DPS 13.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 U nas z wieczora trochę wiatr zelżał, więc jest teraz całkiem przyjemnie. Pojęcia nie macie, jak ja się cieszę, że jutro kończy się długi weekend. Roboty miałam, że szok. Skończy sie wraz z wyjazdem części gości, same obiady dla zostających to już mały pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Braza, moze tu juz bylas, moze nie... Wszystkich jeszcze raz serdecznie prosimy o pomoc. http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Zaglądałam Małgoś, przyznaję się bez bicia ... nie odzywałam się, bo ... cóż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 jesteś z nami - wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 I masz wielu gosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 o właśnie. Brazowi gości - zapraszamy, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 dobry wieczór Brazulka u nas też pogoda pod psem aż mi się ekipa zwinęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2009 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dzień dobry. Wstawać czas. Ja już dawno wstałam i już się zaczynam szykować do drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dzień dobry, dzień dobry Słońca i ciepła chcę!!!! Chefie, mógłbyś parę stopni podesłać z tej Florydy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ufff! Jak ja nie lubię nie mieć dostępu do foruma przez kilka dni! Potem zaległości nie mogę nadrobić! Czemu nic o tych psach nie pisałaś??? A w ogóle, to co to za ludzie, że sprzedając dom, zostawiają psy, jakby to jakieś meble były?!!! Nie lubię ich!!! Szkoda, że nie próbowałaś zapoznać psów na terenie neutralnym - ten tamtejszy pewnie bronił SWOJEGO terytorium i stąd taka agresja. Jeżeli w dodatku byl uwiązany, to jeszcze gorzej, bo pies w takiej sytuacji czuje się niepewnie i staje się bardziej agresywny. Co do sufitu, to ja bym się na Twoim miejscu dowiedziała jednak, ile będzie kosztowała jego wymiana. Jeżeli tam płyty są wypaczone, konstrukcja naruszona, z wełną coś nie teges, to prędzej czy później (pewnie prędzej) trzeba będzie to załatwić. A wtedy czeka Cię rujnacja całego salonu (ściany też mogą ucierpieć). Że o sprzątaniu nie wspomnę (doświadczona w tej materii jestem, bo wiem, co to znaczy STOPNIOWE WYKAŃCZANIE DOMU). To ja już bym wolała najpierw zrobić porządnie salon i dwa pokoje, nie ruszając reszty, niż zostawić sufit w roli bomby zegarowej. Daj sobie siana ze skrzynią na razie - zrób sufit. Zabierz meble z Kołobrzegu, nawet, jeżeli nie pasują - mniej kłopotu będzie z wyniesieniem starych mebli niż z robieniem sufitu. Swoją drogą, to musi być fajne uczucie - takie wybieranie mebli... Ja mam prawie wszystkie robione przez Andrzeja. Tanio wychodzi, ale fajnie by było tak sobie coś powybierać... Co z tą pogodą u Was? U nas i w Opolu od wczorajszego przedpołudnia świeci słoneczko. Pi... wieje solidnie wprawdzie chłodkiem, ale nie pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Skrzyni nie kupuję! Z mebli to muszę kupić łóżko dla Karli, inne mogą poczekać! Na zrobienie salonu na tip-top mnie teraz nie stać ... trudno, przeboleję. Ważniejsza elektryka i kominek, tzn. czopuch, bo nie jest zaizolowany. Wydawało mi się, że wspominałam o tych psach ... ale może miałam tylko zamiar... W każdym razie spotkanie się nie udało ... a na temat tych ludzi to ja nic nie powiem ... Zarządca zabierze psy do siebie. Agduś ... weźcie materace na wszelki wypadek Od księżniczki wróciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Spoko, materace i tak weźmiemy. A o cenę sufitu i zakres roboty (wymiana płyt czy stelaża też, co z wełną) i tak zapytaj - pytanie nie kosztuje, a przynajmniej będziesz wiedziała, na ile to pilne i o jakich kosztach musisz myśleć w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Pilne to jest na tyle, na ile paskudnie wygląda ... ale można z tym żyć. Bardziej zależy mi na destrukcji piaskowca niż belek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Albo na tyle, na ile grozi zmianą miejsca pobytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Nie bardzo rozumiem ... co by nie było i tak się przeniosę ... tylko teraz nie wiem już kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dobry wieczór Brazulka jak to nie wiesz kiedy a Agduś dobrze mówi jak zapytasz o cenę robocizny sufitu to za to nikt Cię nie skasuje a coś będziesz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2009 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzień dobry!Nie zakładaj, że nie wiesz, kiedy się przeprowadzisz - jeśli masz zrobione i funkcjonujące kuchnię i łazienkę oraz co najmniej 2 pokoje, to możesz już się przeprowadzać. Mieszkanie w wykańczanym właśnie domu jest fatalne, ale lepsze niż mieszkanie w mieszkaniu, tym bardziej, że jak Agdusie do Ciebie zajadą, to będziesz miała pomoc na miejscu, a przestrzeni do życia na zewnątrz masz skolko ugodno. Im szybciej się przeprowadzisz, tym lepiej - będziesz mogła odmalować i wynająć mieszkanie, to zawsze jakiś dochód dodatkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć poranne Ładne słonko mam ... i wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Cześć ja mam tylko deszcz [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.06.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To ja szczęściara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts