Reyzel 22.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Lecę spać, jutro jadę o 8.00 do K-lina! I jak poszło ?? Droga zbyt śliska nie była ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No właśnie, jak było? Interesująco, jak zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Cześć Dziewczyny! O 8.00 wyjechałam, wróciłam po 14 - dobrze, że zaszłam do McDonalda, córcia przynajmniej obiad miała! http://wizualizacjewnetrz.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0 Zerknijcie i osądźcie, tylko szczerze!!! Uwagi i rady, a także krytyka, bardzo pożądane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 brazunia , ja sie nie znam ze mnie jest kompletne bezguscie dla mnie jest ok , oprocz....sypialni ..taka jakas zbyt blada jak dla mnie jest a salon jakos ten pierwszy bardziej mi sie podoba nie pytaj jednak dlaczego bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ot dowcipna - sypialni jeszcze nie zdążyłam zrobić Frosiu to są tylko wstępne propozycje dla tych, którym być może nie chce się i nie mają czasu na siedzenie przed komputerem. Jak tylko jeszcze coś popełnię od razu dodam - w pierwszej kolejności sypialnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 I lecę na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 brazuniu, popatrzyłam, ale jak dla mnie za mało szczegółowe te wizualizacje za mało widać, i tak z daleka ciężko coś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 brazuniu, popatrzyłam, ale jak dla mnie za mało szczegółowe te wizualizacje za mało widać, i tak z daleka ciężko coś powiedzieć Tego się właśnie obawiałam, za małe te zdjęcia!!! Powiedz Kuleczko, wszystkie tak mało widoczne, czy tylko te z górnej perspektywy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazunia, ja tam nie idę, bo mi limit się nabije, ale ja wiem, że na pewno ładnie zrobiłaś, bo zawsze pięknie robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazunia, ja tam nie idę, bo mi limit się nabije, ale ja wiem, że na pewno ładnie zrobiłaś, bo zawsze pięknie robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Braza, Ty się mną nie przejmuj, bo ja to muszę mieć pięknie podane i w najdrobnejszym szczególe, widzieć fakturę konkretnej płytki, mebla, ściany więc najlepiej to zdjęcie od razu takie wizualizacje w ogóle nie ptrzemawiają do mojej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kuleczko przejmuję się, bo masz dobry gust i dobre spojrzenie, więc Twoja opinia jest dla mnie ważna!! Powiększyłam zdjęcia, ale nadal faktycznie są mało wyraźne Niestety, zdjęć rzeczywistych nie mam i długo nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazuniu Wiesz , ze ja mam tak samo jak Kulka . Cos tam widze , ale gdyby to bylo dla mnie to nic by nie dalo , bo musze tak w duchu zobaczyc . Niebierz mnie pod uwage innymi slowy , a szkoda , bo chcialabym jakos pomoc. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Twoje powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 I lecę na kolację Smaczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazuniu - nie jestem za bardzo w temacie olśnij mnie o co chodzi z tymi łazienkami i salonem - chcesz takie zrobić czy juz takie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Brazuniu - nie jestem za bardzo w temacie olśnij mnie o co chodzi z tymi łazienkami i salonem - chcesz takie zrobić czy juz takie masz Nie trafione To próba, może komuś się przydadzą pomysły Trochę się zastanawiam, czy dobrze robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 oki jarzę - jeśli mogę słówko łazienka górna - wg. mnie - troszkę gryzą się zielone kafle z podłogą - zdecydowanie te zielone nie za bardzo do całości . Dolna łazienka - super gra muzyka ( utrzymany kontrast ) salon 1- nie za bardzo troche gryzie się tych kolorków salon2- wszystko pasuje lecz czegoś brak do tej ścianki fioletowej detali o tym odcieniu. ( bez fioletu - DE BEST ) Spisałaś się na 5+ Chęci - 1000 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 oki jarzę - jeśli mogę słówko łazienka górna - wg. mnie - troszkę gryzą się zielone kafle z podłogą - zdecydowanie te zielone nie za bardzo do całości . Dolna łazienka - super gra muzyka ( utrzymany kontrast ) salon 1- nie za bardzo troche gryzie się tych kolorków salon2- wszystko pasuje lecz czegoś brak do tej ścianki fioletowej detali o tym odcieniu. ( bez fioletu - DE BEST ) Spisałaś się na 5+ Chęci - 1000 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 22.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 wszystko dobrze robisz - pyt. tylko takie jak dużą masz palete kolorków do dyspozycji. zdecydowanie drugie pomysły przebiły pierwsze. jesteś dobra w te klocki. Może dla mnie też coś wykombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Agusiu to początki, mam do dyspozycji niewielką bazę płytek Opoczna, Paradyża i Marconi. Kolory dla ścian zwykłych - zdecydowanie więcej, ale podłogi to już jak na mój gust o wiele za mało. Mogę, ale potrzebuję czasu - po pierwsze; po drugie - wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts