DPS 02.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jaki w meloniku? Co w meloniku? A o so chozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ten w meloniku też mnie deprymuje jaki w meloniku KOminiarz czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ten w meloniku też mnie deprymuje jaki w meloniku KOminiarz czy jak?? Pojawia się na górze strony na zmianę z "kociołkiem ....jakimśtam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Ten w meloniku też mnie deprymuje jaki w meloniku KOminiarz czy jak?? Pojawia się na górze strony na zmianę z "kociołkiem ....jakimśtam" eeeeeeeeeeee tam kto by se głowę takimi pierdołami zawracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Kurcze no przydałby Ci się ten samochód teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Oj tak, bardzo boleśnie odczuwam jego brak Może w końcu mi się uda, jasny gwint!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jutro jadę do Uroczyska nowe zdjecia beda? Czekamy!!! I na daj sie tym od prundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Brazunia z Uroczyskiem sie udało to i z prawkiem też sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mam nadzieję Maylandziu. Coś nie moge tego egzaminu zdać i to deprymuje mnie jeszcze bardziej niż ten pan w meloniku Będą zdjęcia, na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Braza teraz to masz motywację że hej dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No mam Lecę spać! Jestem totalnie padnięta, a przy okazji mam dziwne wrażenie, że jakieś wredne paskudztwo próbuje się mnie czepić i wpakować do łóżka Małe bydlę, a cholernie złośliwe, jakoś go tak wiarus nazywają, czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 grzańca zrób wypij i wygrzej wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry! Ty weź sobie zjedz czosnku 3 x dziennie i popij dużą ilością płynów, grzej się i będzie dobrze. No i nie gadaj za dużo z innymi ludźmi, dopóki ten czosnek zjadasz... Zdjęciuf dzisiaj kcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Elektryka pewnie szuka... Chodzi z latarnią w ręce po Kołobrzegu i szuka... a to ta latarnia w porcie nie świeci pewnie też z tego elektryka zrezygnowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 hej Braza pewnie pudła zbiera..psa prowadza albo już dom wietrzy.. pogodnego dnia życzę Wszystkim Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 zobaczyłam tego w meloniku, jakiś sztuczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zdjęciuf nie będzie, Brazę dopadł jakiś wiarus ... tfu ... wirus Zrezygnowałam z dzisiejszego wyjazdu, bo mnie łamie, pogoda wredna więc jak znam życie po takiej wycieczce zaległabym w pościeli na czas dłużej nieokreślony! To i spokój sobie dałam, chociaż mnie telepie ze złości, bo plany miałam jak młody Adolfek - zakupione testery kolorków i kilka takich fajnych włochatych wałeczków uśmiechają się do mnie smutno, bilet na zmarnowanie pójdzie ... eeeetaaaammm ... do luftu Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przyjszłam rzec: dzień dobryyyyyy! Jak tam pogoda u Was? Bo u mnie rano polało solidnie, a teraz słoneczko (dupa blada z koszeniem, wszystko mokre jak cholera, a trawsko za tydzień urosło, że heeej!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przyjszłam rzec: dzień dobryyyyyy! Jak tam pogoda u Was? Bo u mnie rano polało solidnie, a teraz słoneczko (dupa blada z koszeniem, wszystko mokre jak cholera, a trawsko za tydzień urosło, że heeej!). U mnie to samo ale przepowiadam, ze wiatr niesie kolejne chmury i deszcz z potem wszystko to powieje do Ciebie, Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Rany Wiolasz, Ty wróżka jesteś Jak już pisałam, u mnie wrednie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts