rrmi 23.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 To rzadkie w dzisiejszych czasach Dokładnie, jakiś tytuł redakcja mogłaby przynać Trzeba zglosic .Taki wewatek jest gdzies w uwagach z tego co pamietam. Znalazlam i napisalam , popatrzcie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Się dopisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Jestem, cześć, późno dzisiaj, ale ganiane miałam!!! Słuchajcie, ja z tym bakiem nie wyrobię!!! Uwaga, zaczynam opowiadać: jak wiecie,wymyślili sobie, że mamy wpłacić wszystko do końca listopada! Oczywiście, nasza odpowiedź była "NIE"!! Zaproponowałam, że jeszcze w listopadzie wpłacę część (powiedzmy 1/3) a do końca grudnia resztę, ale stawiam warunek: już grudniowa emerytura Szanownego ma być "czysta"! Telefonicznie wyrazili zgodę (Wielki Pan Derektor) i mieli przesłać odpowiednie pismo już wczoraj faksem i oczywiście wysłać je jednocześnie pocztą!!! Wyobraźcie sobie dzisiaj Pańcia, która się tym zajmuje zadzwoniła do Pani Mecenas i powiedziała, żebym w poniedziałek wysłała tą część pieniędzy, ale oni pismo przyślą później, pocztą bo .... UWAGA .... są w trakcie zmiany pomieszczeń biurowych i nie maja dosępu do faksa!!!! No wymiękłam normalnie!!! W całej warszawskiej centrali BPH nie mają ani jednego czynnego faksa Przecież to śmiech na sali!!!! Powiedziałam (ustami Pani Mecenas), że absolutnie w to nie wchodzę!!! Są niesłowni i nie mam gwarancji, że po wysłaniu pieniędzy dotrzymają słowa i "uwolnią" emeryturę Szanownego!! Już raz wycofali się z umowy telefonicznej i nie mam zamiaru ryzykować!!! W chwili gdy tylko otrzymam pismo natychmiast wysyłam im pieniądze!!! Nie wiem, jak to przyjęli, ale mecenaska nie dzwoniła, to być może jakoś to przełknęli!! Zależy mi na tym, żeby w grudniu mieć już zdjętą egzekucję, ale zostało niewiele czasu!!! Lepiej żeby się sprężyli!!! Koniec opowiadania!!! Dajcie spokój z tym tytułem Aż taka bezinteresowna to ja nie jestem... lubię jak mnie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dzien dobry ...... Do widzenia . Chyba tylko zacznę podpisywać listę - jak Anoleiz Czyli sama nie jestem No nie jesteś .... Tylko, ze do tego ja się opanowac nie mogę widząc gdzieś w zaprzyjaźnionych komentarzach nową wypowiedź i zaraz włażę i piszę .... zamiast robić swoje Taka jestem zakręcona, ze przypadkiem mozecie tu o jakichś maszynach poczytać bo coś mi się po.... kręci no ale ja też tak mam teraz np. w wątku brazy gadamy o tym, jakie zakręcone jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Braza, naprawdę, ja nie przypuszczałam, że Ty taka dobra dusza jesteś robisz konkurencję Zeljce dobrze, żę chociaż trochę próżności masz w sobie zresztą, kto nie lubi być chwalonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 aha, zapomniałam z tym bankiem to nic na gębe \ skubańce jedno mówią, drugie piszą co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kuleczko gdzież mi do Zelijki To jest dziewczyna jak anioł, a ja ... potrafię być wredna menda, naprawdę!!! Chociaż staram się panować nad sobą ... nie zawsze wychodzi Kaiu właśnie się nauczyłam, że z bankami ic na gębę!!! Przyjdzie pismo z zadowalającą mnie treścią to nie ma sprawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Brazunia Nie kryguj sie za bardzo. Porobilas te wizualizacje wielu ludziom za darmoche. Czas na tytul , przyda sie w zdobywaniu klientow za pieniadze. Nie czarujmy sie , ale samym podziwem i uznaniem czlowiek nie przezyje Tak jak idealami dlugo sie dzieci nie wykarmi Do bankow to widze trzeba miec stalowe nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Trzeba stworzyć grupę nacisku w sprawie tytułu dla Brazy Ja jestem jak najbardziej za!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Braza dobry z Ciebie człowiek i nie ma to tamto tytuł się należy i już! Tym cholernym bankiem to już pewnie Ci się odbija ale bądź nieugięta ... trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam wieczornie moich Miłych Gości Wróciłam ze stajni - znowu nie pojeździłąm na mojej Brazylce, bo Sławę mi wcisnęli pod tyłek Ale ta kobyła ma energię, matko ty moja!!!!! Słuchajcie, dajcie spokój z tym tytułem - no bo ja nie wiem, z "czym to się je" Taki tytuł baaardzooo zobowiązuje, baaaardzoooo!!!!! A jak ktoś niezadowolony będzie No i jak ja będę wyglądać!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam wieczornie moich Miłych Gości Wróciłam ze stajni - znowu nie pojeździłąm na mojej Brazylce, bo Sławę mi wcisnęli pod tyłek Ale ta kobyła ma energię, matko ty moja!!!!! Słuchajcie, dajcie spokój z tym tytułem - no bo ja nie wiem, z "czym to się je" Taki tytuł baaardzooo zobowiązuje, baaaardzoooo!!!!! A jak ktoś niezadowolony będzie No i jak ja będę wyglądać!!!??? jak kon zujacy trawe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam wieczornie moich Miłych Gości Wróciłam ze stajni - znowu nie pojeździłąm na mojej Brazylce, bo Sławę mi wcisnęli pod tyłek Ale ta kobyła ma energię, matko ty moja!!!!! Słuchajcie, dajcie spokój z tym tytułem - no bo ja nie wiem, z "czym to się je" Taki tytuł baaardzooo zobowiązuje, baaaardzoooo!!!!! A jak ktoś niezadowolony będzie No i jak ja będę wyglądać!!!??? jak kon zujacy trawe .... Koń żujący trawe i tak wygląda bardziej inteligentnie niż robiąca to samo krowa, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 brazka przesle ci na maila (niekoniecznie dzisiaj) moje rzuty i mozesz sie bawic chcesz???? Chcę Mailem też odeślę, będzie lepiej widać A jesteś pewna, że chcesz??? mowia , ze jestem odwazna I co, odwaga się ulotniła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Słuchajcie, dajcie spokój z tym tytułem - no bo ja nie wiem, z "czym to się je" Taki tytuł baaardzooo zobowiązuje, baaaardzoooo!!!!! A jak ktoś niezadowolony będzie No i jak ja będę wyglądać!!!??? Dasz sobie radę!!!! Wierzymy w Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 brazka przesle ci na maila (niekoniecznie dzisiaj) moje rzuty i mozesz sie bawic chcesz???? Chcę Mailem też odeślę, będzie lepiej widać A jesteś pewna, że chcesz??? mowia , ze jestem odwazna I co, odwaga się ulotniła ? nie nerwujsja jak bede miala wolne (czytaj:bede na emeryturze ) wysle wszystko do ciebie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No i jak ja będę wyglądać!!!??? Normalnie, jak przez okno. Z czwartego pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wasze poczucie humoru jest po prostu powalające!!!! Nie dziwię się zresztą, sama też miałabym pewnie świetny humor umaczając kogoś w obowiązki przerastającego jego skromną osobę Właśnie ciężko pracowałam I oglądałam "Joe Black'a" - jeden z moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 umaczając kogoś w obowiązki przerastającego jego skromną osobę No nie zartuj W zyciu moja droga to jest wcale nie tak prosto. Wazne jak widac dla mnie i chyba nie tylko , ze chcialas tyle razy komus po prostu pomoc. Pewnie , ze ten tytul to ..ekhmm.. ale zawsze jakos wyroznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts