Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:p juz popaduje :D:D:D

a kierowcy dzis jak jakies bezmozgi jezdza, zamroczeni chyba po weekendzie, dzis 3 razy golabki w kapelutkach mi pod maske zjezdzaly z podporzadkowanej, bez kierunku bez jakiegokolwiek zastanowienia i bez swiatel. a jedna asówa obwodowa srodkiem pomiedzy 2 pasami jechala. az strach do domu wracac:cool:

Jamles, jakie Prusy, toż to Brandenburgia jest!!!!

A propos "po drodze" to jeden mój kolega w Kołobrzegu z ulicy Morskiej na Grochowską przez Warszawę jechał .... można??? Można:D

Depsia dobrze prawi, jedyny słuszny kierunek do zachód, więc do mnie mają wszyscy po drodze ... tylko qurna przynajmniej śpiwory wszyscy weźcie jakby nam przyszło na podłodze spać z braku łóżek :D

No i oberwało mi się od Toli ... za niewinność normalnie ....

Yetek, dostałeś mejla????

Słuchajcie, to jakieś kpiny są, śnieg sięga mi ponad kostki ............... Tylko bez takich tam o wzroście, dobra!!!!!!!

kostki nie mają wzrostu...

u nas też pada, jak na dworcu chciałam znaleźć swój samochód, to musiałam piukać pilotem. Same kopczyki śniegu stały po całym dniu czekania na właścicieli.

Jeżdzę do Wawy, nosz kurczę, pociąg-autobus-szpital-autobus-pociąg. I tak cały tydzień. Przez tą pogodę to nawet mi się nie chce połazić po stolicy.

(...)Yetek, dostałeś mejla????(...)

Dostałem - przetwarzam dane :p

Mam kawałek kamienia, który ma być wokół wkładu (nie było wyboru, dlatego szybko się zdecydowaliśmy :D), ale nie pamiętam jak się nazywa - muszę wejść do jakiegoś kamieniarza i poprosić o identyfikację.

Musimy się zeskajpować ;).