Nefer 28.09.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No to PIĘKNIE !!! Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 gratulacje. w koncu udalo mi sie kuchnie zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Córcia dziękuję już (cichutko powiem, że się Młoda po po drugim przejeździe to się ze szczęścia ... rozpłakała, a ja razem z Nią ) Brzylce ukłony i gratulki przekażę jutro i doniosę, jak się do tych gratulacji ustosunkowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Nie nooooo Ty nie poprzestaniesz na tej jednej klaczy, tego jestem pewna! Widać, że Wam to wychodzi!!! Szczere gratulacje dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Córcia dziękuję już (cichutko powiem, że się Młoda po po drugim przejeździe to się ze szczęścia ... rozpłakała, a ja razem z Nią ) Brzylce ukłony i gratulki przekażę jutro i doniosę, jak się do tych gratulacji ustosunkowała nie ma tematu też bym się rozczuliła (znając mnie to bardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Cieszę się z Wami i gratulujemy serdeczniei ślemy moc uśmiechów i trochę zdrowych łakoci : http://images29.fotosik.pl/279/b3b3655bf418dd98.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ogrrromne gratulacje od nas!!! A teraz oddaję głos dziewczynkom:Małgo: ... że dobrze bardzo skakała...Magda: Brawo! Cieszę się!!! Pozdrów od nas Brazylkę.Weronika: Gratulacje dla Ciebie i Brazylki, bo od niej też zależy, jak skaczecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Córcia cała szczęśliwa z powodu takiej ilości gratulacji Ale nirwanę osiągnęła .... dorośli wybaczą, mam nadzieję .... gdy przeczytała gratulacje dziewczynek Agduś!!!!! Gdyby nie uszy, to uśmiech miałaby dookoła głowy Brazylce przekażemy wszystkie ochy i achy na pewno!! Piąteczko, zdrowe łakocie już pochłonięte, ale jedno jabłuszko zostawiłyśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 dobry wieczór jednak kciukasy skuteczne byli Brazunia zdjątka śliczne obie panny prezentują się rewelacyjnie i obie strasznie zdolne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Cześc Wusia, widać że dobrze się czujesz, bo późno przyszłaś, pewnie robiłaś coś "niezmiernie ważnego" Lecę spać, straszszszliwieeeee długi dzień dzisiaj miałam, padam...dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Brazula bardzo ważnego odwoziłam do domu teściową po tygodniowych odwiedzinach u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.09.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 brawa i gratulacje dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Brazula bardzo ważnego odwoziłam do domu teściową po tygodniowych odwiedzinach u mnie dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Brazula bardzo ważnego odwoziłam do domu teściową po tygodniowych odwiedzinach u mnie Ja swoją to bym z 50 stopniami gorączki odwoziła Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry nie no ja to bym ciężko zgrzeszyła jakbym co złego na Teściową powiedziała tyle że po tygodniu spędzopnym na niespełna 30 metrach kwadratowych w 3 dorosłe i 1 dziecko to można być torchu zmeczonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ogólnie to moja teściowa jest good, bo .... mieszka na drugim końcu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Gratulacje ogromne i proszę przekazać Karli, że pięknie wygląda razem z Brazylką. Ja wczoraj z ulgą pożegnałam własną matkę. Też bym odwoziła nawet z 50* gorączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Gratulacje dla Karli i Brazylki dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzien dobry, a najlepiejwogle tesciowej do domu nie przywozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam wieczornie i pogodnie Jutro ostatni dzień w dotychczasowej stajni!!!! Od 1-go października Księżniczka zmienia lokum, chociaż na tym samym terenie!!!! Rany, ale się ciesze!!!! Jak mi się uda pstryknę fotkę tego książęcego pałacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts