wiolasz 18.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 no to fajnie się ukryłam, na samym koniuszku płd-wchodniej części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 wychodzi, ze do kazdej z nas jest po drodze:lol2: kazda pliszka swoj ogonek chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 W jedynie słusznym kierunku to mieszkam ja i Braza - na zachód, moi państwo, na zachód marsz! ten zgniły do Brazy na zachód ........ przeca Ona w Prusiech mieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 opady sniegu zapowiadaja, ponoc najwiecej u nas, maja byc zamieje i zawiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 :D oj Tarcia, a wiatrodnia nie przepowiadali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 juz popaduje :D:D a kierowcy dzis jak jakies bezmozgi jezdza, zamroczeni chyba po weekendzie, dzis 3 razy golabki w kapelutkach mi pod maske zjezdzaly z podporzadkowanej, bez kierunku bez jakiegokolwiek zastanowienia i bez swiatel. a jedna asówa obwodowa srodkiem pomiedzy 2 pasami jechala. az strach do domu wracac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No w Prusiech, aliści bardziej to jednak zachód niż wschód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jamles, jakie Prusy, toż to Brandenburgia jest!!!! A propos "po drodze" to jeden mój kolega w Kołobrzegu z ulicy Morskiej na Grochowską przez Warszawę jechał .... można??? Można:D Depsia dobrze prawi, jedyny słuszny kierunek do zachód, więc do mnie mają wszyscy po drodze ... tylko qurna przynajmniej śpiwory wszyscy weźcie jakby nam przyszło na podłodze spać z braku łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 I namioty, jakby podłogi zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy ja pisałam, że nie mam nowych dostaw śniegu???? Pisałam???? To to się qurna myliłam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 U mnie też jest nowa dostawa śniegu... Całkiem sporo go jest... A pąki na hortensjach i bzach i innych liściastych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Depsia dobrze prawi, jedyny słuszny kierunek do zachód, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.02.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Tola, masz rację - nie może tak być, żeby tylko na zachód . Musi być też na wschód! ...byleby przez centrum A ten śnieg - to przez tą marudę Depsię - wiecznie jej mało i mało!:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Yeti, no naturalnie, że przez centrum. A śnieg ma zepsutą nawigację, zachód ze wschodem pomylić?...phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 U nas też sypie odrobinkę, ale dodatnio jest, więc i topnieje. Nie wiem, co bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 :p Też Was kocham, a jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No i oberwało mi się od Toli ... za niewinność normalnie .... Yetek, dostałeś mejla???? Słuchajcie, to jakieś kpiny są, śnieg sięga mi ponad kostki ............... Tylko bez takich tam o wzroście, dobra!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 kostki nie mają wzrostu... u nas też pada, jak na dworcu chciałam znaleźć swój samochód, to musiałam piukać pilotem. Same kopczyki śniegu stały po całym dniu czekania na właścicieli. Jeżdzę do Wawy, nosz kurczę, pociąg-autobus-szpital-autobus-pociąg. I tak cały tydzień. Przez tą pogodę to nawet mi się nie chce połazić po stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.02.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (...)Yetek, dostałeś mejla????(...) Dostałem - przetwarzam dane Mam kawałek kamienia, który ma być wokół wkładu (nie było wyboru, dlatego szybko się zdecydowaliśmy ), ale nie pamiętam jak się nazywa - muszę wejść do jakiegoś kamieniarza i poprosić o identyfikację. Musimy się zeskajpować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Cześć zeskajpowani i Ci niezeskajpowani Ewa.. a co Ty w stolycy robisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts