Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś, boskie, prawie jak Brazylka:D

Śniegowe witanko. Szanowny zwala na 2 tygodnie do domu, został pogoniony ze statku przez dochtórkę z Holandii za problemy z ramieniem.... no patrzcie Państwo, jaka zaangażowana .... A problemy z ramieniem Szanowny miał oczywiście przed wyjściem w morze ... Faceci .... cholera ....

ważne czy mu płacą podczas pobytu w domu, czy nie :)

ale na problemy z ramieniem niech uważa, teraz nie ma przepros przy kwalifikowaniu do pracy, to nie to, co kiedyś. Ma tam chyba "sprawność psychoruchową" a tu musi mieć ramię też sprawne, jak nie to "pan sobie poszuka innej pracy" Więc niech wykorzysta te 2 tygodnie uczciwie na leczenie a własciwie pewnie na rehabilitację...

Cześć zeskajpowani i Ci niezeskajpowani :)

Ewa.. a co Ty w stolycy robisz?????

jak to co, pojechałam na inny kurs, skoro ten w Katowicach mi nie wyszedł.

pojechałam to za dużo, jeżdzę co dzień, świra dostanę od tego jeżdzenia :(

Od lekarki w Hamburgu dostał nakaz natychmiastowego zrobienia rezonansu magnetycznego ramienia, w środę jedziemy oczywiście prywatnie, bo na NFZ to do usranej śmierci by czekał. Z ortopedą rozmawiałam i mamy się zgłosić jak już będzie opis badania. Wszystko w Perle Bałtyku, bo w promieniu 100km nie ma innej możliwości chyba że jakiś sensowny ortopeda w Wałczu przyjmuje. Badanie w środę, opis dopiero w piątek (na szczęście mailem prześlą) no to do ortopedy za tydzień i tak radośnie zlecą dwa tygodnie.

ortopeda czy neurolog?

nie wiem, co własciwie jest szanownemu ale problemy ortopedyczne zwykle nie są nagłe (z wyjątkiem złamania czegoś), problemy zwykle stwarzają nerwy...

jak to co, pojechałam na inny kurs, skoro ten w Katowicach mi nie wyszedł.

pojechałam to za dużo, jeżdzę co dzień, świra dostanę od tego jeżdzenia :(

Napiszę to w obu komentarzach, bo już mi się wszystko pomyliło... U Ewy piszecie o domku dla gości w Brazoczysku, a u Brazy o stolicznych podbojach kursowych Ewy... normalnie mętlik mam:rolleyes::rolleyes:

:lol2::lol2::lol2:

Cześć Dziewczynki i Chłopaki:)

Ps. Ewa, jeśli jeszcze masz ten kurs, to zatrzymaj się u mnie, a nie kursuj tak tam i we wte:yes:.

Braza, zależy od tego, co mu jest i co może robić. Jeżeli mięsnie, to nic nie może. Możesz za to ty go nacierać spirytusem (nie zaszkodzi) a moze nawet voltarenem w żelu (mam nadzieję, że nie zaszkodzi). Jak rezonans kazała, to może faktycznie "tkanki miękkie" do oceny, czyli mięsnie jak najbardziej...

Jestem w stanie ... chyba widać po godzinie, w jakiej to piszę ...:) A tak poważnie, spać qurna nie mogę i nie wiem dlaczego.

Szanowny ma bardzo gustowne zdjęcie rentgenowskie (na papierze) swojego ramienia i żadnych złamań ani pęknięć nie ma, czyli jednak mięśnie. Nie robi nic, czekamy na rezonans.

Śpijcie ludkowie miło. O 15 odbieramy Tyriona!!! Jeśli nie zapomnę o całym świecie, to wrzucę facjatę młodego ochroniarza!!!!