wiolasz 20.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Braza, daleko masz do Casto? Doniczki są takie jak ja mam szare, znaczy szarego koloru nie mieli u mnie i te doniczki są trochę niższe niż te moje ale cena zacna- 22 zł. Oprócz takich inne kształty i wielkości też do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 http://wiadomosci.onet.pl/wideo/czy-ta-klacz-zostanie-iluzjonistka,118930,w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zarobinam okrutnie ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Agduś, boskie, prawie jak Brazylka:D Śniegowe witanko. Szanowny zwala na 2 tygodnie do domu, został pogoniony ze statku przez dochtórkę z Holandii za problemy z ramieniem.... no patrzcie Państwo, jaka zaangażowana .... A problemy z ramieniem Szanowny miał oczywiście przed wyjściem w morze ... Faceci .... cholera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ważne czy mu płacą podczas pobytu w domu, czy nie ale na problemy z ramieniem niech uważa, teraz nie ma przepros przy kwalifikowaniu do pracy, to nie to, co kiedyś. Ma tam chyba "sprawność psychoruchową" a tu musi mieć ramię też sprawne, jak nie to "pan sobie poszuka innej pracy" Więc niech wykorzysta te 2 tygodnie uczciwie na leczenie a własciwie pewnie na rehabilitację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 O kurteczka - mam nadzieję, że wyleczy i będzie ok, bo z tym rzeczywiście teraz bywa tak, jak pisze Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Cześć zeskajpowani i Ci niezeskajpowani Ewa.. a co Ty w stolycy robisz????? jak to co, pojechałam na inny kurs, skoro ten w Katowicach mi nie wyszedł. pojechałam to za dużo, jeżdzę co dzień, świra dostanę od tego jeżdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Od lekarki w Hamburgu dostał nakaz natychmiastowego zrobienia rezonansu magnetycznego ramienia, w środę jedziemy oczywiście prywatnie, bo na NFZ to do usranej śmierci by czekał. Z ortopedą rozmawiałam i mamy się zgłosić jak już będzie opis badania. Wszystko w Perle Bałtyku, bo w promieniu 100km nie ma innej możliwości chyba że jakiś sensowny ortopeda w Wałczu przyjmuje. Badanie w środę, opis dopiero w piątek (na szczęście mailem prześlą) no to do ortopedy za tydzień i tak radośnie zlecą dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Braza.. u nas jest chyba w tym samym dniu w jednym MR.. nie wiem kiedy opis.. Ale i ortopedów co by przyjęli jest sporo.. Piekary też mają MR i ortopedów masę.. Może zmień kierunek... Skoro i tak za kasę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ortopeda czy neurolog?nie wiem, co własciwie jest szanownemu ale problemy ortopedyczne zwykle nie są nagłe (z wyjątkiem złamania czegoś), problemy zwykle stwarzają nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 jak to co, pojechałam na inny kurs, skoro ten w Katowicach mi nie wyszedł. pojechałam to za dużo, jeżdzę co dzień, świra dostanę od tego jeżdzenia Napiszę to w obu komentarzach, bo już mi się wszystko pomyliło... U Ewy piszecie o domku dla gości w Brazoczysku, a u Brazy o stolicznych podbojach kursowych Ewy... normalnie mętlik mam:rolleyes: :lol2: Cześć Dziewczynki i Chłopaki:) Ps. Ewa, jeśli jeszcze masz ten kurs, to zatrzymaj się u mnie, a nie kursuj tak tam i we wte:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 No ja myslę, że problem tkwi w mięśniach to może jednak neurolog .... Eeeeee, gubie się .... Rasia, normalka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ty tylko Braza pilnuj Szanownego, żeby się za rąbanie drewna nie brał! Rzeczywiście plączą sie te wewątki, że ja często nie pamiętam, co gdzie pisałam i o czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Jak bulterier będę pilnować!!!! Co tam bulterier, bede jeszcze groźniejsza, niech tylko spróbuje!!!! Ale co On właściwie może robić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 leżeć spławikiem do góry może wyłącznie;) cześć ludkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Braza.. właściwie może robić tylko wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Braza, zależy od tego, co mu jest i co może robić. Jeżeli mięsnie, to nic nie może. Możesz za to ty go nacierać spirytusem (nie zaszkodzi) a moze nawet voltarenem w żelu (mam nadzieję, że nie zaszkodzi). Jak rezonans kazała, to może faktycznie "tkanki miękkie" do oceny, czyli mięsnie jak najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Braza już chyba przystąpiła do tego nacierania i masowania, bo coś Jej nie widać. A czy to prawda, że przez skórę można się upić? Bo sie zastanawiam, w jakim są stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2013 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Jestem w stanie ... chyba widać po godzinie, w jakiej to piszę ... A tak poważnie, spać qurna nie mogę i nie wiem dlaczego. Szanowny ma bardzo gustowne zdjęcie rentgenowskie (na papierze) swojego ramienia i żadnych złamań ani pęknięć nie ma, czyli jednak mięśnie. Nie robi nic, czekamy na rezonans. Śpijcie ludkowie miło. O 15 odbieramy Tyriona!!! Jeśli nie zapomnę o całym świecie, to wrzucę facjatę młodego ochroniarza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Oooo, no to dzisiaj wielkie święto w Uroczysku! Proszę pomiziać malucha od ciotki i wycałować słodki pychol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts