Rom 05.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ale sie miło zrobiło monikach dla mnie łyżeczkę cukry i trochę mleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ale sie miło zrobiło monikach dla mnie łyżeczkę cukry i trochę mleczka Bardzo miło - jak jeszcze posłodzisz więcej, to już nie do wytrzymania będzie W MarWoju mawiali, że ludzie dzielą się na inteligentnych i na tych, co słodzą kawę!! Ci drudzy to jeszcze na ... mechaników okrętowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 W MarWoju mawiali, że ludzie dzielą się na inteligentnych i na tych, co słodzą kawę!! Ci drudzy to jeszcze na ... mechaników okrętowych ja słodzę!!!!!! no cóż..... ....nie wszyscy muszą być inteligentni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 W MarWoju mawiali, że ludzie dzielą się na inteligentnych i na tych, co słodzą kawę!! Ci drudzy to jeszcze na ... mechaników okrętowych ja słodzę!!!!!! no cóż..... ....nie wszyscy muszą być inteligentni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry, dzień dobry!!!! Witam miłych gości!!! Jestem w trakcie - 2 kawka na tapecie, coś mnie dzisiaj wcześnie z łóżka wyciągnęło!!! Miłego dzionka życzę wszystkim U mnie też już druga Brazunia, Ty mnie nie denerwuj - wcześnie ??? To ja już dwie godziny pracuję , o ponad trzech jestem na nogach a Ty tu piszesz że coś Cię dzisiaj wczesnie z łózka wyciągneło ?? Co za niesprawiedliwość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry, dzień dobry!!!! Witam miłych gości!!! Jestem w trakcie - 2 kawka na tapecie, coś mnie dzisiaj wcześnie z łóżka wyciągnęło!!! Miłego dzionka życzę wszystkim U mnie też już druga Brazunia, Ty mnie nie denerwuj - wcześnie ??? To ja już dwie godziny pracuję , o ponad trzech jestem na nogach a Ty tu piszesz że coś Cię dzisiaj wczesnie z łózka wyciągneło ?? Co za niesprawiedliwość ... No sorry, nie chciałam nikogo denerwować Tak jakoś głupio wyszło!!! Córcia w domciu to i nie ma się co za wcześnie zrywać !! Ale niedługo skończy się dobre, już drowa (prawie) jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry, dzień dobry!!!! Witam miłych gości!!! Jestem w trakcie - 2 kawka na tapecie, coś mnie dzisiaj wcześnie z łóżka wyciągnęło!!! Miłego dzionka życzę wszystkim U mnie też już druga Brazunia, Ty mnie nie denerwuj - wcześnie ??? To ja już dwie godziny pracuję , o ponad trzech jestem na nogach a Ty tu piszesz że coś Cię dzisiaj wczesnie z łózka wyciągneło ?? Co za niesprawiedliwość ... No sorry, nie chciałam nikogo denerwować Tak jakoś głupio wyszło!!! Córcia w domciu to i nie ma się co za wcześnie zrywać !! Ale niedługo skończy się dobre, już drowa (prawie) jest!!! Tylko dlatego, ze tak Cię lubię - wybaczam Ale żeby mi to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja też słodzę no nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja też słodzę no nie! Ooopss!!!! Się narobiło!!! To ja chyba usunę ten post z podziałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry, dzień dobry!!!! Witam miłych gości!!! Jestem w trakcie - 2 kawka na tapecie, coś mnie dzisiaj wcześnie z łóżka wyciągnęło!!! Miłego dzionka życzę wszystkim U mnie też już druga Brazunia, Ty mnie nie denerwuj - wcześnie ??? To ja już dwie godziny pracuję , o ponad trzech jestem na nogach a Ty tu piszesz że coś Cię dzisiaj wczesnie z łózka wyciągneło ?? Co za niesprawiedliwość ... No sorry, nie chciałam nikogo denerwować Tak jakoś głupio wyszło!!! Córcia w domciu to i nie ma się co za wcześnie zrywać !! Ale niedługo skończy się dobre, już drowa (prawie) jest!!! Tylko dlatego, ze tak Cię lubię - wybaczam Ale żeby mi to było ostatni raz Więcej nie będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 nie usuwaj braza, no co Ty fajne to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ale sie miło zrobiło monikach dla mnie łyżeczkę cukry i trochę mleczka Bardzo miło - jak jeszcze posłodzisz więcej, to już nie do wytrzymania będzie W MarWoju mawiali, że ludzie dzielą się na inteligentnych i na tych, co słodzą kawę!! Ci drudzy to jeszcze na ... mechaników okrętowych ufffff.... na szczęście nie słodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Słodzący wszystkich krajów!!!!! Łączcie się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 nie usuwaj braza, no co Ty fajne to było Ja taka mundra jestem, bo od 15 lat nie słodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 nie usuwaj braza, no co Ty fajne to było Ja taka mundra jestem, bo od 15 lat nie słodzę Ojjj to ja od zawsze nie słodzę ani kawki ani herbaty... a ostatnio dowiedziałam się po (11 latach!!! ) , że mój jeszcze wtedy nie mąż to słodził kawę, ale że nigdy nie przynosiłam cukru, to on też przestał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 haha monikach dobre a moja żona słodziła może jakby nie słodziła to też bym się oduczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 haha monikach dobre a moja żona słodziła może jakby nie słodziła to też bym się oduczył ale jakby pamiętała o cukrze , to kto wie niestety z herbatą to nie przeszło ....słodzi nadal czasem łyknę od niego i ...... mam ochotę wypluć ... nie smakuje mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja też słodzę no nie! Ja też słodzę!!! I to 3 łyżeczki! Kulka, Rom - czy nas tu obrażają? Wiem, powinnam chociaż mniej tego cukru sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ależ skąd!!!!!! oni to na pewno z troski o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Obecna (chwilowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts