Maluszek 26.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Braza - już niedługo się przeprowadzisz Kiedy zaczynasz prace remontowe? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Sąsiada odstrzelić trzeba...zabłąkaną kulą Ja chciałam powiedzieć, że mąż woli na Mazury w tym roku niż nad morze bo mówiłam mu o Perle Bałtyku Ja oby nad wodę, to nie bedę za bardzo sie upierać. Braza, sorki ale musze i tu wkleić.. http://forum.muratordom.pl/post3376612.htm#3376612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mi strzelać nie kazano ... ja się po prostu niedługo wyprowadze - jeszcze miesiąc!!! Wiolasz, dobrze, że wkleiłaś tego linka. Wrzuciłam go do "Jazdy konnej" może coś da się zrobić. Napisałam już ... noż qurna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Agduś chyba masz rację. Czerwone kwiatki w środku krzewu są łudząco podobne do pigwy. To nie ja napisałam, ale też mi na pigwę wyglądało. Ino sie nie odzywalam, bo mądrzejsi ode mnie tu są. Ojjj ludziska!! Pigwowiec to nie to samo co pigwa... Nazwy są podobne, ale pigwowiec jest krzaczyskiem typowo dekoracyjnym, ozdobnym, a te owoce to tylko pigwa daje (niekoniecznie Genowefa ). A przynajmniej takie jest moje zdanie - i tej wersji będę się trzymać Brazia! Ja Ci nawet zdjęcie tego mojego zestawu (znaczy irga na dole, pigwowiec górom) wczoraj pstryknęłam... Ponieważ mój album zdjęciowy już dawno w zapomnienie poszedł był, to jak chcesz to zdjęcie to daj jakiegoś maila to Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzieki Ci dobra kobieto za pomoc.. Ja o koniu marzę, ale przez mój stan obecny chyba odpuszczę teraz...zresztą, nawet nie mam za co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ty nie dziękuj, bo ja g....o zrobiłam, powinnam więcej Nie dam rady, no qur... nie dam rady A tego gnoja to bym powiesiła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A dzień dobry. Ruch tutaj od samego rana Widać ludzie spać nie mogą - wizja przeprowadzek i własnego świata swoje robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Noooo Kawika, dokładnie ... wizje już niejednemu noc zarwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Braza, liczą sie nawet drobnostki.. wizje już niejednemu noc zarwały Najgorzej, jak te wizje potem odbiegają od rzeczywistości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Niby tak, niby te drobnostki są też bardzo ważne, ale ... w takich sytuacjach to mnie szlak trafia, jeśli nie mogę nic zrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Braza - ale Ci się udało Sama sobie ustrzeliłaś 300-tkę Gratuluję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 300 stron Matko, rekord Guinesa - i to większość i pierdołach Szampan dla wszystkich - gospodyni stawia http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ooooo Gratuluję 300-setki Sytuacja podobna jak u Neferki, kiedy komentarzy setka a dom nawet nie zaczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pierdoły też są potrzebne Teraz to dopiero zaczniesz marudzić o remontach, wystrojach wnętrz - myślisz, że tym można ustrzelić następną 300-tkę Tego Ci kochana życzę Szybkiego remontu, jeszcze szybszej przeprowadzki i błogiego mieszkania w Uroczysku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 To ja obiecuję, że nie będę marudzić Żadne takie wystroje, remonty, malowania itp. - w końcu co to jest - forum budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 300 stron Matko, rekord Guinesa - i to większość i pierdołach Szampan dla wszystkich - gospodyni stawia http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Oooo!! W sam raz żem przyjszła Brazia! Polewaj! To nic, żem bez śniadania! Będę ekonomiczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 widzisz Braza, jak szybko wiekszośc z nas przeskoczyłaś Ty już pytasz czym szorować kominki a ja mysle jaki wkład kupić dobrego dnia Wszystkim mamom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Polewam!!!! Baru, ja też bez czegoś do jeścia, to my już obie takie ekonomiczne Piąteczko - poszłam na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jubileusz wyczułam, to wpadłam, od rana tylko sok pomidorowy, a tu szampan Braza, gratulki, polewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tola, a Ty po śniadaniu??? Bo jeśli nie, to kolejna ekonomiczna i w życiu tej butelki nie skończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts