mayland 06.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cośpostanowiłaś czy będa kolejne podejścia z farbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Częściowo postanowione, częściowo się rozczarowałam efektem faktycznym - np. w saloniku ... toskańskie lato jest straszliwie sraczkowaty na ścianie Za to oliwkowy gaj wygląda bardzo dobrze, jak na mój gust, kanadyjska jodła - rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dobry wieczór Brazulka a kaj som jakie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 jestem bardzo ciekawa tych kolorów Braza wiesz?bo ja mam do przemalowania sypialnię i bibliotekopokójgościnny.Do przemalowania, bo ja cykorzyca jedna wszystko pomalowałam w kolorze najbezpieczniejszym, a dopiero teraz myślę nad tym, jak te dwa pomieszczenia wyróżnić kolorem, o!Zrobiłaś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć! Kochaniutka, a Ty czosnek jesz? I leki p/przeziębieniowe bierzesz? No i najważniejsze - pod kołdrą leżysz? No tak, to ostatnie, najważniejsze, oczywiście nie. Skoro leżysz, to czemu wizualek nie ma - laptopa nie masz czy co? I kuruj się, kuruj, bo... http://img201.imageshack.us/img201/1719/ucieczkaprzedzastrzykienb6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Dzieńdoberek.Załatwiłam się chyba na cacy, już nie wiem, czy to przeziębienie, czy może jakieś alergiczne dziadostwo, chociaż w życiu alergikiem nie byłam. Oczy mnie pieką, łeb napieprza, nos zatkany non stop ... do d... z takim życiem!Fotki zrobiłam tylko temu sraczkowatemu, ale to maźnięcie jest, próbowałam go jakoś dopasować do piaskowca ... owszem, pasuje, ale wygląda nieciekawie. Nie mam laptopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć Szefowa ... wreszcie się wbiłem Zdjęcia fajoskie ... dawaj jeszcze, bo lubię "zielone" zdjęcia Zdjęcie zrobione przez Córkę - oryginalne. Czy w tej studni masz wodę? Co jest za tym murem? Jak dojechałaś? Jak się paliło pod kuchnią? Poznałaś sąsiadów? Jak wyglądają? Pomalowałaś piaskowiec? Kosiłaś już trawkę?...... ....itd.itd. PISZ! PS. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Czy w tej studni masz wodę? Co jest za tym murem? Jak dojechałaś? Jak się paliło pod kuchnią? Poznałaś sąsiadów? Jak wyglądają? Pomalowałaś piaskowiec? Kosiłaś już trawkę?...... ....itd.itd. tiaaaaa ... teraz to juz nie wiem o co zapytac aby bylo, jakos oryginalnie Powtorze tylko: pisz, pisz, pisz!!! I lecz sie, bo inaczej kolejna relacje to za dwa tygodnie uswiadczymy W sprawie alergii, to ja mozna nabyc, ot tak sobie i nagle. Zawsze moglam grillowac i siedziec przy kominku ... A gdy to wszystko mialam juz na swoim, po przeprowadzce, to sie okazalo, ze ni z tego, ni z owego najsilniejszym alergenem stal sie chrom z wegla drzewnego, brykietu i popiolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć. Braza jestem pod wrażeniem tego miejsca. Wygląda naprawdę sielankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Odpowiedziałam na pytania Gwoździku ... mam nadzieję, że wyczerpująco Nie pocieszyłaś mnie z tą alergię Amberciu Marjuszek, no jest sielankowo, faktycznie, chwilami nawet za bardzo ... No śliczny ten Parys jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Odpowiedziałam na pytania Gwoździku ... mam nadzieję, że wyczerpująco Nie pocieszyłaś mnie z tą alergię Amberciu Marjuszek, no jest sielankowo, faktycznie, chwilami nawet za bardzo ... No śliczny ten Parys jest!!!!!! Teraz jeszcze bardziej Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Odpowiedziałam na pytania Gwoździku ... mam nadzieję, że wyczerpująco Nie pocieszyłaś mnie z tą alergię Amberciu Marjuszek, no jest sielankowo, faktycznie, chwilami nawet za bardzo ... No śliczny ten Parys jest!!!!!! Teraz jeszcze bardziej Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Te przeogromne drzewa są po prostu za-je-bi-ste. Niesamowite, przecudne. Jeszcze trochę i pewnie zrozumiesz naszą miłość do kuchni kaflowych... Hmmm... Bardzo mnie interesuje, kto Ci trawę kosił i jak się znajduje zarządcę i dlaczego my nie mamy na ten temat żadnych informacji. Pisz, kobieto, pisz!!! Każdy drobiazg opisuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Te przeogromne drzewa są po prostu za-je-bi-ste. Depsia - Ty używasz takich słów ??? WOW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 07.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Przyszłam tylko wyrazić zachwyt miejscem, szczególnie roślinami. Drzewa, irysy i wiciokrzewy miodzio Przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 braza, a co oni tak tylko pisz i pisz, co to, hasło pierwszomajowe jak będziesz miała ochotę, czas i bandziesz zdrowa to pisz, nie poddaj się dyktaturze proletariatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.06.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 braza, a co oni tak tylko pisz i pisz, co to, hasło pierwszomajowe jak będziesz miała ochotę, czas i bandziesz zdrowa to pisz, nie poddaj się dyktaturze proletariatu obrońca uciśnionych się znalazł Dyktator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć Widzę,że jednak lepiej Ci Braza, bo w Uroczysku byłaś Ten Twój ogród przypomina mi "Tajemniczy Ogród" z książki. Cudny. Nie wiem czy warto te wszystkie trawy kosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 No proszę! Jeden dzień mnie nie było, a Ty - zamiast się kurować to się szlajasz Panie i panowie! Dlaczego Brazy nie pilnujecie?? No i teraz jeszcze chorsza jest Ja nie wiem jak tak można... Braza! Strasznie fajnie tam masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Baru - a Ty obstawiasz, że Braza dałaby się upilnować? Jakbym miała takie miejsce, to w życiu i za nic bym się nie dała, tak myślę, że i ona nie dałaby się... Dochtór - Ty sam jesteś dyktator, dobrze Gwoździk gada! Ordynator oddziału, centralna jego grzewcza... Gwoździk, a myślałeś, że nie? WOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts