wiolasz 03.06.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie, Brazuniu, tylko mąż mi krótki kurs zrobił, żebym nie panikowała jak burza idzie. Gdzieś już pisałam, że w panikę wtedy wpadam Idzie z mojego zachodu na wschód, chmury brzydkie deszczowe. Na wschód ode mnie mieszka Baru i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czy gdzieś są chmury niebrzydkie i niedeszczowe? Ponoć cały kraj nam tak zachmurzyło, a mój Szanowny w Hiszpanii się wygrzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ooooooooooooooooo hiszpania.......no takiemu to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ejjjj ... tylko powzdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Przyjszłam rzec: dzień dobryyyyyy! Jak tam pogoda u Was? Bo u mnie rano polało solidnie, a teraz słoneczko (dupa blada z koszeniem, wszystko mokre jak cholera, a trawsko za tydzień urosło, że heeej!). U mnie to samo ale przepowiadam, ze wiatr niesie kolejne chmury i deszcz z potem wszystko to powieje do Ciebie, Baru. Wiola!!! Wrrrrrr... Zaraz wyjeżdżam z domu -ndzisiaj jeszcze niech se popada (popada, a nie POLEJE!!) a wieczorkiem wiaterek i jutro kosić!!! Braza! A temu Twojemu to nie za dobrze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zdjęciuf nie będzie, Brazę dopadł jakiś wiarus ... tfu ... wirus Za Depsia obstawiam czosnek, a do tego jeszcze miod i syrop z mniszka brazunia, idz Ty sie zamontaj w koldre, wez siesciucha do lozka, niech ma zajecie i grzeje ... jakos tak przekimaj dzien A robota nie zajac ... nie ucieknie ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry. Kurde a co tutaj taka cisza????? Braza - mam nadzieję że wirus poszedł precz, a jak nie to okład sobie zrób z młodej piersi (męskiej) A co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Coś mi się z tą ciszą pojeb@#$ało. Przecież dzisiaj 3 a nie 4??? Normalnie mi wali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry. Kurde a co tutaj taka cisza????? Braza - mam nadzieję że wirus poszedł precz, a jak nie to okład sobie zrób z młodej piersi (męskiej) A co?! Przydałby sie mąż albo jakiś inny mężczyzna, bo ja słyszałam że jeszcze dobrze robi rozcieranie ziarenka pieprzu Panie sprzątaczki w akademiku tak radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiolasz - a ten roztarty pieprz to gdzie.................................się wsadza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak już pisałam, u mnie wrednie!! u mnie też z nosa się leje, głowa napierdziela...szlag by to urodziny małża spędziłam pod kołdrą trzesąc się jak galareta najgorsze że Młodą też coś zbiera kurza dupa a tyle jest do zrobienia ... Braza trzymaj się, wiem co czujesz pozdróweczki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiolasz - a ten roztarty pieprz to gdzie.................................się wsadza??? Między dwa brzuchy widzisz jakich mądrych rzeczy uczą na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A propos okładó z młodych piersi - jeno mi kurzęce zostają, męska daleko A propos ziarenka pieprzu ... kupuję mielony - chyba musze zweryfikować zakupy Zachęcona Waszymi radami lezę pod kołdrę, sierściucha zabieram ze sobą - będzie przeszczęśliwa Jak nie zejdę to wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie zejdziesz, nie martw się. Teraz? Jak tyle za Tobą i jeszcze wiecej przed Tobą? No coś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak nie zejdę to wrócę A Ty myślisz że zejść to tak prosto??? Trochę na tym padole pomęczyć się trzeba!!!!!!!! A malowanie, a elektryka, a przeprowadzka?????????? Oj za łatwo byś chciała za łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień dobry Brazula nie jęcz pozytywne nastawienie dużo ciepłego picia i witaminki C i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 U mnie nie ma kociołka - ten pan cały czas się gapi. W dodatku znam go osobiście, ale on wtedy inaczej wygląda. Braza, kuruj się szybko i przyjemnie! I skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Pan gdzieś zniknął, teraz jest Pani ... nie wiem, kto gorszy Nie zeszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.06.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O! U mnie też pani! A przed chwilą byl pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 do pojedzenia przyniosłam, na zdrówko tylko niech DPS nie docieka czy pryskane http://republika.pl/blog_gd_3144227/6078371/sz/malinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts