tak będzie. Do Ustki jest chyba z 10-12km więc nie daleko... ale jest tam/był po inne lata namiot z tania książką.. więc jest możliwość do czytania coś kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja nad morze bedę jechała gdzieś tak po 10 lipca, bo wcześniej Zuza ma obóz koński. ale na razie Braza jeszcze się nie wypowiedziała A czy ja się muszę wypowiadać głośno i wyraźnie???? Oczywiście, że się nie boję, dawaj Ewcia!!!!!!! ...bry wieczór Państwu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no to plany są, byleby jakoś do tych wakacji dociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No, do wakacji daleko jeszcze. Jednakowoż, skoro ferie i wakacje tak szybko mijają, to może i ten czas do nich też minie szybko? Dziwne, bo dni i tygodnie pędzą jak szalone, a do wakacji wciąż daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Normalka, wszystko co fajne i miłe przemija jak sen jakiś, za to zanim nastąpi to jak najdłuższa guma do żucia!!! Ty się Ewa nie martw, plany są po to żeby je realizować, szczególnie jeśli to są fajne plany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Oj tam, oj tam, jeszcze miesiąc i wiosna, a od 21 marca już będzie dzień dłuższy niż noc. Czas pędzi i już! I czasami to wcale nie jest dobrze, zwłaszcza jak patrzę w lustro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ewa jakby co to i ja jeszcze po drodze jestem, możecie się zatrzymać choć na kawe i siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 TARcia chyba nie bardzo po drodze.. ale .. to też zależy jaką drogę Ewa wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 TARcia chyba nie bardzo po drodze.. ale .. to też zależy jaką drogę Ewa wybierze przeca wszystkie drogi prowadzą do 3-city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 dziewczyny polejcie Jamlesikowi, bo dobrze gada:D A ty Arni myślisz, ze tylko do ciebie jest po drodze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No skoro my kiedyś w wakacje jechaliśmy z Opola w Karkonosze przez Bieszczady i Kaszuby, to wszystko jet możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Noo w sumie dobrze gada.. dobrze.. U mnie po drodze zawsze na południu,,... U TARci po drodze zawsze na północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2013 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Noo w sumie dobrze gada.. dobrze.. U mnie po drodze zawsze na południu,,... U TARci po drodze zawsze na północy A u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 W jedynie słusznym kierunku to mieszkam ja i Braza - na zachód, moi państwo, na zachód marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Depsia, ja tak sobie pomyślałam, ciekawe jak daleko jest między nami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Prawie przez całe Polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 I gdzie by nie jechał to przez środek trzeba, przez Arctinkowo:lol: no chyba, że ktoś zachodnią ścianą się przeciska:sick:... wiem, wiem, autostrady itd... i:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts