tola 16.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To ja Ci z całego serca życzę spełnienia tych marzeń,a filmiki i mnóstwo zdjęć proszę o wysyłanie mailem, adres podaję na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 brazuniu, Gratulacje i ciesze sie razem z Toba Piekna klacz i co tu duzo mowic, tez zazdraszczam Na foty czekam wiec sie nie ociagaj! Bo coz to jest pare stron zdjec takiej pieknosci? A marzenia ... przy malej pomocy wiary i troche wiekszej pracy na pewno sie spelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To ja Ci z całego serca życzę spełnienia tych marzeń, za życzenia nie dziękuję, coby się spełniły a filmiki i mnóstwo zdjęć proszę o wysyłanie mailem, adres podaję na priw. Nie kuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kochaniutka - gratuluję z całego serca!!!! Bardzo się cieszę, że udało Ci się zrealizować to marzenie. Teraz żwawo bierz się za resztę marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kobyła kupiona Gratuluję! Piękna klacz Bosssszzze zachód słońca, plaża, morze i spacerek na koniku Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Reszta marzeń Depsiu kochana powlutku, powolutku ... Tak sobie myślę, że skoro zazwyczaj wielkie przedsięwzięcia od tyłu strony zaczynamy, to i siedlisko konne od konia właśnie trza było zacząć Kobyła jest fantastyczna, wielce dystyngowana i kapryśna Jak to księżniczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 17.04.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 strasznie sie cieszę )) że coś do przodu ruszyło, w jakimkolwiek kierunku byle do przodu i dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Przyłączam się do gratulacji. Nie wiem, komu bardziej gratulować, Tobie i Karli kobyły, czy Brazylii, że ma tak wspaniałe i zakochane w niej właścicielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzień doberek Widzę, że Brazunia znowu świętuje Gratuluję Ci Kochana pierwszych poważnych zakupów, które doprowadzą Cię do realizacji wszystkich Twoich marzeń Konik ładny...ale ja się totalnie na tym sporcie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Braza, no byłaś i gdzie żeś poszła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Brazuniu to dla Twojego pięknego konika gratuluje http://www.abis.pl/abis_graf/070041b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jestem już, jestem!!! Dokumenty poszłam wysłać, pewne sprawy trzeba w końcu zacząć załatwiać na poważnie, a nie tylko gadać Dzękuję za gratulacje i życzenia Księżniczce oczywiście też przekażę i życzenia i cukier !!! Wiecie, to naprawdę kapitalne uczucie, kiedy coś zaczyna się spełniać. Mamy dwa majątki ruchome w tej chwili - fantastyczną psicę i cudowną klacz - obie kapryśne i rozpuszczone, ale kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To teraz masz większą motywację do szukania majątku nieruchomego, żeby gdzieś te ruchomości mieć pod ręką. W niedzielę pojechaliśmy sobie na spacerek i zobaczyliśmy takie cóś: http://images31.fotosik.pl/220/e660038c8a3ac07e.jpg Dzieło sztuki to to nie jest, ale odbiega nieco od innych produkcji na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzieło sztuki może i nie, ale mi się podoba. Może właśnie dlatego, że inne! Na jakiej ścianie to wypatrzyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No to zagadka!!! Ossssooo chodzi?? Cytata: jak najbardziej autentyczna !!! "Przełozenie Sprawy Urodzonego Jana Henryka Fryderyka de Brüncken Porucznika w Woysku Pruskim Pozwanego i Powoda Przeciwko Urodzoney Juliannie z Roppow Urodz: Fryderyka Alexandra de Brüncken Konsyliarza i Kapitana Woyskowego Małżonce, iako Matce i Opiekunce swych Dzieci z Urodzonym Henrykiem Benedyktem a Brüncken spłodzonych, w assystencyi Męża czyniący Powodowey i Pozwaney." Kto zgadnie dostanie nagrodę - wirtualnego batonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale suuper gratulacje wielkie spełniają się marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 iiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 iiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... Patataj,, patataj, patataj .... prrryyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale suuper gratulacje wielkie spełniają się marzenia Nooo!!!! Powolutku, bo powolutku, ale zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts