braza 29.05.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Czyli mogę spokojnie zaoszczędzić i do kuchni też kupić Duluxa! Kuchnia jest duża, prawie 20m2, nawet biorąc pod uwagę późniejsza zabudowę to i tak mi się tych metrów nazbiera. No, powoli wiem, co kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No cuuuudneeee Nasza też się właśnie łapami zapiera o ścianę, albo utytłanym grzbietem wciska się w nią, jakby chciała do sąsiadów się przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Braza, maluj, najwyżej się przemaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień dobry brazunia. Tobie to dobrze. już sobie kolorki na ściany wybierasz. Szczęściara. A u mnie wkurw@#w ciąg dalszy. Szkoda gadać. grunt to spokój...tiiiiiaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 dzień dobry Brazulka to już wiesz wszystko to kiedy wielkie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Za tydzień, na pewno po 6 czerwca, wtedy mój artysta malarz dokładnie wszystko wymierzy i otrzyma ode mnie instrukcje Teraz to był poglądowo i dał mi czas do zastanowienia się co chcę ... gdyby wiedział, co ja wymyślę, to nawet trzech minut by nie czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ... malowanie to nie moja "broszka" ... piec w kuchni (w trakcie malowania i innych prac) porządnie zabezpieczyć ... please pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzieńdoberek! Właśnie odebrałam taką wiadomość na gg: "Wrożka Elwira zawiadamia: Ktoś ponownie wpisał Twój numer używając opcji "RZUĆ KLĄTWĘ" Aby poznac szczegoly, wyslij wiadomosc slij INFO ELWIRA na 79880 (9/10,98 pln)" No i mam dylemat: zapłacić 10,98, żeby się dowiedzieć, kto klątwami we mnie miota i odpowiedzieć tym samym, czy też nie? Ale przecież wróżka Elwira tamtego też ostrzeże, zanim klątwę rzuci. On zamówi kolejną, ona mnie ostrzeże... i za każdym razem 10,98! Bez rzucania klątw! Ech, dobrze być wróżką Elwirą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mój Boże, czego to już ludzie nie zrobią, żeby bliźniego okraść!!! To ona najpierw na Ciebie klątwę rzuca za ciężką kasę, a potem Cię o tym informuje za Twoją ciężką kasę? Przyznaję, że w najśmielszych snach na taki pomysł bym nie wpadła. Chyba marna ze mnie byłaby wróżka... Braza - Chef rację ma, porządnie zabezpiecz ten piec w kuchni, bo to skarb jest. Aha - nie pozwól panu malarzowi łazić po nim, tzn. po tych żeliwnych płytach, które przykrywają palenisko, mogą się od ciężaru uszkodzić, a sporo kosztują. Najlepiej byłoby je zdjąć na czas remontu i odstawić w suche bezpieczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja nie proszę, nie nalegam, nie nakazuję...... ja wręcz tego wymagam - codziennego wpisu do dziennika!!!!!!! Prosze pisać ile wlezie. Zaniedbałaś ten dziennik okropnie. Darowaliśmy Ci bo wszyscy czekalismy na TEN dzień. I co? Nadszedł, kupiłaś i.... cisza w dzienniku. Omineła Cię budowa, wszelkie troski jakie my, lepiący te swoje domki przeżywaliśmy a Ty nam jeszcze tak dawkujesz wrażenia z tym miejscem zwiazane?! Pisz co planujesz, jak to widzisz. Podpieraj zdjeciami, opisuj. No kurde, nadrabiaj kochana, nadrabiaj te zaległe wszystkie miesiące A jak juz tam będziesz to porób wiecej tych zdjeć. Chętnie obejrzymy ten domek. Będzie co wspominać po remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja juz wiem...i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja mam gg wyłączone, nawet najlepsza wróżka klątwą we mnie nie miotnie Witam wieczornie! Ale co ja mam pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja mam gg wyłączone, nawet najlepsza wróżka klątwą we mnie nie miotnie ... zawsze jest ktoś, kto Cię może miotnąć ... bądź czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gwoździk ... straszysz Z tymi Twoimi szamańskimi bębnami to faktycznie niewiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ...jeśli jutro z rana usłyszysz ....tupanie i "piszczenie" mew i rybitw (na dachu Twojego bloku ) .... to pierwszy znak, że podpadłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Podpadłam na pewno ... tupanie i piszczenie mew i nie tylko mam codziennie ... za darmochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale co ja mam pisac Już Ty nie rżnij głupa, czytujesz dzienniki? Gwoździk o krzakach zawsze pisze i o faunie, ja o niewielkich postępach, inni o układzie pomieszczeń w domu i o ogrodzie... Mayland rację ma - ja chcę wiedzieć wszystko! Jaki rozkład pomieszczeń, jakie planowane zmiany (z rysunkami, jak u Anoleiz!!!) , gdzie będzie stajnia i jaka duża, gdzie pokój albo domek dla gości, jak będzie wygladała kuchnia i ta cała reszta też!!! Do roboty w dzienniku, moja panno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 To jest wywieranie nacisku, straszliwe pastwienie się i stawianie wymagań powyżej moich możliwości, ale okey ... jeszcze Wam się znudzi Zacznę od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No! Jak dziewica forumowa sie normalnie zachowujesz braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts