kaśka maciej 08.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A powiedzcie mi, na co warto brac faktury vat-u, a na co można sobie je darować (do ewentualnych odliczeń)?na farby możesz sobie darować faktury. Podłogi jak najbardziej na fakturę, części hydrauliczne. Płytki, kleje, cementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Armatura, wszystko do kg, tynki, rzeczy hydrauliczne, glazura, panele podłogowe.... chyba to będzie Cię najbardziej interesowało. Dokładna lista np tu: http://www.mf.gov.pl/index.php?dzial=106&wysw=4&const=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Zmykam spać. Jakby co to dzwoń Będziemy sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 a przyszłam spytać o inne wymiary i pomiary [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja nie chcę typowego domu wiejskiego! Nie chcę też nowoczesnego gargamela! Chcę swój! Mam pewne plany, ale jeszcze nie bardzo potrafię je sprecyzować, ot i tyle. Parę belek zostawię, reszta wont, pasuje?? walcz Braza walcz ja tam uwielbiam moje belki stropowe ale są jasne - a i tak trochę ściemniają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Walczę!!! Na pewno je przemaluję, może o ton ciemniejsze zrobię niż sufit .... Piąteczko, a wymiary i pomiary czego ... całości czy salonu??? Narazie jestem po rozmowie z moim mistrzem od koloryzowania ścian ... wypirzą piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Braza, zaniki ulecz to pomiary do pomyślenia ale ja też zapomniałam coś poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To se poleczymy obie ... te zaniki Już wiem! Piąteczko, mogą być takie, jakie masz najmniejsze!!! Wejdzie na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 cieszę się a co mistrzu mówił dokładnie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Mistrzu musi nabyć jakiś specjalny środek do zmywania tapet. Ktoś poprzednio uprawiał radosną twórczość i bardzo porządnie te tapety przykleił Ogólnie poradzimy sobie ... Mistrzu jest dobrej myśli a ja nie mam sił szukać nikogo innego, chcę już zacząć ten remoncik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 powodzenia, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 To ja nie dziękuję ... zrobię to już po!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 08.06.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobranoc, zmykam, nic nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja tez uciekam, córcia ma jutro na 8. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ufff! Usiłuję nadrobić zaległości. Doczytałam!Cieszę się, że piaskowiec idzie precz! Jeżeli belki nie sa konstrukcyjne, to powinny iść do pieca! Musisz mieć nierówno? Mnie się też baaaardzo podobają belki pod sufitem pod warunkiem, że są tam naprawdę, a nie na niby! Nie lubię niczego, co udaje coś innego. No ywentualnie podwiesilabym sobie takie, gdyby pomieszczenie bylo bardzo wysokie i trzeba było je ocieplić w górnych strefach. Jasne cieplutkie ściany z ywentualnie jednym mocniejszym akcentem nawiązującym do koloru cegieł nad kominkiem. Do tego puchate, miękkie sofy w ciemne ciepłe paski lub kratki (albo i to i to, jeżeli wszystko inne w pomieszczeniu będzie stonowane). Zasłonki pod kolor sofy (kurczę - miałam kiedyś katalog firmy z materiałami obiciowymi i zasłonowymi - gdzie ja go posiałam??? - jutro planuję porządki w pracowni, więc może znajdę - chyba, że już poszły na makulaturę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień dobry! Ja pozostaję przy swoim - jesli belki są udawane, to kicz nieludzki. Ale, oczywiście, wolno Ci mieć kicz w Twoim własnym domu. TY tam urządzisz. Byle dobrze się mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień dobry Ależ dyskusja belkowa się wywiazała Jakby mnie kto pytał to ja za jasnymi belkami jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wszyscy zagorzali przeciwnicy moich nieszczęsnych belek mogą czuć się usatysfakcjonowani ... popatrzyłam sobie na nie zimnym obojętnym okiem i ... idą precz - chociaż jeszcze nie wiem, czy wszystkie Dzińdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Matko! Braza, z Ciebie najprawdziwsza kobieta jest... Co chwile inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts