Rom 05.12.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 cicho sie cos tu zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja też słodzę no nie! Ja też słodzę!!! I to 3 łyżeczki! Kulka, Rom - czy nas tu obrażają? Wiem, powinnam chociaż mniej tego cukru sypać. ano!!! ja myślę, że trzebaby zorganizować jakąś pikietę będziemy krzyczeć NIECH NAS BRAZA - NIE OBRAŻA! JESTEŚ CIEKAWY - WSADŹ NOS DO KAWY! NIE DLA KAŻDEGO HERBATA Z CUKREM - CHYBA ŻE PUPĘ WYSMARUJE LUKREM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Kuleczka, dobrze że mój monitor stoi dość daleko!!!!!!! Obiecuję, że już ne będę!!!! A poza tym JA SŁODZĘ HERBATĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja też słodzę no nie! Ja też słodzę!!! I to 3 łyżeczki! Kulka, Rom - czy nas tu obrażają? Wiem, powinnam chociaż mniej tego cukru sypać. ano!!! ja myślę, że trzebaby zorganizować jakąś pikietę będziemy krzyczeć NIECH NAS BRAZA - NIE OBRAŻA! JESTEŚ CIEKAWY - WSADŹ NOS DO KAWY! NIE DLA KAŻDEGO HERBATA Z CUKREM - CHYBA ŻE PUPĘ WYSMARUJE LUKREM! Braza, a smarujesz pupę lukrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ja też słodzę no nie! Ja też słodzę!!! I to 3 łyżeczki! Kulka, Rom - czy nas tu obrażają? Wiem, powinnam chociaż mniej tego cukru sypać. ano!!! ja myślę, że trzebaby zorganizować jakąś pikietę będziemy krzyczeć NIECH NAS BRAZA - NIE OBRAŻA! JESTEŚ CIEKAWY - WSADŹ NOS DO KAWY! NIE DLA KAŻDEGO HERBATA Z CUKREM - CHYBA ŻE PUPĘ WYSMARUJE LUKREM! Braza, a smarujesz pupę lukrem? A cóż to za intymnie pytania Nic więcej nie powiem, bo może to być użyte pzeciwko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 J ajestem słodząca jedną łyżeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A ja słodzę tylko herbatę z rumem i bawarkę. Każdą inną herbatę i kawę piję bez cukru. Czyżby powstawały jakieś frakcje słodkie i gorzkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Narobiło się, qurczę!!!! Stronnictwa powstają - niedobrze, oj niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Proponuję wspólną Frakcję Wielbicieli Kawy, Herbaty i Napojów Wszelakich Słodzonych oraz Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Proponuję wspólną Frakcję Wielbicieli Kawy, Herbaty i Napojów Wszelakich Słodzonych oraz Nie. Lubię Cie między innymi i za to: potrafisz pogodzić ludzi Wpisuję się na listę!!!!!! Agduś, niniejszym nadaję Ci zaszczytny tytuł Prezeski owej Frakcji ... . Reszta Prezydium zostanie wyłoniona w drodze głosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Pomóżcie mi wybrac drzwi w moim dzienniku bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mayland właśnie byłam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 nie slodze ........ani kawy , ani herbaty ide poogladac drzwi mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Proponuję wspólną Frakcję Wielbicieli Kawy, Herbaty i Napojów Wszelakich Słodzonych oraz Nie. Lubię Cie między innymi i za to: potrafisz pogodzić ludzi Wpisuję się na listę!!!!!! Agduś, niniejszym nadaję Ci zaszczytny tytuł Prezeski owej Frakcji ... . Reszta Prezydium zostanie wyłoniona w drodze głosowania To ja zgłaszam swoją kandydaturę na testera smaków tych kaw,herbat i napojów wszelakich słodzonych oraz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Proponuję wspólną Frakcję Wielbicieli Kawy, Herbaty i Napojów Wszelakich Słodzonych oraz Nie. Lubię Cie między innymi i za to: potrafisz pogodzić ludzi Wpisuję się na listę!!!!!! Agduś, niniejszym nadaję Ci zaszczytny tytuł Prezeski owej Frakcji ... . Reszta Prezydium zostanie wyłoniona w drodze głosowania To ja zgłaszam swoją kandydaturę na testera smaków tych kaw,herbat i napojów wszelakich słodzonych oraz nie Przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a napoje wyskokowe też wchodzą w grę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 a napoje wyskokowe też wchodzą w grę?? Skupmy się na początek na bez...alkoholowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 No to ja mogę konsumować napoje przetestowane przez Roma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 to jest nas już dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts