Maluszek 28.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień doberek Braza - wybrałaś już farby? Kaiwka - nie zazdroszczę sytuacji sama coś takiego ostatnio przechodzę i dalej nie wiem czy mój wykonawca skończy czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maluszku, zaczynam nerwowo reagować na słowo "farba" A poważnie - prawie wybrane, wiem co chcę tylko nie wiem jeszcze z której firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 To i ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czeeee Verunia Chwasty pokonane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czeeee Verunia Chwasty pokonane??? Wczoraj dopadła mnie chyba grypa żołądkowa- cały dzień przespałam , chwasty mają się dobrze, krest niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Uuuuu ... współczuję Smolić kreta i chwasty, dojdź do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maluszku jak stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maluszku, zaczynam nerwowo reagować na słowo "farba" A poważnie - prawie wybrane, wiem co chcę tylko nie wiem jeszcze z której firmy a jakie kolorki wybrałaś? pokażesz wizualizacje? jestem ich straszliwie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maluszku jak stolarz? od prawie dwóch tygodni cosik tam robi teraz czekamy na resztę materiału, który chyba się od czerwca zeszłego roku rodzi w bólach Podobno mają dzisiaj przyjechać - zobaczymy. Jedynym plusem jest to, że robi to chłopak, który naprawdę lubi to co robi i naprawdę nieźle mu to wychodzi Jeśli faktycznie dzisiaj dowiozą resztę materiału to może do końca przyszłego tygodnia skończą Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maluszku, narazie to nie mam się czym chwalić, trochę z kuchni walczyłam ale muszę się skupić właśnie na kolorystyce a nie na meblach. Dzisiaj chyba porobię to coś wrzucę ... sama jestem opinii ciekawa, najgorzej robić dla siebie. I pytam za Mayland - jak stolarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 To ja trzymam i wspieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja czekam na wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 28.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Brazunia cześć tylko zostawiam, bo małż na randkę po saloonach łazienkowych dziś mnie zabiera Ciekawe czy damy radę ... Chyba wdepnęłam w kolejny etap mojej wiecznej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Brazunia, jeżeli wolno sie wtrącić w rozważania "farbowe"... przeszłam w zeszłym roku to samo.... i odradzan DULUX.... oni maja jakies tam swoje wymagania odnośnie wałka, podłoża i inne brewerie... i to nie tylko moje doświadczenia ale i znajomych.... a jak próbowałam reklamowac to szkoda gadać.... jednym słowem przereklamowana... Natomiast bardzo jestem zadowolona z farby Nobiles ... ja zastosowałam do kuchni lateksową w zimowej tonacji... świetnie się maluje, pokrywa w dwóch warstwach, jest w cenie nie drenującej kieszeń i co najważniejsz fajnie się myje... co przy dużym kundlu i dwójce maluchów buszujących w kuchni babci jest ważne Tikurillą też malowałam, byłam zadowolona ale te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ewusia, dzięki, w życiu bym nie przypuszczała!! Musze mieć naprawdę dobrą farbę, bo co prawda dziecię jedno, ale w tandemie z psuka może narobić niezłego bajzlu. Te Nobiles są zmywalne, nie ścierają się??? Monia ... już niedługo, zobaczysz Fajnej i owocnej randki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 ja pomalowalam salon i hol tikkurila (na jasny szary bardzo gesta i jak Dejw zrobil zacieki wyciskajac walek o sciane, to nie dalo sie zamalowac ich musielismy papierem sciernym trzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Braza - ja mam całą chałupkę wymalowaną Duluxem. Niby zmywalna, ale przy zmywaniu zawsze farba zostaje na gąbce czyli się ściera. No i nie da się wszystkiego zmyć, żeby całej farby nie zetrzeć Kominek natomiast pomalowałam lateksową tikkurlą - super się toto myje, nic nie zchodzi i jest ok. Teraz planuję na nowo pomalować i to będzie właśnie tikkurila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 To ja Duluxuwoi podziękuję. Teraz w mieszkaniu też mam tikkurilę, jestem bardzo zadowolona, ale ta cholerna cena A czym mogę pomalowac czopuch kominka?? Trzeba jakiejś specjalnej farby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień dobry To i ja się przyznam, ze mam Duluxem kuchnię wymalowaną i jakoś ani pies ani dziecko nie przeszkadzają. Myję po nich na bieżąco i schodzi bez farby. Żadnych specjalnych wałków nie miałam. Natomiast słyszałam wiele dobrego o Nobilesie. Też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts