Maluszek 03.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No i co, mam tę Operę, mam włączone blokowanie okienek i co???? Pampersy mi teraz wyskakują Ludzie!!!!! O co tu chodzi????? a mówiłam: zainstaluj Fire Foxa + Adblocka i masz z głowy wszystko wyskakujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Miałam Maluszku FireFoxa i ... nie podobał mi się Jakoś nie mogliśmy się dogadać. Teraz z Operą tego próbuję Mhk ... no bardzo zabawne, bardzo... Veluxów nie zamówię, Activi nie będę spożywać, bo mi zdrowie miłe, a z Pampersów wyrosłam, niech się wypchają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 03.10.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja tak poza tematyka informatyczna - no apartamenty ma Ksiezniczka jak sie patrzy Mam nadzieje, Braza, ze zadbalas o odpowiedni dizajn w srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Brazunia, ja mam teraz włączone otwieranie wyskakujących okienek w tle i nie lata nic. Narzędzia-Preferencje-Ogólne. Spróbuj, powinno pomóc. Ja bardzo lubię Operę, bo jest szybsza od IE, można powłączać sobie różne opcje, ustawić wiele rzeczy. dopasować do siebie. No i jest darmowa i legalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jedna z najlepszych opcji to te okularki z prawej strony, na samym końcu, za napisem "Google". Jak się kliknie i potem Dopasuj do szerokości, to wszystkie porozciągane stronki dopasowują się i się dobrze czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Okularków za googlami nie mam Włączyłam "Otwieraj wyskakujące okna w tle" i właśnie jak otworzyłam okno na tego posta to wlazł mi na sam środkek pamiętnik kota, albo psa, nie pamiętam - reklama Puriny (boszszszee, a mój pies tak ją lubi ) Ale pomijając to wszystko podoba mi się ta Opera. Jest na pewno bardziej przyjazna niż FireFox, przynajmniej dla mnie. Depsia, co to są widżety?????? Aaaa i jeszcze. Ustawiłam OPerę jako główną przeglądarkę ale i tak gdy otwieram linka do powiadomienia o odpowiedzi otwiera mi się Internet Explorer. Co jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nasze dwie przeglądarki współistnieją pokojowo. Mnie nic nie lata, więc chyba mammy cóś zablokowane, ale jak? FireFoxa wyrzuciliśmy, bo nam tak namieszał, że za Chiny nie można było się z komputerem dogadać. A czy ktoś wie, dlaczego dzisiaj nie ma Imperium kontratakuje? Chamstwo normalnie!!! Jakieś gwiazdy będą się popisywały na lodzie przez cały wieczór!!! A kogo to obchodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nasze dwie przeglądarki współistnieją pokojowo. Mnie nic nie lata, więc chyba mammy cóś zablokowane, ale jak? FireFoxa wyrzuciliśmy, bo nam tak namieszał, że za Chiny nie można było się z komputerem dogadać. A czy ktoś wie, dlaczego dzisiaj nie ma Imperium kontratakuje? Chamstwo normalnie!!! jakbym swojego meza slyszala, ale my jestesmy zabezpieczeni i mamy wszystko na dvd wiec mnie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A ja, kurde, mam tylko na kasetach! Nagrywaliśmy teraz po kolei, liczyłam na to, że będę miała komplet, a tu bulba! Dwóch części nie będzie przez jakiś durnowaty program! Pogięło ich normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Noooo, chamy totalne Za to nabyłam drogą kupna za całe 8zł. legalną kopię "Skarbu Narodów 2" Pierwsza część jest bardzo przez lubiana to zobaczymy jak będzie z drugą??? Dlaczego ja w mordę jeża nie mam na płycie "Gwiezdnych Wojen" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dlaczego ja w mordę jeża nie mam na płycie "Gwiezdnych Wojen" Bo drogie są jak nieszczęście. W filmoutlecie można nabyć za 18 zł trzecią część, ale ja wolę stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mi się te nowe podobają, to znaczy nowe wersje tych pierwszych trzech ostatnich odcinków Zapytam mojego czarodzieja od płyt, może ma. Jeśli tak, to będę nagrywać, dla Was też????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja widziałam tylko "Nową nadzieję" w tej poprawionej i wzbogaconej wersji. Tym większa jest moja wściekłość dzisiaj!!! Dawno temu oglądnęłam część 1 i tak się rozczarowałam, że drugiej i trzeciej nie widziałam do niedawna. Musze jednak przyznać, że się zdziwiłam, bo nie są złe. Oczywiście starym częściom nie dorównują, ale oglądałam je bez bólu. A Twoje pytanie jest... dziwne. OCZYWIŚCIE, że chcemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A bo mnie czasami taka dziwota dopada Zobaczę, co się da zrobić i powiem!! Córci ustąpię na chwilę miejsca w sieci, niech też ma coś z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no dobra mamcia z Ciebie Brazuniu, ale juz chyba corci wystarczy,, oczka sobie popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Braza wraaaaaaaaaaaaaaacaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Okularków za googlami nie mam Włączyłam "Otwieraj wyskakujące okna w tle" i właśnie jak otworzyłam okno na tego posta to wlazł mi na sam środkek pamiętnik kota, albo psa, nie pamiętam - reklama Puriny (boszszszee, a mój pies tak ją lubi ) Ale pomijając to wszystko podoba mi się ta Opera. Jest na pewno bardziej przyjazna niż FireFox, przynajmniej dla mnie. Depsia, co to są widżety?????? Aaaa i jeszcze. Ustawiłam OPerę jako główną przeglądarkę ale i tak gdy otwieram linka do powiadomienia o odpowiedzi otwiera mi się Internet Explorer. Co jest????? Pewnie potrzebny jest restart komputra, żeby system zmienił sobie główną przeglądarkę. Jak to nie masz okularków? Czekaj, zaraz spróbuję wkleić na fotosika zrzut ekranowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dobry wieczór wszystkim Brazunia wysłałam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 http://images36.fotosik.pl/16/aae3787fff698a86.jpg jEŚLI NIE MASZ TEGO, TO ALBO MASZ WYŁĄCZONY JAKIŚ PASEK NARZĘDZI, POSZUKAJ W Narzędziach, albo jak już nie wiesz co zrobić, to Widok - Dopasuj do szerokości. Widżety to jak makra, wcześniej zdefiniowany ciąg czynności, ja tego w ogóle nie używam, nie jest mi potrzebne. Tam wyżej to CapsLock mi się niechcący włączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jak tak patrzę na Twój zrzut, to ja mam zupełnie inna Operę Mam na dole ikonkę "Dopasuj do szerokości" nie wiem czy to to samo, Komputera zrestartować nie mogę narazie.... hmmmyyyy no nie będę się tłumaczyć A z tą prędkością Opery to chyba z lekka przesadziłaś, albo to ja mam tak ślimaczący się dzisiaj Internet. Ale i tak ją polubiłam, naprawdę Wusiaaaaaaaaaa, jesteeeeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts