Anoleiz 29.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hmmm przeczytałam się pisze... tylko kurcze jak tylko wakat na rusałkę się ostał, to doopa blada no ni w ząb się nie nadaję... już prędzej na jakomś czarownicę czy wiedźmę ale widzę że wszelkie role już rozdane chociaż no wiem, mogę (bo widzę że te szczegóły zostały skrzętnie pominięte) jako zaplecze kuchenne robić jakąś warząchiew mam, kopystka też się znajdzie a chochlą całkeim dobrze wywijam ) no ewentualnie za jakiegoś sukuba czy cuś to w nocy podduszę to przestraszę itd...i będę kapała tymi no chuciami czy jak tam ... no to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Karuś to będzie za młodego wilka robił!!! Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, w razie wyłapania błędów jakowyś natychmiast prostosować Mokka – (odnoszę wrażenie, że to powieściowa Klotylda Kociołek, ale może się mylę) - czarna zmora !! Będzie brzęczała łańcuchami, wydawała potępieńcze wrzaski i świeciła czerwonymi jak piekło oczodołami. Wraz ze swoim psem Baskervill’ów (tej roli Świnka) powoduje u maluczkich krzepnięcie krwi. Agduś – biała zmora … ale jeszcze nie wiadomo czy biała bo dobra, czy biała, bo ludzie bledną i mdleją na jej widok Depsia w podwójnej roli: – wstrętna czarownica z bagien, warząca piekielne mikstury mające doprowadzić męską część integracyjnego grona do szaleństwa oraz jako Jozif z bazin (cokolwiek by to nie oznaczało), grabiący i łupiący (chyba tę męską część) ze wszystkich dóbr; Anjamenka, Wu, Małgoś2 (te odchudzające się) - uciekające przed rozochoconymi panami (spojonymi wywarami Depsi) rusałki, co to zwiewnym sposobem poruszania się, nagimi ciałami i boskim śpiewem zwabiają tę męską część grupy na bagna – nie ustalone jeszcze po co Piąteczka – dekoratorka i scenografka. Od niej zależy cała mroczność scenerii Nitubaga – pomocnica wiedźmy (prawa ręka) i bileterka Kasica vel. KaśkaMaciej – organizatorka wolnego czasu, cokolwiek by to nie miało oznaczać Dochtór vel. 1950 – w podwójnej roli: faun (do ustalenia czy mitologiczny, czy Narniowy, można ewentualnie skonsolidować); pewne że będzie pląsał (może w kiecce) i grał na flecie(już bez kiecki) oraz koordynator działań wszelakich Mr.Jar, syn Piąteczki – faceci (niekoniecznie w czerni…) od efektów dźwiękowych . Będą bili w bębny i szarpali struny, co by jeszcze straszniej było Miśka, Carmen, Nefercia – koty w roli królików (trza by uszy uszyć i nad ogonkami pomyśleć, co by nie majtały nimi bezwiednie). Wszystkie w zamian za zagrażające zdrowiu ptactwo pałętające się po okolicy. Jedyny wyjątkiem jest struś, którego ma zeżreć gad oślizgły. Sucz i Misiek Maluszka, Katma, Hera Veruni, Karuś Depsi – wilki, co to na kulig napadają i zżerają delikwenta (o ile wcześniej gad oślizgły go nie dopadnie) Królik vel. Jea – jedyny prawdziwy królik w towarzystwie oszukańców (nie wiem czy już wie, że zaangażowany został) Łosie – te w roli aniołów stróżów broniących rozochoconych panów biznesmenów przed wściekłymi połowicami – vacaty na łosie Gad oślizgły – vacat Agdusiowa Emi - lew straszliwie ryczący powodujący tym rykiem natychmiastową ucieczkę każdego delikwenta Jamles – sam główny i najważniejszy!!! Będzie siedział na krzesełku z napisem „Director” na oparciu i wydzierał się przez tubę. Anoleiz - czarownica kuchenna z warząchwią Verunia - sympatyczna nimfa Mr. Jar - ojciec, ale też dźwiękowiec Kaśka maciej i mayland - gadziny oślizgłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.10.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ale super że się załapałam ) ja tam mogę uwarzyć taką jakąś polewkę, że normalnie oko zbieleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nooo taaa to ja z Depesią bedem na mietle latać noooo taaa zapisałam siem i co a już mietłe mnie naszykował szanowny i co wywalać te mietłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 dobry wieczór zapomniałam z tego żalu powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 29.10.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No ja to sobie pomyślałam, że może się na Klotydlę Kociołek wpasuję, ale nie chciałam tak gwiazdorzyć i sobie asekuracyjnie Czarną Damę na bagnach dopisałam, ale wolę chyba jak mam wybór być Klotyldą, mam pewne sugestie do postaci, ma być durna jak but, to się łatwo w nią wczuję i pleść jak potłuczona i jeszcze niech się kłóci ze wszystkimi , będzie naturalnie dla mojej postaci.Pies Baskerviull'ów już ćwiiczy do roli . http://images35.fotosik.pl/25/c0e56f27ae0dcf66.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No co TY? Klotylda jest piekielnie inteligentna! Postaraj się!A pies ma angaż z miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 komtura mi tu brakuje a trzeci gad to jest taki gość, który już nie zagląda na FM .......kgadzina ... ciekawe czy dałby się namówić i za ile a wogóle to załoga do ROBOTY w poniedziałek próba generalna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Mr.Jar Ty będziesz grał da bębnach a syn Piąteczki na gitarze .... no co, toc wyrażnie napisałam, tylko "i" zabrakło!!!! Dla Komtura też rolę mam - Czarny Rycerz w zbroi o odpowiednim kolorze, mamroczący niewyraźnie (bo przyłbica Mu przeszkadza) i straszliwie trzeszczący tązbroją - oliwienie zbroi można zadać jako lżejszą karę jakiemuś delikwentowi Mokka, się nie wymiguj, Klotylda Kociołek to inteligentna i piękna istota, Ty się wpasuj. A pies Baskervill'ów jest cuuuudooooo!!!! I do grona wykonawców dopisuję: An_Budowa - wiedźma-oblatywacz nowych modeli mioteł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no teraz czujem siem usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Tak - Królik Morderca to słynna postać z Monthy Pyton'a. Bardzo słynna. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nefercia, ja tam nie wiem, jaką rolę przypisze Królikowi Agduś, ale ... może się zasugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nefercia, ja tam nie wiem, jaką rolę przypisze Królikowi Agduś, ale ... może się zasugeruje Mam nadzieję, że będzie krwiożerczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Braza jaka opłata Worek owsa, coby klaczka siły na galopy miała ... taż z pędzących sań delikwent wypada, no nie Nefercia, Królik to nawet jeszcze nie wiem ... krwiożerczy to On się stanie, jak się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dzień dobry..... ja już się rozglądam za kostiumem, wszak pomocnica wiedźmy nie może latać w byle czym, nie? jak co znajdę to dam do akceptacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mokka - pies Baskerville'ów BOSKI!!! Nitusia - kurczę, przypomniałaś mi o kreacji! PANIE REŻYSERZE, GDZIE GARDEROBY SĄ I GARDEROBIANE??????? Agduś - bo ja doczekać się nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 noo ja znalazłam image pasujący ... http://paganwheel.w.interia.pl/images/witchani1-14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja to nie wiem, skąd Depsia taki nos śliczny weźmie .... NO WŁAŚNIE!!!! CHCARAKTERYZATOR(KA) POTRZENY OD ZARAZ!!!! Dzień dobry wszystkim Nie miałam żadnych koszmarów, a to chyba oznacza, że ten scenariusz to moje klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mr.Jar, syn Piąteczki ... jesteś pewna? Ja bym się obstawiał raczej jako ojciec .... ale dzięki za komplement Mr.Jar Ty będziesz grał da bębnach a syn Piąteczki na gitarze .... no co, toc wyrażnie napisałam, tylko "i" zabrakło!!!! ... "i" ale jakie "i" !!! Jak to mała literka może spowodować przyznanie się do ojcostwa Pozdrawiam i już nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 przyszłam kartę obecności podbić dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts