braza 25.03.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry po świętach Aaaaa, cześć Tygrysie Jak tam, brzucho większe, czy się nie dałeś ponieść emocjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry po świętach Aaaaa, cześć Tygrysie Jak tam, brzucho większe, czy się nie dałeś ponieść emocjom brzucho takie że strach przed lustrem stanąć masz jakiś pomysł na szybkie i skuteczne zrzucenie kilku kg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry po świętach Aaaaa, cześć Tygrysie Jak tam, brzucho większe, czy się nie dałeś ponieść emocjom brzucho takie że strach przed lustrem stanąć masz jakiś pomysł na szybkie i skuteczne zrzucenie kilku kg??? http://www.michalow.pl/galeria/foto/konie%20w%20kurzu_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 braza - ale to nie chodzi o to , zeby konie zrzucily tylko ja , na przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 braza - ale to nie chodzi o to , zeby konie zrzucily Nieee, nie o to Romcio inteligentny facet jest i na pewno pojmie, w czym rzecz (niektórym koniom aczkolwiek by się przydało także ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 braza - ale to nie chodzi o to , zeby konie zrzucily tylko ja , na przyklad no właśnie na koniu się tylko siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 braza - ale to nie chodzi o to , zeby konie zrzucily tylko ja , na przyklad no właśnie na koniu się tylko siedzi Ignorant i dyletant Spróbuj posiedzieć na koniu w kłusie sam zobaczysz Ja tam po każdej jeździe z kilogram mniej na pewno ważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ignorant i dyletant chyba powinienem teraz focha strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ignorant i dyletant chyba powinienem teraz focha strzelić Lekkiego focha możesz strzelić, byle nie na długo Powiem na pocieszenie, że mnóstwo ludzi sądzi tak jak Ty, że na koniu się po prostu siedzi, ja na początku swojej przygody z końmi też tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ignorant i dyletant chyba powinienem teraz focha strzelić Lekkiego focha możesz strzelić, byle nie na długo Powiem na pocieszenie, że mnóstwo ludzi sądzi tak jak Ty, że na koniu się po prostu siedzi, ja na początku swojej przygody z końmi też tak myślałam ja żartowałem z tym siedzeniem a foch juz poleciał w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Po godzinie jazdy w siodle byłam tak zmeczona jak po dniu cieżkiej pracy O bólu pleców, ud i łydek nie wspominam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Po godzinie jazdy w siodle byłam tak zmeczona jak po dniu cieżkiej pracy O bólu pleców, ud i łydek nie wspominam nawet Dokładnie!!!! Romciu, ten foch właśnie mijał mój blok i leciał nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.03.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 O bólu pleców, ud i łydek nie wspominam nawet i tylka Ale to chyba z kiepskiego dosiadu. Moja dobra znajoma, trenerka Majuta jest tez zapalanym koniarzem. Ma trzy konie i na kazdym jezdzi bez siodla i bez wedzidla. Wszystkie "komendy" wydaje tylko swoim cialem ... Ja sie na tym zupelnie nie znam, ale jak dosiadla jej konia, to mialam wrazenie ze siedze na wygodnej kanapie Troche staral sie mnie nauczyc co i jak, ale o czym my mowimy ... ja dopiero staram sie zapanowac nad cialem podczas treningu z psem, a do konia to brakuje mi jeszcze lat swietlnych brazuniu, temat dzialki tematem otwartym jak mniemam A Ty wiesz, ze w Stanach srednia cena domu z dzialka to mniej niz 100 tys baksow Fajnie maja co? Taniocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Braza, Ty lepiej kupuj tę działkę szybko, bo jeszcze ceny u Ciebie się zrobią takie bardziej amerykańskie i co?Usiłowałam kole południa wkleić dwa zdjęcia, ale dzieciaki zamiast do szkoły iść, siadły przy internecie, co zaowocowało tak oszałamiąjącą szybkością, że nawet z gazetą w ręce zaczęłam się nudzić przy kompie.Jakimś cudem zdołałam teraz wcisnąć te zdjęcia na Fotosik, odczekałam swoje i forum też się otworzyło, więc może osiągnę sukces.Pierwsze zdjęcie nikogo nie zaskoczy - to wczorajszy widoczek z drogi powrotnej do Krakowa:(od kilkunastu minut usiłuję pobrać kod do tego zdjęcia...) http://images30.fotosik.pl/183/97195952b3895ddf.jpgUdało się!!! (No, nie mów "hop" - jeszcze nie wysłałam odpowiedzi.) A ten widok nieodmiennie mnie fascynuje. Stoi sobie taki domeczek i nikogo by nie dziwił, gdyby nie pokrycie jego dachu. No, kto wypatrzy, co on ma na dachu?(Jeden artykuł w gazecie i juz będę miała kod...) http://images33.fotosik.pl/192/6628925d0367e6c9.jpg Trzy artykuły później: Na szczęście skopiowałam ten post, bo, oczywiście, nie udało się go wysłać. KOlejna próba w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ten dom na dachu słomę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ten dom na dachu słomę Jasoooo!!! Chyba to faktycznie pokrycie słomiane,nie widzę za dobrze!!!! Jeśli tak, to dla mnie rewelka !! A w ogóle to jeden z tych domów, co to po smierci TRZEBA w nim straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A nawiązując do działki to oczywiście temat otwarty nadal - niestety Niestety, bo cholera trudno jest coś znaleźć Ale co tam!!!! Fajnie jest !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Mnie się wydaje, że ten dom to po prostu taki bardziej nowoczesny blok. Zwykły, wielorodzinny blok z ilomaśtam mieszkaniami. Moim zdaniem trzeba być nie lada wizjonerem, żeby wpaść na pomysł pokrycia bloku strzechą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 I dać okna połaciowe Ciekawe jak tam z obróbką wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Chciałam tu zaprotestować. Do określeń "jest fajnie" "jest świetnie" ja mam dzisiaj wyłaczność. Spierniczone świeta miałam, od soboty kłócimy się ze ślubnym, a teraz sie nie odzywamy i tak przez jakieś 2 tygodnie przewiduję Kasa się skończyła a terminy płatności niebawem. Pieron wie co wyjdzie z zamówionej kuchni Wyliczać dalej? A że zima jest to dobrze Wszystko jakoś spowalniało dzieko temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts